January 26, 201411 yr comment_2719237 Ja sam preminuo na: "The angels came and took Molly away." "There must have been a few of them."
January 27, 201411 yr comment_2719312 Jebote ala ste me navukli, ja očekivao neki urnebesan film, a ono ispade film sa par dobrih fora i glumcem koji nije mogao da nađe angažman godinama.
January 27, 201411 yr comment_2719366 ...glumcem koji nije mogao da nađe angažman godinama. Vrlo relevantan faktor za kvalitet filma.
January 28, 201411 yr comment_2719850 mislim da je bilo pohvala za Escape Plan, stvarno odlichan film
January 30, 201411 yr comment_2720437 I ja odgledao taj Alfa Papa na osnovu ovih preporuka. Nisam ga ni pogledao do kraja, bukvalno par dobrih fora i nista vise.
January 30, 201411 yr comment_2720440 Ma skoro sam se ubedacio sada, a devjka oce da me ostavi sto sam joj pustio ovo. Morao sam da je zabavljam da ne zaspi i ne mogu reci da je krivim.
February 1, 201411 yr comment_2720975 Poštovani filmofili, imao sam čast da idem na premijeru "Ninfomanijaka" od Lars Von Trira.Malo ću se raspisati, jer mislim da ovaj reditelj to zaslužuje. Film traje 4 sata i 20 minuta, dupe mi se skamenilo jer ne volim toliko puno da sedim, ali verujte mi vredelo je svake sekunde ( svega jednom sam pogledao na sat, to je moj lični pokazatelj držanja pažnje, jer ćesto gledam u časovnik . U pitanju su zapravo 2 filma ( kako sad dva pitate se) u ukupnom trajanju kako sam gore pomenuo, sa pauzom od 10 minuta. Tako je i na imbd razdvojeno: http://www.imdb.com/title/tt1937390/?ref_=nm_flmg_act_7 http://www.imdb.com/title/tt2382009/?ref_=nm_flmg_act_5 Ova verzija koja se daje po bioskopima širom sveta je cenzurisana ( uz dozovolu Von Trira, ali bez njegovog znanja, ta napomena stoji pre početka oba Ninfonijaka). Netaknuta, directors cut verzija će biti objavljena tek na festivalu u Berlinu koji je ovog meseca. Ona taje 5 i po sati, i navodno ta verzija bi trebala biti i na Bg FEST-u, al kada sam bacio pogled na program vidim da je po dužini ista kao i ostale bioskopske projekcije, no dobro ovde EKSPLICTNIH SCENA ima koliko vas srce prohte, mnogo više nego u njegovom "Antihristu". Što se tiče samog filma, plašim se da ne otrkijem neki bitan detalj, ali rećiću da je poruka ovog filma,vrlo, vrlo ubedljiva, i da ovo svakako nije za gledanje sa jednom rukom ili kojekakvo voajerisanje. Von Trir vrlo vešto, komad ko komad,daje gledaocu sliku šta znači biti ninfoman i kakve to posledice ima na život drugih. Upravo ta lično viđenje ninfomanije je najjača karika ovog filma. Kraj filma je ubo u metu, i Shia LaBeouf je neko ko bih izdvojio, ali je stvarno je glumačka ekipa sjajno obavilo posao. Konačno nemoj da niste gledali
February 1, 201411 yr comment_2720977 Poštovani filmofili, imao sam čast da idem na premijeru "Ninfomanijaka" od Lars Von Trira.Malo ću se raspisati, jer mislim da ovaj reditelj to zaslužuje. Film traje 4 sata i 20 minuta, dupe mi se skamenilo jer ne volim toliko puno da sedim, ali verujte mi vredelo je svake sekunde ( svega jednom sam pogledao na sat, to je moj lični pokazatelj držanja pažnje, jer ćesto gledam u časovnik . dobro majku mu, svi volimo da mu nadenemo titulu, kad su te jebacke teme, al gde nadje casovnik. THe Divine Weapon malo ga precerase, jes epska mesavina istorije i price, al u momentima mu jebase kevu. Kad sam video "visecevni strelni lanser", strelobacace i umalo se ne upisah...kad ono sprave zaista postoje, i stvarno koriscene. Al do jaja zabava i posledna bitka jebe keve.
February 2, 201411 yr comment_2721082 http://m.imdb.com/title/tt1450321/ Najludji film prosle godine. Predobar.
February 2, 201411 yr comment_2721244 Novi Statam Homefront Dont fak vid Statam! :rockdevil: :rockdevil: Do jaja ali do jaja akcija!Statam kralj!!
February 2, 201411 yr comment_2721256 http://m.imdb.com/title/tt1450321/ Najludji film prosle godine. Predobar. meni bi bio čak i mnogo bolji da u zadnjoj sceni nije izjavio šta je izjavio, bio bi ozbilniji kraj koji ostavlja mnogo jači utisak... ali je svejedno odličan film...
February 3, 201411 yr comment_2721311 "her" me razočarao. mnogo, mnogo njanjavo i jadno. prosto pomisli čovek da je pisac najveći jadnik na svetu.
February 3, 201411 yr comment_2721323 mnogo gore u FILTH-u je otkrivanje okolnosti ubistva, ono na kraju je mnogo bolji deo priče Edited February 3, 201411 yr by Bata Životinja
February 3, 201411 yr comment_2721501 THE COUNSELOR Prenaduvana zbrka. Svaka scena pokušava da bude ili pametnija nego što jeste, ili ''šokantna'' i egzibicionistička, scene ubistva ''originalne''. A sve je u stvari poprilično isprazno. Kad nemate šta da kažete o likovima ponudite im bar fingerfucking, lizanje jaja, fenomenalan orgazam... Logika Bitke na Neretvi - ''bacite autobus u provaliju''. Sve je tako kul u ovom filmu da sam se smrz'o! Bardemov lik totalni promašaj. Pojma nemam čemu služe filozofiranje Bruna Ganza o Jevrejima i ispovjest Kameron Dijaz. Na kraju imamo i egzistencijalističko proseravanje koje objašnjava ''univerzum'' u kojem se glavni lik našao. Postoje dve stvari koje su neverovatne, da ne bih previše spojlovao obe se dešavaju ovako: prvo neko kul (Bardem ili Pit) ispriča kako postoji ''nešto'' što deluje ''tako i tako'', i na kraju se to nešto desi nekome, i stvarno deluje kako su oni opisali!
February 6, 201411 yr comment_2722337 http://www.youtube.com/watch?v=DwVQESTC2SU&feature=share Film mog ortaka. Prvi od kada je otisao u Amuriku. Mozda ga je neko primetio u 7 i po filmu. Ima ulogu od jedne recenice.
February 8, 201411 yr comment_2722690 Ovaj film sam zaobilazio i nikako da se nakanim da ga pogledam jer ulogu roditelja igraju mozda meni najiritantniji glumci ikada a to su Tilda Swinton i John Reilly Sinoc ga pogledao i jako je dobar, preporuke