Tuesday at 08:31 AM5 days comment_3122818 odakle skidate fimove. hteo sam skoto da gledam Hideous Kinky npr, ni za leba. i par puta sam se tako namucio sa nekim osrednjim filmovima, koji nisu ni u jednom kanonu, bukvalno ih je nemoguce naci. pri tom ne radi se o obskurnim projektimais it just me ili su opcije suzene Report
Tuesday at 08:54 AM5 days comment_3122819 1337, RuTracker, Balkan Dowload, Crna berzaedit: evo proverio, imaš Hideous Kinky na RuTrackeru Edited Tuesday at 08:55 AM5 days by kuruz Report
Tuesday at 08:58 AM5 days comment_3122820 Treba paziti na rutrackeru da nema rusku sinhronizaciju kako obicno bude Report
Tuesday at 10:07 AM5 days comment_3122827 Ja limetorrents, ponešto čak i na Soulseeku nađemRutracker nikad, jer maltene uvek ubodem sa sinhronizacijom Report
Tuesday at 12:06 PM5 days comment_3122841 obično kod tih sinhronizovanih imaju dva audio kanala, pa možeš samo da prebaciš na originalni Report
Tuesday at 12:26 PM5 days comment_3122842 em to, em sa tri klika gotovo uvek možete da uklonite sve audio tracks koji su vam višak pomoću MKV Tool Nixaeto baš za taj film iznad piše:Видео: PAL 16:9 (720x576) VBRАудио: Deutsch: AC3, 3/2+LFE ch, 448KbpsАудио 2: Russian: AC3, 2/0 ch, 192KbpsАудио 3: English: AC3, 2/0 ch, 192Kbps u svakom audio plejeru možete da izaberete audio track ili da ga brišete kako rekoh Edited Tuesday at 12:27 PM5 days by kuruz Report
Tuesday at 12:32 PM5 days comment_3122843 Znam da ima više kanala opcija, ali ipak smara. Pogotovo što ja sve preko TVa gledam, a ne na kompu/plejeru. Svakako maltene ništa nisam imao da ima samo na rutrackeru a da nema drugde... Report
Tuesday at 01:43 PM4 days comment_3122849 Ja nisam to znao, mrzelo me da se bakcem. Hvala na sugestiji.. Report
Tuesday at 02:02 PM4 days comment_3122851 pa i na teveu ima to da se izabere audio kanalbar ja imam na svom TV-u koji ima Android i plejerima koje koristim na njemu Report
Thursday at 10:51 AM3 days comment_3122892 On 3/17/2026 at 9:31 AM, Uruk said:odakle skidate fimove. hteo sam skoto da gledam Hideous Kinky npr, ni za leba. i par puta sam se tako namucio sa nekim osrednjim filmovima, koji nisu ni u jednom kanonu, bukvalno ih je nemoguce naci. pri tom ne radi se o obskurnim projektimaNe skidaj filmove nego instaliraj Stremio i da te vidi bog. Ima i takvih rariteta tamo da se nadje da ne bi verovao. Bukvalno sve streaming platforme plus sve živo sa svih torrent sajtova. Report
Friday at 07:41 AM2 days comment_3122924 Deo Q&A sa sinoćnje premijere Karmadone u bioskopu Tuckwood. Aleksandar i glumačka ekipa su bili baš fino raspoloženi i radi da podare odgovore. Morao sam da prekinem snimanje zbog toga što sam ubacio par pitanja, jedno je bilo upućeno Milošu Timotijeviću koji glumi Kronjca, a drugo je bilo vezano da li postoje šanse da Karmadona 2 ugleda svetlost dana. Nekih moja dva centa posle gledanja filma prvi put na velikom platnu, ne postoji film poput Karmadone u našoj kinematografiji. Zvuk je možda najbolji koji sam čuo u našoj produkciji, a dosta pripomaže i muzika Đorđa Miljenovića koja diktira atmosferu i tenziju. Generalno je film prelepo snimljen, i kada pomislite da biste od običnih dijaloga imali najklasičnije blokiranje, Radivojević tu iznenađuje jer kamera naprosto ne miruje i konstantno se kreće i vijuga.Smeh se orio salom na određene scene, što je uvek dobra stvar. A gromoglasan aplauz je usledio kada se završila priča Najdana kojeg glumi Mima Karadžić i kojem je Radivojević posvetio jednu, da kažem specifičnu ulogu koja ga je trgla iz mora već prežvakanih stereotipnih uloga i pokazuje da unutar sebe i dalje ima kerozina da zapali veliko platno svojom pojavom. Report
