Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Pa sta drugo mozes da ocekujes no.gif

• Replies 3k
  • Views 266.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam najiskusniji bleker na forumu. Drkao sam na Emperor demo još 1997-98.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Bolesnici. Mayhem vise nije Tr00. Ja sam vise tr00 od njih jer nemam instagram, a twiter ne koristim jer je govno.

• Svaki put kad napises бачер, u Africi crkne jato antilopa.

Cini mi se da sve konce oko pisanja muzike textova i ostalog drzi Blasphemer, i to mi se nikako ne svidja.

Hm, why is that? Iskreno ne znam koje je on tachno pesme pisao na proslim izdanjima, ali meni se svidja i Aura Noir i Mayhem radovi so...a i sta fali WLAu ?

Cini mi se da sve konce oko pisanja muzike textova i ostalog drzi Blasphemer, i to mi se nikako ne svidja.

Ma dobar je on lik.

• Author
Ma dobar je on lik.

nek se nabije na kolac

jebo mu pas mater u anus

smrt gejhemu

ziveo MayheM!

• 4 weeks later...

Nije,samo im pomaze u snimanju albuma.Kad je to njemu bio problem?Covek radi u milion bendova pored Gejhema.

Pre jedno tri nedelje sam prichao sa profesorima iz neke norveshke srednje shkole koji su u poseti nashoj shkoli o spaljivanju crkava u Norveshkoj.

Ljudi kazhu da je to bila jako mala grupa ljudi koja je uchestvovala u tome,da su do temelja spalili samo jednu crkvu,ostale su samo veoma malo oshtecene,ili su proshle bez ikakve shtete.

Rekli su mi i da black metal uopshte nije poznat u Norveshkoj toliko koliko mi mislimo da jeste i ne predstavlja pretnju za drushtvo.

pa jedino svi znaju za Dimmu a ovi ostali sviraju pred 500-600 ljudi i imaju odredjenu publiku,ja znam da je posle Dimmua u Norveskoj najpopularniji i najpoznatiji Satyiricon

Pre jedno tri nedelje sam prichao sa profesorima iz neke norveshke srednje shkole koji su u poseti nashoj shkoli o spaljivanju crkava u Norveshkoj.

Ljudi kazhu da je to bila jako mala grupa ljudi koja je uchestvovala u tome,da su do temelja spalili samo jednu crkvu,ostale su samo veoma malo oshtecene,ili su proshle bez ikakve shtete.

Rekli su mi i da black metal uopshte nije poznat u Norveshkoj toliko koliko mi mislimo da jeste i ne predstavlja pretnju za drushtvo.

A sta mislis da li bi rekli da jeste i da je suprotno?

A zashto da ne?

Ne verujem..zasto bi ocrnili svoju zemlju strancima?

Ha,slucajno znam za jednog lika koji je pobegao iz Norveske od policije koja je veoma ozbiljno krenula na Crni krug.Hapsili su sve redom,a to mi i ne izgleda na nesto bezopasno.

A sad,koliko je black metal poznat u Norveskoj..zasto je to i bitno??

• 3 weeks later...

stari mayhem keva.. musik19.gif

ovaj mayhem sa grand declaration of war..fuj pukeface.gif

stari mayhem keva.. musik19.gif

ovaj mayhem sa grand declaration of war..fuj pukeface.gif

Tako je. icon_da.gif

videcemo sta ce biti na novom albumu..mada cisto sumnjam da ce biti napretka,iako se valjda vratio Atila..

tesko da ce biti kao pre..ako su krenuli onakvim putem..ono sa gdow je stvarno icon_cry.gif

za kad je planiran novi?

mozda atila ipak spase situaciju..

Evo sa njihovog sajta: "Ordo Ab Chao" will be the name of the new Mayhem opus and will feature Attila Csihar on vocals for the first time since De Mysteriis Dom Sathanas. Expect nothing but viciousness!!+

Obecavaju ludilo..videcemo.

Isto to su obecavali za Chimeru, pa nista narocito. Dok god Blasphemer pise pesme, ne ocekujem nista posebno.

Isto to su obecavali za Chimeru, pa nista narocito. Dok god Blasphemer pise pesme, ne ocekujem nista posebno.

I ja mislim. icon_da.gif

Frankenchrist-kad mi skidas warn?Stoji mi vec 5-6 dana? icon_biggrin.gif