May 6, 200619 yr comment_1120829 ' date='5. 5. 2006, 11:59'] Evo ga i moj skvajer (kineski ) znachi nista special Svaki pravi gitarista je morao da pocne na tome ila Ariji.
May 7, 200619 yr comment_1120956 Svaki pravi gitarista je morao da pocne na tome ila Ariji. Onda...znaci...da se ne ubrajam u prave gitariste .
May 7, 200619 yr comment_1121130 Onda...znaci...da se ne ubrajam u prave gitariste . Our time is passing, old friend...
May 7, 200619 yr comment_1121159 Е ја баш мислим да треба почети са Мелодијом Менгеш, по могућству сјебаном и матором.
May 7, 200619 yr comment_1121648 aj preporucite neku dobru akustaru (po mogucstvu iz iskustva) za neke normalne pare (akustara sa celicnim zicama, a ne kl. gitara sa plastikanersima)
May 8, 200619 yr comment_1122087 ' date='7. 5. 2006, 22:57'] aj preporucite neku dobru akustaru (po mogucstvu iz iskustva) za neke normalne pare (akustara sa celicnim zicama, a ne kl. gitara sa plastikanersima) u mitrosu su bile jako dobre stag akustare, za neke sitne pare, bilo je par dobro"zvuchacih" komaTa... ne znam da li ih sada ima posto se to kupovalo ali bukvalno na kilo... znam par ljudi koji su uzimali po par komada odjednom... idi tamo raspitaj se mozda imaju, mozda ne, ali ce im stici i sta ti ja znam... cena je bila oko 4k koliko se secam
May 8, 200619 yr comment_1122441 mislim da su sad duplo skuplje, bar je ovde neki lik prodavao polovnu za 9000 dindzi...onaj shto je prodavao ds1 za 80 evra uglavnom, negde su oko te cifre, verovatno malo manje
May 8, 200619 yr comment_1122751 u mitrosu su bile jako dobre stag akustare, za neke sitne pare, bilo je par dobro"zvuchacih" komaTa... ne znam da li ih sada ima posto se to kupovalo ali bukvalno na kilo... znam par ljudi koji su uzimali po par komada odjednom... Jako dobre stag akustare? Dobre su za ljustenje krompira svakako, ali prvi put cujem da ih ljudi kupuju da bi na njima "svirali" Bolje da pazari nekog Hohner-a ako bas hoce da ustedi ...mislim i to je govno ali barem ima ime Edited May 8, 200619 yr by Marty F
May 8, 200619 yr comment_1122783 Jako dobre stag akustare? Dobre su za ljustenje krompira svakako, ali prvi put cujem da ih ljudi kupuju da bi na njima "svirali" Bolje da pazari nekog Hohner-a ako bas hoce da ustedi ...mislim i to je govno ali barem ima ime ja sam pricao iskljucivo o zvuku gitare mogla je da se zove i "kropmpirusha" ali zvala se stag i imala je dobar zvuk, za te pare odlican kazem opet ljudi su ih kupovali po nekoliko... koliko su bile jeftine
May 8, 200619 yr comment_1122825 Rispekt za tebe onda ...ja sam se zamalo poseko' na jednom divnom Stagg LP-ju
May 8, 200619 yr comment_1123061 Rispekt za tebe onda ...ja sam se zamalo poseko' na jednom divnom Stagg LP-ju ma to je druga prica...
May 9, 200619 yr comment_1124461 ja sam pricao iskljucivo o zvuku gitare mogla je da se zove i "kropmpirusha" ali zvala se stag i imala je dobar zvuk, za te pare odlican kazem opet ljudi su ih kupovali po nekoliko... koliko su bile jeftine Aj priznaj. to ti je sve ispričao onaj isti lik u Sky Music što radi tamo i svakom redom priča to isto za Stagg gitare To "kupovali ih po nekoliko" te odalo
May 9, 200619 yr comment_1124471 kupio sam stagg je samo drugi nacin da kazes "nisam dovoljno dugo radio na gradjevini"...
May 12, 200619 yr comment_1126949 U Marvingu imaju Da Capo (valjda) akustare, nisu lose, ali uvek mozes da kupis SX akustaru, mozda i ozvucenu za male pare.
May 12, 200619 yr comment_1127207 Aj priznaj. to ti je sve ispričao onaj isti lik u Sky Music što radi tamo i svakom redom priča to isto za Stagg gitare To "kupovali ih po nekoliko" te odalo da da, to je taj strucni skajmjuzik zargon... naravno pored majice Zildijan koju sam koristio u tom postu...i koja jelte ima samo tamo da se kupi... Ja: Dobar dan, imate li Boss pedale? Onaj debil, imbecil, bubnjar, inace prodavac: Pih... ko josh to djubre koristi...? Ja: Odkud vam to da je Boss djubre???? Debeli gmaz: E decko, decko, imas ti da ucis i ucis sta je pravi ton gitare... Ja, pokunjeno sto me je zajebo debeli gmaz, okrenem se i odem... dolazim kroz pola godine, kad eto ti tamo sve Boss pedale izlozene za prodaju... to je samo jedna od anegdota vezanog za debelog gmaza... a onaj Braca je umeo i da bude fin... i dalje stojim da je za 3000 dinara nova gitara, stagg tada bila najbolji izbor koji sam oshacovao... Edited May 12, 200619 yr by Mustaine
May 12, 200619 yr comment_1127543 Hehe ladno se secas toga trauma... teshka... kapiram da taj lik ima manji IQ cak i od taksista... Edited May 12, 200619 yr by Mustaine
May 12, 200619 yr comment_1127648 Taksista?! Pa ne bih mu dao ni travu da mi pokosi. Svi su oni debili, osim lika koji radi u odeljenju sa klavijaturama, on je OK, ljubazan i hoce da pomogne, a ne kao ovi ostali cim te vide padne im mrak na oci.