Friday at 07:54 PM1 day comment_3122967 On 3/19/2026 at 11:51 AM, HEFEST said:Ne skidaj filmove nego instaliraj Stremio i da te vidi bog. Ima i takvih rariteta tamo da se nadje da ne bi verovao. Bukvalno sve streaming platforme plus sve živo sa svih torrent sajtova.Malo nakon postovanja ovde sam dobio na privatnom chetu video demonstraciju kako ima na Stremio-u. Meni nesto nije radio a cak sam brdo plugina skinuo svojevremno pa sam batalio, al aj bas cu se iscimati. Hvala i ostalima za preporuke, mozda se iscimam da iskopam svoj stari rutracker account Report
2 hours ago2 hr comment_3122985 LOTRD Extended MaratonPogledao sam sinoć Gospodar Prstenova filmski maraton i, po opisima, mislio sam da će biti projekcija običnih verzija. Kad ono! Bile su proširene verzije filmova. Pošto ih jako dugo nisam gledao, iznenadio sam se koliko, kada se gledaju u cugu, zapravo bolje funkcionišu. Jedina falinka je što vas, čak i sa 20 minuta pauze između filmova, zdrobi trajanje i već pri kraju počnu da vam lelujaju misli.Evo šta mogu da pohvalim: publiku! Svaka čast. Očekivao sam priču, korišćenje telefona ili konstantno ustajanje. Međutim, ovo je prvi put posle dugo vremena da je publika bila korektna. Kao da se vratio stari bonton pri gledanju filmova. Filmovi su im držali pažnju i to je bilo predivno videti ponovo u bioskopskoj sali.Scena sa Boromirom, koja je parodirana kroz video sinhronizaciju: Bobo smrade, skidaj gaće i dalje je u jakom sećanju i svi su se kikotali u sali na taj momenat. Ali, na stranu mima, ta scena još jače i bolje udara emotivno i pokazuje koliko je Šon Bin bio savršen u ulozi Boromira. Ako bih izdvojio od svih likova iz čitave Družine Prstena koji mi je bio najefektivnije odglumljen, onda je to Boromir. Istovremeno nesavršen, ali na kraju dana, častan i dobronameran.I dalje mi je Družina najomiljeniji deo. To je odličan prikaz kako, i u običnoj i u produženoj verziji, izgraditi svet i postaviti likove. Dvojka zaista unosi epske momente, sa borbom u Helmovom ponoru, iako se godine naziru u efektima, a ova 4K UHD restauracija pokazuje da ne stare baš najbolje.Da li je još neko imao utisak da je zvuk nebalansiran? Kada kažem zvuk, mislim na odnos muzike i zvučnih efekata iz scena borbi i drugih dešavanja. To se baš primetilo u Povratku kralja, kad krene najpoznatija tema u završnoj bici i nekako brzo bude ugušena efektima oklopa, mačeva, sekira i raznih eksplozija.Jedino što mi se ne dopada jeste to što su sa ovim 4K izdanjem izmenili inicijalni izgled sva tri filma. Boje nisu onakve kakve su bile prvi put u bioskopima i na DVD izdanjima, i to mi je u nekim momentima znalo da pokvari utisak, pa čak i da izmeni doživljaj scena koje su same po sebi fantastične.Mislim da zaista ne postoji trilogija snimljena po literarnom predlošku koja istovremeno toliko poštuje izvorni materijal, a opet uzima slobodu da ga prilagodi i uklopi u filmsku formu. Mogu slobodno da kažem da su me sva tri filma izvozala. Osećaj emotivne povezanosti sa svim likovima je tu. Iako znam kako se završava, svaki težak momenat i gubitak se jasno osećaju. A radosni momenti se vrednuju još više, a ponajviše oni tihi koji se retko viđaju u blokbasterima.Neverovatno je kako su Piter Džekson i filmska ekipa napravili filmove koji su i dalje epski, nisu otrcani (mada ima Džeksonovih otrcanih forica iz njegovih ranih radova, ali rade posao!) i prenose emocije koje mi danas fale kod blokbastera. Družina prstena je zaista to, grupa prijatelja koja se bori za bolji svet. Svaki lik ima svoju priču koja se razrađuje tokom trilogije, i uspeli su ono gotovo nemoguće, da ih sve razviju i zaokruže. Tek sa ovim ponavljanjem mi je jasno kako svaki lik ponasob dobija neverovatan razvoj, i to je za komercijalni film prikazano kao da je lagan zadatak, a tačno se vidi da je tu ušlo dosta promišljanja pri izmeni scenarija i radu sa glumcima i glumicama koji su dali svoj maksimum. Zapravo nema loše dodeljene uloge, i ti glumci i glumice su zacementirali svojim performansima i pojavama da su to konačne verzije likova u svetu filma.Kostimi su i dalje neverovatni, pogotovo Orkovi i Uruk-hai. Toliko detalja na maskama, u bojama i njihovim ličnostima, prava bombonica. I dalje mi je smešno što skoro svi orkovi imaju kokni akcenat. Nazguli su i dalje najstrašniji aspekt Družine, ali kada se Kralj veštac Angmara pojavi u trećem delu, uz svu onu montažu i zvukove kada krene u boj, osetiš žmarce. To je magija koju želim da filmovi prenesu sa literarnog predloška na veliko platno.Drago mi je što sam se vratio Gospodaru prstenova i podsetio zašto su me ti filmovi, kada sam ih gledao pre 25 godina, ubedili da mogu da postoje odlične adaptacije i da film i knjige definitivno mogu imati zajedničku sinergiju, ali samo kada se nađe ekipa koja je spremna da to radi iz ljubavi. Report
2 hours ago2 hr comment_3122986 Dao šansu Marty Supremetu, naporan, predug, Oscar bait sa antipatičnim glavnim likom. Dobra je gluma, produkcija na mestu, ali pacing i scenario na granici zločina. I nije mi trebalo da vidim kako Šamale bejbigurluje Guineth. Najodvratnija stvar snimljena još od, pa, Babygirla. One Battle za ovo Ben Hur.Nego, ja sam možda već dobio film godine, Project Hail Mary. Otišao na slepo na film, jer em scifi em bih gledao Goslinga i vesti da čita tri sata. Mislim da mi trenutno omiljeni živi glumac, a i ovo mu je još možda i najbolja uloga. Pravi bioskopski film, praznik za čula, i zabavan i dirljiv, teče kao planinski potok, ne osetiš runtime. Nisam još od Nosferatua gledao film više od jednom u bioskopu, a ovo će obavezno i sledeći vikend da se overi u nekom Imaxu. Edited 2 hours ago2 hr by Angelystor Report
12 minutes ago12 min comment_3122991 2 hours ago, VoivodBG said:LOTRD Extended MaratonPogledao sam sinoć Gospodar Prstenova filmski maraton i, po opisima, mislio sam da će biti projekcija običnih verzija. Kad ono! Bile su proširene verzije filmova. Pošto ih jako dugo nisam gledao, iznenadio sam se koliko, kada se gledaju u cugu, zapravo bolje funkcionišu. Jedina falinka je što vas, čak i sa 20 minuta pauze između filmova, zdrobi trajanje i već pri kraju počnu da vam lelujaju misli.Evo šta mogu da pohvalim: publiku! Svaka čast. Očekivao sam priču, korišćenje telefona ili konstantno ustajanje. Međutim, ovo je prvi put posle dugo vremena da je publika bila korektna. Kao da se vratio stari bonton pri gledanju filmova. Filmovi su im držali pažnju i to je bilo predivno videti ponovo u bioskopskoj sali.Scena sa Boromirom, koja je parodirana kroz video sinhronizaciju: Bobo smrade, skidaj gaće i dalje je u jakom sećanju i svi su se kikotali u sali na taj momenat. Ali, na stranu mima, ta scena još jače i bolje udara emotivno i pokazuje koliko je Šon Bin bio savršen u ulozi Boromira. Ako bih izdvojio od svih likova iz čitave Družine Prstena koji mi je bio najefektivnije odglumljen, onda je to Boromir. Istovremeno nesavršen, ali na kraju dana, častan i dobronameran.I dalje mi je Družina najomiljeniji deo. To je odličan prikaz kako, i u običnoj i u produženoj verziji, izgraditi svet i postaviti likove. Dvojka zaista unosi epske momente, sa borbom u Helmovom ponoru, iako se godine naziru u efektima, a ova 4K UHD restauracija pokazuje da ne stare baš najbolje.Da li je još neko imao utisak da je zvuk nebalansiran? Kada kažem zvuk, mislim na odnos muzike i zvučnih efekata iz scena borbi i drugih dešavanja. To se baš primetilo u Povratku kralja, kad krene najpoznatija tema u završnoj bici i nekako brzo bude ugušena efektima oklopa, mačeva, sekira i raznih eksplozija.Jedino što mi se ne dopada jeste to što su sa ovim 4K izdanjem izmenili inicijalni izgled sva tri filma. Boje nisu onakve kakve su bile prvi put u bioskopima i na DVD izdanjima, i to mi je u nekim momentima znalo da pokvari utisak, pa čak i da izmeni doživljaj scena koje su same po sebi fantastične.Mislim da zaista ne postoji trilogija snimljena po literarnom predlošku koja istovremeno toliko poštuje izvorni materijal, a opet uzima slobodu da ga prilagodi i uklopi u filmsku formu. Mogu slobodno da kažem da su me sva tri filma izvozala. Osećaj emotivne povezanosti sa svim likovima je tu. Iako znam kako se završava, svaki težak momenat i gubitak se jasno osećaju. A radosni momenti se vrednuju još više, a ponajviše oni tihi koji se retko viđaju u blokbasterima.Neverovatno je kako su Piter Džekson i filmska ekipa napravili filmove koji su i dalje epski, nisu otrcani (mada ima Džeksonovih otrcanih forica iz njegovih ranih radova, ali rade posao!) i prenose emocije koje mi danas fale kod blokbastera. Družina prstena je zaista to, grupa prijatelja koja se bori za bolji svet. Svaki lik ima svoju priču koja se razrađuje tokom trilogije, i uspeli su ono gotovo nemoguće, da ih sve razviju i zaokruže. Tek sa ovim ponavljanjem mi je jasno kako svaki lik ponasob dobija neverovatan razvoj, i to je za komercijalni film prikazano kao da je lagan zadatak, a tačno se vidi da je tu ušlo dosta promišljanja pri izmeni scenarija i radu sa glumcima i glumicama koji su dali svoj maksimum. Zapravo nema loše dodeljene uloge, i ti glumci i glumice su zacementirali svojim performansima i pojavama da su to konačne verzije likova u svetu filma.Kostimi su i dalje neverovatni, pogotovo Orkovi i Uruk-hai. Toliko detalja na maskama, u bojama i njihovim ličnostima, prava bombonica. I dalje mi je smešno što skoro svi orkovi imaju kokni akcenat. Nazguli su i dalje najstrašniji aspekt Družine, ali kada se Kralj veštac Angmara pojavi u trećem delu, uz svu onu montažu i zvukove kada krene u boj, osetiš žmarce. To je magija koju želim da filmovi prenesu sa literarnog predloška na veliko platno.Drago mi je što sam se vratio Gospodaru prstenova i podsetio zašto su me ti filmovi, kada sam ih gledao pre 25 godina, ubedili da mogu da postoje odlične adaptacije i da film i knjige definitivno mogu imati zajedničku sinergiju, ali samo kada se nađe ekipa koja je spremna da to radi iz ljubavi.često gledam lotr, tu produženu verziju. ostaje mi da se odvažim i odgledam u kontinuitetu u bioskopu nego, evo mi prilike da spomenem jednog od omiljenih mi likova, Grima Wormtongue kojeg glumi fantastični Brad Dourif jedna od najomiljenijih scena mi je ta u kojoj prvi put vidimo Grimu jer, pre nego što ga vidimo, možemo da čujemo kako dolazi. odnosno, čuje se zvuk ogrtača koji se vuče po podu. identičan zvuk pravi zmija kad se kreće. identičan taj detalj mi je takvo savršenstvo da mi uvek dođe da aplaudiram na tu scenu Report