Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 641
  • Views 89k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1632359
Nije toliko lud, sto ne uzmes da citas stripove Hedge Knight? To ti mozda na kratko prekrati vreme.

ma odslushao sam i hedge knight i sworn sword. to sam nabavio u mp3-u super su pritchice. neka me neki ispravi ukoliko greshim ali chini mi se da Brijen nosi shtit hedge knighta-a (onaj shto vishe lichi na sliku nego heraldichko znamenje. drvo-slepi mish....)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
comment_1732611

spojler, spojlerchina!!!!!!! mrzim, mrzim jooooooooooooooj!!!!

shta mislite kolike su shanse da je john snow sestric edardu a ne sin?????

ubicu rodjenu sestru shto mi baca rovce!!!!! :violent:

Edited by krezavy

comment_1732632

-spojleri ahead, naravno-

Ja gotovo da mogu ruku da zalozim (doduse, levu) da je Jon sestric Edardu. I to mislim od prve knjige (tj, samoj mi je palo na pamet, dok mi, recimo, u prvom citanju citava tri dela, nije palo samoj na pamet da su Loras i Renli gay par (naravno, onda to negde videh, i po drugom citanju je bilo tako jebeno ocito)).

comment_1732703

ma ima rovaca...

plava ruzha na zidu i sl

a i na koga da bude crn ko barationi a da ipak da lichi na starkove?

robert baration ni nezna za njega provereno!!!

a ono chuvaj mi ga ned se izgleda nije odnosilo na matorog kralja vec na malog johna

comment_1733351

Ja gledam nesto ovaj napisao Jon, ja mislim sada, pravi me ludim, kad ono John! :)

Sada ce to polako u americi na stampu u Novembru-Decembru, kod nas ce za jedno 4-5meseci! :)

Jos kada hbo napravi seriju, da se useres! :)

Edited by Slobodan Milosevic

comment_1733356

Prvo, nije John, nego Jon. Isto kao sto nije Jamie nego Jaime.

Drugo, nema naznake da ce knjiga biti objavljena u sledecih pola godine, na GRR-ovom sajtu, koji je bog i batina sto se obavestenja tice, nista nije dodato od 1. januara.

Ako je i verovati nekom izvoru, na Amazonu mozes da narucis Ples sa zmajevima, koji ce, citiram: ..will be released on April 6, 2009.

Zakljucak, ja cu tu knjigu drzati u rukama 10. aprila :), a vi cekajte prevod i zovite Jona Johnom, ahahaha.

comment_1733369

Stvarno mislis da ce serija biti bolji nokaut od knjiga? Iako smatram da ce HBO uraditi solidan posao (ohrabruje najavljena duzina, svaka knjiga ce biti prikazana u jednoj sezoni od po 12 epizoda), morace tu da bude dosta kompromisa koje ce fanove serijala najverovanije gurnuti u raspravke duze i zamornije od "da li je Jackson uradio dobar posao sa LOTR-om"..

comment_1733850
Prvo, nije John, nego Jon. Isto kao sto nije Jamie nego Jaime.

Drugo, nema naznake da ce knjiga biti objavljena u sledecih pola godine, na GRR-ovom sajtu, koji je bog i batina sto se obavestenja tice, nista nije dodato od 1. januara.

Ako je i verovati nekom izvoru, na Amazonu mozes da narucis Ples sa zmajevima, koji ce, citiram: ..will be released on April 6, 2009.

Zakljucak, ja cu tu knjigu drzati u rukama 10. aprila :), a vi cekajte prevod i zovite Jona Johnom, ahahaha.

samo se ti busaj u grudi

al imam ja ekipu bice nas na aerodromu,shtajgi i svim ulazima u beograd

a ja radim u poshti i prekopacu svaki sumljiv paket tih dana!!!!!!

zaboravuh da napomenem da su neki ljudi vec stavljeni pod prismotru

a chlanove george r r martin-ove familije vec par meseci drzhe u noradu iz bezbednosnih razloga :twisted:

a da zaviricemo i pod tvoj kamen

Edited by krezavy

• 4 weeks later...
comment_1755161

Sad sam se ponovo upalio.

Čitao sam pre nekoliko meseci samo Igru Prestola i mnogo mi se svideo taj Martinov nepredvidivi stil.

Najupečatljivija scena pored odrubljivanja Starkove glave mi je i ono kad ona veštica pokušava da oživi Drogo-a.

Kakva atmosfera!

Sad gledam na Laguninom sajtu ima da se kupe svih 6 nastavaka (ili 4, kako kome drago) i to po povoljnoj ceni.

Čim se pustim do grada, uzimam svih 6 i bacam se na čitanje.

I da... mislim da ću Igru Prestola pročitati još jednom.

• 1 month later...