Andromeda Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 izola je u sloveniji bijase? zao mi je sto te takva stvar sprijecila.. uh, ne znam kako mislis da je svirka skracena? koliko se meni ucinilo, svirano je sve kao u budimpesti.. ni meni se nije svidjelo divljanje u prvim redovima (iako stalno idem u prve redove na koncertima), jer je bilo stvarno pretjerano.. ok, ako je stadion Radnik - onda kako se zove taj dio Zagreba? sjecam se da smo jurili za nekim busom na kome je pisalo ime tog dijela.. i tako smo se citav dan orjentisali s tim.. izvini sto gnjavim s ovim, ali kopka me - na vr` mi jezika a ne mogu da se sjetim p.s. dajte ljudi sta svi kukate o tome kako tema propada????? normalno se prica o bendu.. i sta sad? taj dio grada inace nema veze sa Zagrebom, to je inace bilo u Velikoj Gorici (posebni grad, 5ti po velicini inace u RH i 15km od ZG), u sklopu kojeg je inace i aerodrom Zagreb..samo se taj grad odvojio od Zagreba prije 6-7 godina..eto, nadam se da ti pomoc da ne oftopicarimo vise:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 eeeee, velika gorica........ HVALA! sta mislis po tvojoj procjeni koliko je bilo ljudi? kakav je maksimir stadion? zasto tamo nisu mogli nesto da naprave? meni se nije svidio stadion jer ako nisi u prvim redovima ili bas ispred bine, zvuk se gubi i slabije se cuje.. pogotovo na tribinama - suvise su udaljene od bine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Taj koncert u Velikoj Gorici je bio skraćen jer su Maideni morali na avion... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Taj koncert u Velikoj Gorici je bio skraćen jer su Maideni morali na avion... Jeste , rano se zatvarao aerodrom ( Aerodrom se zatvara?????) Pa je Bruce trebao da stigne na vreme da bi poleteli sa ekipom .... ...PITANJE Da li neko ima snimak sa ROCK AM RING Festivala sada 4 Juna u Nemačkoj bio je direktan prenos celog koncerta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 onda sam ja bila toliko umorna da mi se koncert ucinio i predug ok, stvarno mi se ucinilo da su svirali sve pjesme kao i u budimpesti.. dudi: mozda je u pitanju zatvaranje piste za privatne avione ili tako neki fazon, mada opet - glupost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Uskoro cete poceti da raspravljate o fetisima Maiden clanova.Avioni,ko je kada zakasnio,gde drkaju...jebote zivot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 jebo tebe ti ne znas da nam je omiljeno da pricamo o fetisima clanova benda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Dudi: Snimak sa Rock Am Ring '05 treba da dobije IM Fan Club Serbia iz Slovenije, bar su me tako obavestili. Kad budu dobili-javicu ovde. PITANJE ZA SVE: Da li neko ima Rock Am Ring '03, ali kvalitetan snimak, nesto blizu kvalitetu snimka sa DVD-a? Protagonisto: Imas li slike sa Maidena iz Peste od 4.6.2003.? Da li bi mi to poslao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Imam ja dve verzije RAR 2005.Imam jedan TV rip a drugi je nesto malo losijeg kvaliteta>POZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 http://www.ironmaiden.com/index.php?section=1&subsection=1 Kada bi bilo bolje nacrtano bilo bi odlično.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theatre of Dreams Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 http://www.ironmaiden.com/index.php?section=1&subsection=1 Kada bi bilo bolje nacrtano bilo bi odlično.... Slazem se , mada je i ovako dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Jeste, ali da je Eddieva faca bolje nacrtana i da je pozadina bolje nacrtana i još po nešto bilo bi stvarno super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 (edited) PITANJE ZA SVE: Da li neko ima Rock Am Ring '03, ali kvalitetan snimak, nesto blizu kvalitetu snimka sa DVD-a? Ja imam onaj sa WDR televizije. Ako je verovati njegovom katalogu, Gothic Angel ima verziju sa DVD-a. Edited June 27, 2005 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Ma to je verzija iz 2003 ja mislim.Ne verujem da ima iz 2005. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 edi ne lici na sebe i te su lobanje bas smijesne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theatre of Dreams Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Bas su dobre .....I eddie malo vise lici na eddie-a sa Dance-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Cover sranje k'o i svaki posle "Somewhere..". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theatre of Dreams Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Cover sranje k'o i svaki posle "Somewhere..". Los ti omot No Prayer-a i Seventh-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Seventh prolazi..nije losh...a od No Prayera dobijam zatvor(kako inache Edi i izgleda na tom omotu)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=38706 Vreće. Izgubili od ekipe u kojoj je bio debeli Hank Helvete. PEMZIJA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 (edited) 8:1 ko da su igrali rukomet (koje ima bolje poredjenje? ) Edited June 30, 2005 by blondie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aca_nomad Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Dudi: Snimak sa Rock Am Ring '05 treba da dobije IM Fan Club Serbia iz Slovenije, bar su me tako obavestili. Kad budu dobili-javicu ovde. PITANJE ZA SVE: Da li neko ima Rock Am Ring '03, ali kvalitetan snimak, nesto blizu kvalitetu snimka sa DVD-a? Protagonisto: Imas li slike sa Maidena iz Peste od 4.6.2003.? Da li bi mi to poslao? Imam ja koncert Rock Am Ring '03 na savrsenom snimku!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Hej “Atinjani”! Kako je bilo? Ima li nekih utisaka sa koncerta? (normalno da ima, samo biste trebali da ih podelite sa nama ovde koji nismo gledali Maidene na ovoj turneji, a verovatno ni necemo) Kako se ponasa Bruce, kada odabrani izlaze na binu i pevaju sa bendom (procito sam negde da je to na Running free-istina?), kako izgledaju pocetak i kraj (uopste kako sve izgleda i zvuci)…? ‘Ajde, ‘ajde, znate sta nas zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Mi idemo sada 16 Jula u Quebec city,Kanada . Ali me interesuje baš kako je bilo u Atini ? Inače slike sa raznih Evropskih koncerata govore sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Kako se ponasa Bruce, kada odabrani izlaze na binu i pevaju sa bendom heven ken vejt je obicno za raju bruce se popenje na gornji dio bine, gdje su bubnjevi (da ga pomahnitali fanovi ne bi jurili po bini), i tu skace k`o neki fenser ostali bi trebali da su za mikrofonima i da pjevaju, ali kad izludjeli fanovi izjure na binu - to je tesko postici. ja drugacije jos vidjela nisam (ni na snimcima ni live) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts