Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/16/21 in all areas

 1. 1 point
 2. Eksplicitan kontent.
  1 point
 3. dock..DOCK DENIED. Destination is too far.
  1 point
 4. Svakako se i sami DsO i Ulcerate dovoljno razlikuju među sobom da teško da može da se kaže da postoje "tipični DsO/Ulcerate bendovi", imho. Nije loš ovaj drugi Ad Nauseam, nisam slušao prvi.
  1 point
 5. Sranje ili ne, mladunac koji pjeva je tri godine pjevao uživo in Suffocation. Ima ih koji su i manje proveli u bendu, neki su snimali stvari, neki ne. Tako da je i on bio legitimni drug član. A sad se vratimo komemorativnom preslušavanju Entombed opusa.
  1 point
 6. Stvarno je glupo da neki atlantik kodexi i atikusi budi ispred, uz mejdene i judase, najveci hevi metal bend. Bridge of death - najbolja manowar stvar!!!
  1 point
 7. kad smo već kod kiča: inače, sam album razbija ali eto melodija iz pesme "talking to the dead"... jooooooooooj živote
  1 point
 8. Trebalo Iotunn pre na power/prog noviteti, ali kad se krenulo ovde, da nastavimo praise. Vrlo jak rani pretendent za top liste godine. Ako ništa drugo, u kontekstu ovog podforuma, Hamferd brat kida sa growl-om.
  0 points
 9. ne vidim da je Grob stavio posto mi poslao, ali ovaj album je bas bas dobar ako volite Barren Earth i taj neki fazon proggy melodic deatha, pevac iz BE je tu.
  -1 points
 10. -1 points
 11. Koje njesra, ste normalni..
  -1 points
×
×
 • Create New...