Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.6k
  • Views 541.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Знао сам да се ово спрема још кад сам видео да је Леми постовао на Науци пре годину дана.

• Ovaj book koji trenutno čitam je najbolji ikada.   Zove se The Book Of Souls.       hahahahaha, baš sam vas prešao, hehe, ostanite sa mnom imam još opakih forica.       Poyyy

• Od Lovecrafta?

comment_2028271

Godine na 6, VJ Džet

Nego, gle šta mi interesantno stiglo - kupovala sam od njih online i cene su više nego ok:

U utorak 18 avgusta, počinje sa radom knjižara sa najvećim izborom knjiga u Srbiji koja se prostire na više od 350m2 sa preko 50.000 knjiga u ponudi. Ovo će biti jedinstveno mesto za sve poštovaoce pisane reči budući da će na jednom mestu biti objedinjena ponuda svih domaćih izdavača sa apsolutno svim njihovim naslovima koji se mogu naći na tržištu ali i izuzetno dobar izbor stranih izdanja.

U knjižari postoji i kafe kutak.

Knjižara Delfi 7 SKC nalazi se u prizemlju zgrade Studentskog kulturnog centra u Beogradu i radi svakim radnim danom od 9 - 21h, a nedeljom od 12 - 21h.

Povodom otvaranja knjižare Delfi 7 SKC izdavačka kuća Laguna daje promotivni popust na sva svoja izdanja od 25% u trajanju od mesec dana.

Budući da nije reč o Klubu čitalaca, u knjižari Delfi 7 ne važe klupski popusti. Međutim, na tri i više kupljenih knjiga bilo kojeg izdavača dobija se dodatni popust od 10%.

comment_2028341

jeeee. tamo se mora otići

Slazem se. Ja nisam naisla ni na jednu da me je odusevila. :unsure: Mozda samo ne volim vampire dovoljno. xD

Pocinjem da citam J.Sheridan Le Fanu - Karmila... Pa da vidimo. :bigblue:

neće ti se svideti karmila...

ko voli knjige sa vampirima preporučujem Poppy Z. Brite - Lost Souls. nisam sigurna dal se može naći kod nas...

dobra je i Lorel Hamilton - Grešna zadovoljstva