Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/06/20 in all areas

  1. i Tallica i Džej pevaju po zatvorima skapirali čuvari da MS-13 nisu nikakvi zlikovci
    4 points
  2. Nakon prilično mršavih 2018. i 2019., 2020. je godina koja mi apsolutno vraća veru u metal. Ne pamtim kad mi je poslednji put bilo ovako lako da sastavim top 10. Pa da počnemo: Akhlys - Melinoë Svartsyn - Requiem Fides Inversa - Historia Nocturna Vassafor - To the Death Psalmtanic - Psalmtanic Verses Head of the Demon - Deadly Black Doom Armagedda - Svindeldjup Ättestup Oranssi Pazuzu - Mestarin Kynsi Xazraug - Unsympathetic Empyrean O - Antropocene Valjda nisam ništa zaboravio.
    2 points
  3. Tačno, nažalost, i dalje je fin al ič ne podseća na stari.
    1 point
  4. Ondskapt je uspeo da pronađe svoju nišu bez da prokliza u avangardu ili neku drugu hermetiku i užasno ih poštujem zbog toga, uspeli su da pronađu svoj zvuk zvučeći skroz konvencionalno, bez palamuđenja. Album kao album je super, bori se doduše za treće mesto sa Arisen, ali ta bronza sija jače nego mnoga zlata. Btw, što se tiče vrha liste za 2020, meni se napokon iskristalisao favorit - novi Onirik je najbolji BM album koji sam čuo ove godine. Muzikalno, pametno, duboko, kao da je mid-era Abigor nabasao na KT-DH-era Voivod, nisu džaba Semjaza i Dirge Rep pristali da učestvuju u ovome.
    1 point
  5. Nisi valjda zbog toga propustio Tallicu na ušću?
    1 point
  6. svakim sledećim slušanjem mi je sve lepša pesma ❤️
    1 point
  7. Prvi utisak nije bio sjajan, ali ide na bolje, počinje već opasno da mi se sviđa. Sad vidim na šta su mislili kada su najavljivali da će zvučati kao Draco... jer ima nekih delova koji povuču stilski na taj fazon, pevanje u par navrata, clean gitare, efekti, pa čak i bubanj, ali kao celina jednostavno ne zvuči tako. A i ne mora. Dosta je kvalitetno da stoji samo za sebe i grabi album krupnim koracima ka vrhu liste za ovu godinu. Vokal mi je generičan i to mi je bila najveća mana posle prvog slušanja, a evo i dalje imam osećaj da ih ima na desetine koji zvuče ovako. Ali što se muzike tiče, retko ko je kao Ondskapt.
    1 point
  8. Nema, naredniče Sreto, više ko da nas usluži onako kako dolikuje https://www.youtube.com/watch?v=z1rcpcGI8_U&t=1911s
    1 point
  9. Kad se glavni pobornik sise upusti u kacenje slika guzica msm da je sve jasno pobeda je nasa..
    1 point
  10. 1 point
  11. i ja se ponadao da su neke uniformisane kasirke u pitanju... kad ono neko govno od benda
    1 point
  12. Ja sam mislio da je ovo neka tema o nekim seksi kasirkama kad ono neko govno od benda
    1 point
  13. Dobri su ovi, jbg ovaj fazon već dugo postoji u amerikama samo što tamo ovo sviraju uglavnom anoreksični tinejdžeri a ovi su bivši metalac i bivši kojot.
    1 point
  14. nešto između onog legendarnog heller intervjua i drogiranog hrčka
    1 point
  15. "Džej je vazda bio bratina. Sećam se 2012. kad sam bio na izdržavanju kazne u Valjevu, naš vaspitač koji je bio car koji je totalno imao pristup razumevanja i kapirao da svi mi tu kao klinci od 18-23 godina nismo nikakvi zlikovci, je organizovao novogodišnji koncert krajem decembra gde je pozvao Džeja koji je kao brat sa ulice naravno prihvatio da dođe bez dinara plate, o svom trošku. Održao je koncert od sat i po pevajući svoje, Lukasove, Šabanove,Sinanove hitove i najjači utisak kad je otpevao Nek puknu dušmani od Šemse i Južnog vetra. Na kraju nam je poručio: "IZDRŽITE BRAĆO MOJA, SREĆNA NOVA GODINA" Taj koncert i ta ljudskost i toplina koju nam je pokazao je bila jedan od retkih lepih momenata na robiji."
    0 points
  16. znaš da je logika na mojoj strani ali jbg ko je još priznao da je u krivu ja naravno ne sporim da je differentia specifica žena i sisa, ali moraš shvatiti da to nije pertinentna nego samo specifična razlika tvoj majmun, i to samo jedan podtip majmuna, zapravo nema ono zbog čega volimo dupeta ni kukove ni butine, nema okvir, nema suštinu, samo napakovano tkivo zamisli kad moram da crtam da se čitav deo tog tela epohalno izmenio ne samo na nivou tkiva nego kompletne anatomije stvarno si mazno neke droge na faksu koji nikako da završiš
    -1 points
  17. tačno videh ovo pre par sati, loš znak
    -1 points
  18. -1 points
  19. ne kontam, izbacio si mim fejk srbskog vaterpoliste i WoW analogije da bi mi držao pridike o mašti? :) Slobodan je za to vrhunac večeri
    -1 points
×
×
  • Create New...