Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 187.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Bolje ovako da su nazvali album, prikladnije je njihovom konceptu  

• Trebali su i Trkulju da ubace.. ništa gore od patriidiotskog metala Ali svaka im čast, znaju na šta se ljudi sa balkana najviše lože.

• NE, NIKAKO, kupi se disk pa se slusa. Muzika se slusa sa CD-a, kasete ili ploce, bez ukljucivanja kompjutera, a ne kao jebeni mp3 ili youtube ili bilo sta slicno, to moze samo i iskljucivo van kuce, u

comment_3091811

Solidan festival, posecenost sasvim ok. Bilo je po mojoj proceni nesto preko 200 ljudi.
Dosao je pun Autobus iz Zrenjanina sto je oko 50 ljudi i bilo je jedno 150 ljudi sto lokalaca, sto ljudi iz ostalih gradova.
Koliko god ljudima bilo smesno ali privuci oko 150 ljudi iz razlicitih gradova koji su tu doputovali svojim organizovanim prevozom je danas uspeh za takve svirke.
Nazalost zvuk je bio poprilicno veliki problem, a The Stone mi je zvucao ubedljivo najgore od svih bendova.
Stalno se gube instrumenti i spajaju u gomilu buke i u miksu sve te buke kao u pozadini Glad-ov vokal.
Setlista ok, nisam nista drugo ni ocekivao. Mesavina pesama iz "novijeg" perioda i dve stare Dabog i Serbian Woods.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_3096660

Drakkar Productions & Mailorder (Official)

· 
‼NOW AVAILABLE‼ THE STONE
The Stone is a sinister Black Metal entity formed in 1996 and Located in Belgrade, Serbia 🇷🇸 
The band has never ceased to embrace the darkness as the primal mark on its artistic shoulders and with plethora of releases, tours and festival appearances under their belt, proved to be one of the strongest and uncompromised musical entities over the past two decades.
Drakkar productions is proud to present 8 brand new reissues from their prolific discography, including : 
- Neke rane krvare večno ("Some Wounds Bleed Forever", 2007)
- Slovenska krv ("Slavic Blood", 2002)
- Zakon Velesa ("The Law of Veles", 2004)
- Magla  ("The Fog", 2006)
- Umro ("Deceased", 2009)
- Golet ("Barrenness", 2011)
- Nekroza ("Necrosis", 2014)
- Teatar apsurda ("Theater of the Absurd", 2017)
All are very limited Digipack editions, only 200 copies each. so grab yours now!

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
comment_3102189

Odlicna setlista sinoc u Fabrici, ali zvuk klasika nista preterano za pohvaliti.
Krenulo je katastrofalno lose, dok Glad nije poceo da peva uopste nisam ni shvatio da sviraju Neke rane krvare vecno, to se malo popravilo na sledecoj pesmi, da bi tu na sredini setliste zvuk bio recimo pristojan u smislu da se barem moze razaznati sta sviraju i koje su pesme u pitanju. Opet to otpanjivanje da sve bude preglasno, bubanj u prvom planu sa preglasnim bas bubnjem koji prekriva gitare. Ne znam sto je toncima tesko shvatiti da ovo nije elektronska muzika i da taj deo instrumenta ne treba da je u prvom planu.
Zvuk na stranu setlista je bila barem za mene veliko iznenadjenje. Ocekivao sam standardnu setlistu sa fokusom na poslednjih par izdanja medjutim kako su se pesme redjale bio sam u neverici sta slusam. Odlicna lista zapostavljenih izdanja i pesama koje nisu jako dugo svirali.

Neke rane krvare večno
Čujete li, smeju nam se mrtvi
Kamenolom
Zakon Velesa
Sekao duboko, zakopao plitko
Zakon sile, trijumf smrti
Priviđenja
Kosturnice

Vrte se zlatni tockovi
Okrenuti snagom Velesa
Stoje pregazeni vekovi
Osetili zakon Velesa!!!!