Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 538
  • Views 76.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja bih da se astralno projektujem na Kim Kardashian, kako je to izvodljivo?

• Fapril ethereal
    Fapril ethereal

zavisi.. jel ti se HellSarma ukazuje astralno projektovan ili kao senka?

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Verovatno ima neke veze sa tvojom bradom posto ti se ceo zivot poceo vrteti oko nje

comment_1290561

Napuštanje tela... Ukazuje mi na čitav sloj ljudi kojima je priroda podarila taman takvo telo da napuštanje jednog deluje čak kao pametan izbor.

Metak u glavu je uvek bila validna i efikasna metoda za trenutnu astralnu projekciju, to niko ne može poreći!

comment_1290573

Metak u glavu je uvek bila validna i efikasna metoda za trenutnu astralnu projekciju, to niko ne može poreći!

:)

istina,istina,sam nastali bi neki problemi u vezi povratka,tako da,neka hvala.

Zar ne bi bilo bolje da sebi neko zbrcka nesto tipa pejotla,kokaina itd,tu su ipak makar malo vece sanse za povratak.castaneda&co

Edited by Sitch Boe

comment_1290597

Zar ne bi bilo bolje da sebi neko zbrcka nesto tipa pejotla,kokaina itd,tu su ipak makar malo vece sanse za povratak.castaneda&co

Pa vratiš se ti al' doduše ne u isto telo ;)

• 3 weeks later...
comment_1316032

A ketamin? Ono jeste da je anestetik za macke, ali sta sad, pokrece disocijaciju. :D Ili salvia divinorum, to mozes mnogo lakse da nadjes od pejotla... :)

comment_1316063

A ketamin? Ono jeste da je anestetik za macke, ali sta sad, pokrece disocijaciju. :D Ili salvia divinorum, to mozes mnogo lakse da nadjes od pejotla... :)

Sejnt,bolan,pa nisam ti ja mačka .:) Ma neka,dok azarius postoji sve se lako nadje,pa čak i pejotl. :)

Ali moraću u svakom slučaju i tu salviu da probam.

comment_1323443
Jedan moj drugar je hteo da zgrne pare tako sto bi napisao knjigu ''Astralna projekcija i kako nikad nisam uspeo da je postignem''.ne znam sta je bilo s tim.

ehehhehe....to mora da bude super stvari...reci ortaku da pocne sa pisanjem :da:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
comment_1378523
Slicno govori i Gurdjijev koji kaze da se ljudi,osim retkih izuzetaka nalaze u stanju slicnom snu i da:

Iako osecamo da smo budni i da mozemo da kontrolisemo nase aktivnosti,dogadja se u stvari suprotno. Prolazimo kroz zivot kao roboti,kao rezultat mnogo uzroka,nesvesni.

Npr. moras da jedes,pijes,zivis u ovom svetu i slicno. Dalje,Gurdjijev kaze da nam je bilo kakav "napredak" potpuno besmislen dok se ne probudimo iz tog stanja.

Gnostici smatraju da ljudi zive u svetu kome vlada "zli demijurg",a oslobodjenje se postize ovladavanjem umom i snovima tj. astralom tj spasenje iz tamnice zlog tvorca koji je ovaj svet.

Potpuno se slazem Vlado sa tobom,bas sam hteo ovo da napisem,Gurdjijev je stvarno bio neverovatan,pravi nadcovek.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
comment_1441186

xaxaxxaa....ovaj mora da ih drogira"Krajnje jaka kosmička energija ispunjava svakoga kao moćan elektricitet koji ih potpuno pročišćava. Neki učesnici vide druge dimenzije postojanja i paralelne realnosti, ili čudna mesta , bića i događaje. Neki postaju svesni svojih prošlih života . I sve to u samo jednoj seansi u vremenu od pola sata."Ma siigurnooo....platis pa se projektujes...mozda cak i deli na rangove u zavisnosti od kolicine par...pardon energijeMozda covek dobije svoj termin na palmi plus,pa pocne da vrsi masovne transcendencuje i transdimenzionalna disanja....:)I svoj 041 broj