Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.9k
  • Views 248.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Koga bre boli kurac za tvoj napucani deluxe remaster digi.

• I'm Calmer Than You Are
    I'm Calmer Than You Are

Očigledno mnoge, jer sam već prodao tri. Šabančino glupava.

• In The Flesh
    In The Flesh

Moze Rob da bude ovakav ili onakav, prodan, trendas, fejk... bolje fejk muzicar no iskreno nacisticko govedo.   Jos smjesnije od svega je izgovor white wine-white power i u istom dahu se ne izinjava

comment_1778389

'The Biggest Part Of Me' са првог Пантера албума. Једна од најлепших хеви метал балада.

comment_1779197
mnogo mi je krivo što ih nisam videla live. to bi bio doživljaj.. to die for. bilo bi me na sve strane...

Da znas da je bio dozivljaj...a bilo me je na sve strane :bigblue:

Jos imam slike, slikao neki lik iz mase(mislim da je iz Pazove) ali je slikano iz daljine pa se ne vidi bas nesto...

• 1 month later...
comment_1818280
Da znas da je bio dozivljaj...a bilo me je na sve strane :bigblue:

Jos imam slike, slikao neki lik iz mase(mislim da je iz Pazove) ali je slikano iz daljine pa se ne vidi bas nesto...

pošalji, pošalji, pošalji!

gledao si ih... zavidim ti. mnogo ti zavidim!

Имам ја још оваквих, из тог периода, а имам и скоро цео снимак концерта из 1988. са Филом.

imaš negde okačene? :D

comment_1818430

Чим набавим све песме, односно чим се уверим да је цео концерту. Сам снимак је лош, мада се све види (истина, мало замућено), али је звук врло добар.

• 4 weeks later...
comment_1834087
sunce ti bogovo

pantera je definitivno najbolji metal bend ikada.

pominjala sam ranije domination. pogledah ga ponovo i po ko zna koji put, ponovo se mnogo obradujem:

http://www.rocktube.us/PANTERA___Domination-16006121.html

koja energija. koja svirka. kakva stvar.

Mozda i najbolja njihova pesma, sad sam se i ja podsetio ovog snimka...i evo, sav sam zadihan, kad nisam srusio sobu :muzicar:

Kako sam srecan sto sam imao priliku da ih gledam uzivo...i tuzam sto to vise nikad necu moci...ali sta da se radi...

Drugarice, pod hitno te vodim na pivo, mudro razmisljas :pivopije:

comment_1834153

Ja sam sednem pa kad razmislim,pitam se gde bi oni bili danas da je Dime ziv i da su se ponovo okupili ,da li bi i dalje punili stadione ili bi i njih pojela danasnja omladina i muzicka industrija pa bi svirali po klubovima za 200-300 ljudi!!?!?!?

E da ovaj Domination snimak pokazije kako si duuuvaalii,jbt,meetallll!!!!!!

Edited by PuPaK

comment_1834251

Strašno, prestrašno.

Da se ono što se desilo Dimeu desilo Philu (mislim, daleko bilo al DA SE), oni bi 100% nastavili da sviraju.

Ovako, nisu.

Tačno se videlo da su braća bila "lepak" tj vezivno tkivo Pantere.

Phil je lud, i do jaja talentovan pevač i frontmen, ali je pravi rolling stone i outcast i solo igrač. Pantera je verovatno nešto najbolje što je on u životu imao. Pazite samo koliko se malo o tom čoveku zna.

Duša me boli jbt kad gledam Dimea sunce ti bogovo. Uh.

A jebi ga valjda najbolji bendovi postaju i ostaju evergreen između ostalog zahvaljujući činjenici da su (slučajno ili namerno) prestali sa radom na vrhuncu slave... Mislim pitanje je šta bi se što kažeš sa njima desilo da su nastavili. Jbt kad ono Sentenced to shvatio pa se ljudi razišli, setite se onog njihovog spota gde babe i dede balave a matorani sviraju ofarbani u crno ... hehehe

comment_1834435
Strašno, prestrašno.

Duša me boli jbt kad gledam Dimea sunce ti bogovo. Uh.

A jebi ga valjda najbolji bendovi postaju i ostaju evergreen između ostalog zahvaljujući činjenici da su (slučajno ili namerno) prestali sa radom na vrhuncu slave... Mislim pitanje je šta bi se što kažeš sa njima desilo da su nastavili. Jbt kad ono Sentenced to shvatio pa se ljudi razišli, setite se onog njihovog spota gde babe i dede balave a matorani sviraju ofarbani u crno ... hehehe

Nikad necu zaboraviti 8. decembar 2004. Stajali smo u redu za ulaz na koncert Machine Head-a i od prvih redova se sirio glas da je Dimme ubijen. Nijesam mogao da vjerujem,a onda nijesam mogao da suzdrzim suze. Citavi koncert mi je upropastilo to saznanje,a jos kad je Rob posvetio pjesmu Descend The Shades Of NIght Dimmeu,poslije minuta cutanja....uzas.

Edited by Just Like a Timepiece