Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_654180

zvini a gde si to ti video lakirani fingerboard...!??!?!

pa svuda,pogledaj svakog drugog strata.

• Replies 10.4k
  • Views 915.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• od juche in da house >  

• Duke Of Borca
    Duke Of Borca

Ja ne brisem zice posle svirke, to sto je neko brisao bulju, jeo pljesku sa majonezom, drkao kurac, daje poseban smek mojim zicama. Sviram gitaru koja se kurvala po celom Beogradu, niko je nije hteo i

• e jebat' ga... pa vishe muzike dobijash sa jcm800 kk i sa jcm 2000 ...   radi se o tome da prodaju ime matorog jcm 800... ae...kao jachi je jcm800 od jcm 2000...   ali jcm 800 reissue od jcm 800

comment_654251
Na fretbord sam mislio...

Ta stara akustara je crna, Ibanez... i utripovao sam da je vrat (tj. fretbord) lakiran u crno...

ccc...kako nesto moze da bude lakirano u crno...???

lak je lak brate...i u 99% slucajeva je bezbojan ili vrlo slabo toniran nekom bojom...

comment_654311
Je li svirao neko Ibaneza RG370DX??? biggrin.gif Sta misli o toj gitari?

To ti je neka slabija varijanta Rg serije, u principu dobijas nesto sto fino izgleda i lici na Ibaneza, ali je daleko od pravih Ibanez gitara. Plus, sto su sve gitare iz tih serija radjene u Koreji (ili bar ovde ne moze da se nadje nista drugo) sto ti odmah u startu govori o slabijem kvalitetu i izradi.

U principu, gitara moze da se nabudzi da bude ok.

comment_654325
To ti je neka slabija varijanta Rg serije, u principu dobijas nesto sto fino izgleda i lici na Ibaneza, ali je daleko od pravih Ibanez gitara. Plus, sto su sve gitare iz tih serija radjene u Koreji (ili bar ovde ne moze da se nadje nista drugo) sto ti odmah u startu govori o slabijem kvalitetu i izradi.

U principu, gitara moze da se nabudzi da bude ok.

Ok....a koliko onda jos covek mora da ulozi da je lepo nabudzi? biggrin.gif

koja gitara ima za te pare a da je bolja?

mislim ovu ako budem uzimao, necu uzeti novu i onda me to izadje 300 evra. nova kod nas kosta 500.

comment_654380

MISLIM DA JE BOLJE DA DODAS JOS 100-TINAK EVARA I KUPIS POLOVNI RG550!

TAKODJE, JA UVEK DAJEM PREDNOST JAPANSKIM (U ODNOSU NA KOREJSKE) GITARAMA! NEMAM POJMA ZASTO! CINI MI SE DA SU BOLJE...MOZDA? icon_confused.gif

comment_654696

TAKODJE, JA UVEK DAJEM PREDNOST JAPANSKIM (U ODNOSU NA KOREJSKE) GITARAMA! NEMAM POJMA ZASTO! CINI MI SE DA SU BOLJE...MOZDA? icon_confused.gif

Pa ono, u principu sve zavisi od modela do modela icon_da.gif

comment_654867
Ih...ajde, leba ti obrazlozi malo icon_smile.gif ...koji model, godiste, cena itd...

Marty pa squier stratocaster cena u bg oko 11000 dinara, a Peavey ne znam tachan model samo znam da je ovde kod mene (u Bijeljini) oko 14800 dinara i cini mi se da je oblik stratocaster..

comment_655175

nije to toliko jednostavno laugh.gif

Ja sam krenuo tom logikom i nisam kupio gitaru vec godinu, godinu i po dana no.gif

nikakvo trziste, gitara nema u oglasima a kad se nesto pojavi gitara je skroz sjebana ili je prodavac iz Leskovca...

comment_655268
Meni se Jem nikako ne svidja - ne lezi mi

JS model nisam probao (eto mene kod marty-ja)

Ingvaje mani se bre tih nashminkanih gitara uzmi lepo Fender Stratocaster Y.M. model ne treba ti nijedna druga gitara sem te

pa ja kad sam probao jem zaljubio sam se u tu gitaru a probao sam jeftiniju verziju od satcha i nije mi se nesto vrat svideo!!

Pa sutra idem u najveci music shop u njemakoj pa cu da vidim kakva je ta gitara od malmsteena!

moram prvo videti kako je na onom vratu svirat!

comment_655436
pa ja kad sam probao jem zaljubio sam se u tu gitaru a probao sam jeftiniju verziju od satcha i nije mi se nesto vrat svideo!!

Pa sutra idem u najveci music shop u njemakoj pa cu da vidim kakva je ta gitara od malmsteena!

zajebano... u pocetku...

nisam probao ali sam cuo price onih koji je imaju, ili su je probali! icon_da.gif

comment_656530

sta da kzem stvar navike!!ovako mi je gitara super jedino bi se trebao navici na vrat!!ali da vidite sto sam svirao na nekom deanu kojeg je michael angelo u jednom spotu koristio!1gitara je skroz mocna !!bas je lako na njoj brzo svirat !!isvirao sam se danas u tom shopu jedno 4 sata

comment_656907

U principu sve je stvar navike...ja licno volim malo deblje ili bar srednje vratove...a svi govore kako je mnogo lakse svirati na tanjim...navika je cudo icon_smile.gificon_da.gif

comment_657157
U principu sve je stvar navike...ja licno volim malo deblje ili bar srednje vratove...a svi govore kako je mnogo lakse svirati na tanjim...navika je cudo icon_smile.gificon_da.gif

pa da ustvari i ja imam na svom gretschu malo deblji vrat i ipak sviram na njemu lakse nego na nekim tanjim vratovima jer sm se navikao!1 musik19.gif