6 hours ago6 hr comment_3119433 Pa da se pripremamo polako.Do sad potvrđeni bendovi: https://brutalassault.cz/en/line-up Report
5 hours ago5 hr comment_3119434 Da ne serem non stop, za pola potvrdjene liste nije lose uopste..Ceka se bar jedan onako must hear.. Edited 5 hours ago5 hr by Kumodraski Vo Report
5 hours ago5 hr comment_3119437 trypticon pametnom dostap.s. nesto mi kratka ova lista za 51% confirmedal' je manje gej nego prosle godine, to me raduje Report
5 hours ago5 hr Author comment_3119441 Uglavnom zavise od toga na koju nogu Vortex ustane. Kad je on u elementu onda i oni odlično zvuče. Report
5 hours ago5 hr comment_3119442 ja samo jednom na brutalu, bilo mi bas bezveze, neusvirana tezga Report
5 hours ago5 hr comment_3119443 17 minutes ago, Havočka said:trypticon pametnom dostaPa moze ako sviraju Monotheista.. Report
5 hours ago5 hr comment_3119445 bas lepo saraju obe diskografije trenutno, mozda nas posere neki spec set Report
4 hours ago4 hr comment_3119448 1 hour ago, Haos sam ja said:Uglavnom zavise od toga na koju nogu Vortex ustane. Kad je on u elementu onda i oni odlično zvuče.na Exitu je onomad izgledao kao da nije ustao nego ga izvlačili iz kreveta, ali super bio Arcturus Report
2 hours ago2 hr comment_3119452 Zašto mi niko nije javio da je Warrel ustao iz groba?Kittie mislim ima tu i grdjih bendova, no ipak.. Report