Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/25/20 in all areas

 1. 2 points
 2. liči na Bombarder ovo
  2 points
 3. https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5946110 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5945948
  1 point
 4. Nov singlić za ovaj prelaz iz leta u jesen:
  1 point
 5. Prometheus (mogu opušteno i stariji Alien filmovi..), Apocalipse Now, Mad Max novi, jeste 100% pustara, al inzvanredno izgleda, i još brdo nekih sf (Blade Runner, Dark City, Event Horizon, Pandorum..), ovi "noviji" fantasy se podrazumevaju (LotR, Sleepy Hollow, Titani..) To mi pade na prvu, sigurno ima još gomila dobrih, setiću se već..
  1 point
 6. Izlazi im novi EP od 3 pesme, jedna od njih:
  1 point
 7. moze ovo isto, za fanove Vola, Karnivool, Raunchy, jako catchy
  1 point
 8. Preporučio bih ti da i dalje istražiš kanal, imaćeš štošta da vidš o Americi, od florida man-a do Covid19 ne postoji bajkera i još silnih dobrota koje se mogu naći samo putem interneta.
  1 point
 9. Neon Demon, Suspria, Holy Mountain....
  1 point
 10. Vol. 4 napunio 48 godina.
  1 point
 11. ne znam sta znaci ali sam ga svejedno izdrkao za svaki slucaj
  1 point
 12. bio na kultom eventu i bas je kultno bilo. Svirali u onom malom klubu gde se valjda i Up the Hammers odrzava, staje oko 250 rekao bih. Naravno da je puno bilo za bend na koji bi mozda 13 ljudi doslo u beogradu i naravno da je pola publike pevala pesme kao da Maideni sviraju. Samo potvrda jos jedna da su Grci najveci heavy metal ratnici. Morgan Lefay zvuce savrseno. Hteli su da sviraju dodatnu pesmu na bisu ali su se sjebali na pola pa prekinuli jer je nisu uvezbali. Ali svakako zvuce sjajno, rekao bih jedinstven bend, ne znam da li postoji bend koji zvuci kao oni dan da
  1 point
×
×
 • Create New...