Monday at 07:43 AM5 days comment_3121120 GIGS TIX Srbija - gigstix.comOperation Mindcrime – 35th Anniversary The Final Chapter...Operation Mindcrime – 35th Anniversary The Final Chapter by Geoff Tate | 11.04. | Nova Zappa Barka Report
11 hours ago11 hr comment_3121333 Niko ne sme da prizna da ide na ovo? Znao sam da ću uzeti kartu za koncert uprkos činjenici da ne mirišem Tejta već dugi niz godina. Ali zato, Operation: mindcrime pesme, subota veče, dobra ekipa... Biće ovo kul provod. Report
9 hours ago9 hr comment_3121342 Što ne bi smeo heh. Iskreno i ja se dvoumim, jes tezga 1/1 ali nešto ne mogu da kažem ne ovakvoj setlisti. Ostavićemo svoje iskrene ratničke stavove ispred vrata i doći ćemo da se provedemo uz pesme propale mladosti. Report
2 hours ago2 hr comment_3121349 Geoff Tate, Omen, Artillery, Agent Steel, stvarno sjajno vreme za propale bendove iz 80ih sa samo jednim originalnim clanom u postavi Report
2 hours ago2 hr comment_3121350 Šta tebe stalno tera da ideš po temama koji te ne zanimaju da bi kenjao samo?Ima li tu poente neke ili kenjaš samo reda radi? Report
2 hours ago2 hr comment_3121351 Geoff nije Queensryche, to je tezga. Isto me zanima kojom magijom bi UG 80s bendovi mogli da drže istu postavu do danas. To zahtevanje na originalnim postavama i slične bajke je kao silovanje da se družiš s ekipom iz srednje. Sad, sve zavisi kako to danas izgleda, očigledno je da je želja za parama primarna. Report
2 hours ago2 hr comment_3121352 13 minutes ago, perzekjušn menijak said:Šta tebe stalno tera da ideš po temama koji te ne zanimaju da bi kenjao samo?Ima li tu poente neke ili kenjaš samo reda radi?kako me ne zanimaju, volim sve te bendove ovo je yumetal, opusti se.imas 5 pokusaja da pogodis ko je doveo ross da bossa da svira manowar u beogradu Report