Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1381892

Ja sam jednom imao cudan trip.Sanjao sam da izlazim iz svog tela i letim kroz prozor.Cudno je to sto sam bio na neki nacin svestan toga.

• Replies 2.6k
  • Views 164.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nocas sam imao jedan lepi metalski san, covek nikada ne bi rekao da sam izdao metal.   Slavio sam rodjendan u svom stanu, i izmedju ostalih zvanica tu je bio i Eric Adams iz Manowara. Sve je lepo bi

• Misliš kao kad probaš da udariš Hefesta?

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nije on lobotomisan...on je samo krenuo za masom, verovatno su mu cimeri studenti iz studentskog doma svi redom bili franjevci, pa je hteo da se uklopi. Covek sa sela jebiga, banacanin, pola zivota je

comment_1386156

Ноћас сам имао три различита сна...Један везан за море, један за некакву школу и трећи у коме сам видео другарицу коју одааавно ( значи више од месец дана ) нисам видео и одавно нисам чуо, и много сам се обрадовао ... Питање је сад да ли би се она мени у стварности радовала да ме види?

Глупо што сам написао, не...

comment_1386211

Један од најбизарнијих снова које сам имао - био сам други основне и сањао сам како са још 4 ортака улећемо у стан једном од њих и затичемо његове родитеље како се крешу на кухињском столу. Отац дотичног ортака нас отера из стана, али ми настављамо да улећемо унутра све док он не почне да нас јури... Остатка се не сећам.

comment_1389026

Zanimljiva tema. Mogla bih ovde redovno da ostavljam postove (da me ne mrzi :lol: )

Snovi su mi uglavnom uzasno realni, tako da kad su u pitanju nocne more jedva prezivim noc :)

A cesto imam nocne more naravno...

Kad smognem vremena pocecu ovde da ih prepricavam ispasce to ok horor serijal :mhihi:

A nocas sam sanjala da sam na koncertu Dream theater sa Symphony x kao supprort bendom :)

Moram li da pisem da sam lebdela u oblacima citam dan... :)

comment_1389223

imala sam sjajne tripove posle peshachenja u subotu (od jutra do jutra). kako smo chekali voz dugo dugo, kuntala sam po pet minuta i sanjala, sanjala, i prichala u snu... onda se probudim, ali bukvalno je proshlo pet minuta (sat bio ispred mene na voznoj stanici) i bleja po sata i opet zakuntam :)

sanjala sam barbike i pozorishte i konje.. :wub:

comment_1389393

Ja sam jednom sanjao da se svadjam sa mojom(bivsom)najboljom drugaricom :)

Sto je najgore posle nekog vremena samo se zaista pokacili i to opasno,i to verovali ili ne,zato sto sam se zaljubio u nju i rekao da je volim :rolleyes:

Sranje znam...

Nikad vise od tada pa do danas nismo govorili,a tako ce biti i dalje-prekinuli samo svaki kontakt :cry:

Bedak....

Edited by Full_Metal_Yakuza

comment_1390119

Uh sinoc sam imao strasan san.

Sanjao sam da sam da sam u krevetu sa pet strasnih riba koje je mi je satana licno poslao.:)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.