Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.7k
  • Views 118.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo u republici mladenovac je sve u redu.E moram nesto da vam ispricam.Idem ja tako mracnim sumama mladenovca,kao odjednom ugledam dva vuka.Jedan poce da zavija a drugi poce da odvija. Pozdrav Betho

comment_267030

Poznati barski kult - Church of Gay! smile.gif  :)  :)

Koga sacinjavaju clanovi deucaliona Veles i TheRaven plus jos 2,3 zainteresovana lika - mada Veljko pripazi se neki skinsi su me pitali dje si da te malo prevaspitaju biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

comment_267065

Pozdraz za Velesa cula sam da ima dobar glas i da odlicno peva Serbian Wood.....da li je to istina?

Ma ne, to te lažu laugh.gif

btw zanimanje: gaženje crne rase, hehehe koja ludost!!!!!! 14/88!!

comment_268329

Poznati barski kult - Church of Gay! smile.gif  :)  :)

Koga sacinjavaju clanovi deucaliona Veles i TheRaven plus jos 2,3 zainteresovana lika - mada Veljko pripazi se neki skinsi su me pitali dje si da te malo prevaspitaju biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ako ce mene da prevaspitavaju tebe treba da operu od batina jer se ti pederishesh gde god stignes i trtish se svakome ko ti da euro. tongue.giftongue.giftongue.gif

comment_268549

Ti nekome kazes...

A svaki dan se ti i Veles druzite u onoj garazi!!!

A ti za euro ne da bi se trtio, vec bi dozvolio cijeloj veseloj druzini pedere da te jebu za jedan euro

Salimo se malo Veljko!!! tongue.giftongue.giftongue.gif

comment_270361

Meni je moj bivsi decko Bojan rekao da ste vi svi gomila pedera i da cu vas naci bas ovde na YU metalu,rekao mi je da postoje dvojca koja se bas trte neki Venatoris i The Raven,a da je samo Veles lik...i da neki Boro muva Sinera,a tu se uvek mesa i neki Mirko kazu da je jako cupav i da je kupio nove martinke i da se sad pravi vazan...Mislim koji ste vi kurac tu,docicu jednom sa Bojanom i pokazacu vam kako skineta razbija picke...aj cao.HAIL VELES:::::::::::NAZI forever!

comment_270431

Meni je moj bivsi decko Bojan rekao da ste vi svi gomila pedera i da cu vas naci bas ovde na YU metalu,rekao mi je da postoje dvojca koja se bas trte neki Venatoris i The Raven,a da je samo Veles lik...i da neki Boro muva Sinera,a tu se uvek mesa i neki Mirko kazu da je jako cupav i da je kupio nove martinke i da se sad pravi vazan...Mislim koji ste vi kurac tu,docicu jednom sa Bojanom i pokazacu vam kako skineta razbija picke...aj cao.HAIL VELES:::::::::::NAZI forever!

U 100 € da je ovo prerušeni željko venatoris, nema šanse da nam ova djevojka zna svima imena i pseudonime kao i šta su radili u posljednje vrijeme.

btw "pomenula" je mirka stefane

comment_270961

Evo da i ovdje prekopiram postr:

20.09.2003 Metal svirka u Baru.Nastupaju:

Apocalypse (Trebinje)- Heavy/Power Metal

Drakon (Trebinje) - Melodic/Death Metal

Deucalion (Bar) - Sirovi Black Metal.

Koncert ce se odrzati u parku Kralja Nikole,koncert ce trajati od 20:00 do 23:00 (tako da ljudi iz drugih gradova mogu da stignu na voz u 23:30)

ULAZ BESPLATAN!!!

Ajde da vas vidim Crnogorci Podrzite scenu i nepropustite jedinstvenu noc u Crnogorskoj Istoriji Metala!!!!

comment_271639

Deucalion je izašao u jednu crnogorsku dnevnu novnu - Vijesti

provjerite oficijalni sajt vijesti za danas, u dodfatku teen i rubrioci - zvijezde - naćićete intervju sa članovima banda, tj. nama!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

comment_275006

Samo da kažem svim organizatorima koncerata u CG, Srbiji, RS i šire da je Deucalin spreman da svira kao predghrupa ili uz još neku UG metal grupu. Potrebno je platiti samo put bandu. Hranu i smještaj ćemo platiti sami. Eto povopljnosti za organizatore!

Slava!

comment_276786

Informacija za sve Barske metalce ili one koji lice ili laziraju metalce,Venatoris nije Boxi pa nece da se zajebava kao neka FEARER,sta li joj to uopste znaci...ne znam ko je ali bice da je neko ko nas dobro poznaje....U 200$ Tonislave da nisam ja!!!!!!!!!!!!!!!

comment_276805

Mozda Bakula zna nesto o toj poljoprivredi....Nego slusaj nemoj ja da te jurim za one moje diskove posto sam cuo neku pricu od Veljka da si ih zaplenio,a znas li sta ja radim nekome kada zapleni nesto sto je moje????????????Da mi ih vratis sto pre,razumes!!!!!!!!!!!!!