Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Sad kad ih čujem posle onog ČUDA UŽIVO više mi nije to to .... aaaaaaaaaaaaaaaa koliko je dobar koncert bio ... ja još uvek ne mogu da verujem da su bili :)

Deluje skroz nestvarno ...

• 2 weeks later...
  • Replies 3.4k
  • Views 312.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Angelystor
    Angelystor

E, sada sam jebeno besan.   Kada sam cuo da ne ide na turneju, pomislio sam da su garant zdravstveni razlozi, ali ne, odlucili su da se ispackaraju pred jebenu oprostajnu turneju. NAKON JEBENIH 40 G

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To vicu marinci cobane, tvoji navijacki maloumnici.   Naravno da ne ucestvujem u tome,ja imam mozga.   Skote.

• Bog  

nije mogao ni u bgu, ustvari retko gde od reuniona, al ko mu moze zameriti (taj neka proba da otpeva)

Daleko od onoga, ali u nekim aspektima njegov glas je samo napredovao. Na primer, mnogo je puniji i snaznjiji njegov srednji registar.

Ja, osim Painkillera, nemam zamerki na Robovo izvodjenje kod nas. A sudeci po ovom Sentinelu sa drugog snimka, bolje sto ih sa'vatasmo na startu turneje.

Zadnji put sam i gledao 1991-e pa vreme je da ih gledam opet u novembru

Edited by dudi

Svaka čast Halfordu ,jako puno ljudi u tim godinama hrane golubove u parkovima

A ovaj majstor još radi svetske turneje .

• 2 weeks later...

Pa ono, meni bila gotivna I am a pig kad je bio spot za nju ali album je stvarno smor.

Мени песма не звучи лоше. Само ту и знам. х) Ај, баците линк за тај албум да чујем и остало ако може. Знатижељан сам. Узгред, данас сам слушао "Тучу". Како вам се то чини? :)

Znam za taj Fight, ali nisam slusao, nego sam gledao neki spot sa starog MTVa - kao oni nesto sviraju u studiju pred publikom i kad sam vidio Halforda u sorcu i bijelim carapama kako izvodi hip-hoperske pokrete i skakuce po bini izgubio sam zelju da to detaljnije istrazim hahahah :haha: :haha: ;)

A evo ovde Painkiller otpevao bolje nego kod nas:

]

6:07 jebote!!!

Pa ono, meni bila gotivna I am a pig kad je bio spot za nju

I to samo zbog spota.

Eh, mlađan li bijah. Mislim da i dalje imam neđe snimljen spot na VHS-u sa "Metalla"-e / "Virus"-a na Viva 2 kanalu.

Одслушао сам "Двојку" и није лоше. Мислим да би било готивно кад би они и "Туча" снимили још који албум. :)

Idukurac, Halford pade sa motora.

Nadajmo se da nije slomio kuk or stg :(

Edited by Grobodan

Komentar na video sa jednog sajta:

"One thing to note, it appears that the motorcycle was lipsynching. After the crash, it is still being throttled up with no rider on the bike. Oops...busted like Britney Spears."

Професионално се дочекао на ноге.