Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

91 members have voted

1. 1. Angel Of Death ili Raining Blood?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 7.7k
  • Views 602.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam odakle pojedinima ideja da su Slayer umetnici. Umetnici su koliko i Seka i Karleuša, ni manje ni više. Pop kultura, koja funkcioniše po biznis pravilima i ćao. To što je neko prvi put jebo uz

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ti si u ovoj prici bitan koliko i krivi kurac,samo sto ti to ocigledno ne kontas moroncino.Vi ste govorili da se oni moraju raspasti,a ja ti kazem da njih boli kurac za raspad zato sto od toga zive i

• рогозуб
    рогозуб

Hanneman je Postmortem, otishao u Crypts of eternity, dal cje biti Hell Awaits i South of Heaven, ili ako je Cleansed the soul mozhda cje da bude Jesus saves; ili cje ipak da Haunt the chapel

comment_2854938

Ne bih da deluje kao da bijem kontru, ali meni ovo baš slabo/marginalno očajno.

Ima dosta nekog GHUA vajba, posebno na nekim midtempo stvarima, što mi uopšte ne leži. Brže stvari zvuče apsolutno isto kao brže stvari sa WPB, plus što ovde nema ničega što odskače a la "Public Display" ili "Psychopathy Red".

Araya ravan i star, riffovi zvuče kao da Kerry ima neki software za generisanje Slayer riffova, jedino Bostapha što mi bilo onako uživanje da pratim, baš mi se i zvuk bubnjeva sviđa, deluje živo.

Kad smo kod zvuka, pominjano je već, stvarno ima malo razlike na nekim pesmama u drugom delu albuma.

"When The Stilness Comes" ubedljivo najgora, za bolje ću morati još da čujem album.

comment_2854942

Nisam ni ocekivao drugacije od tebe.

Mislim da ce se univerzum raspasti kada se budem slozio sa tobom.

Take control i Vices...kakave stvarcine sunce ti jebem, King maestro debeli celavi odvalio.

Haha, ovako nekako i zamišljam album :haha:

Taman da ga ne puštam, barem ne dok ne čujem prethodna dva xD

Yumetalac.

comment_2854949

Pa znam, na to sam i mislio, kad smo se mi složili, složićeš se nekad i sa čarapanom...

Misli svojom glavom, slušaj novi Slejer!

P.S.

Valjda meni vjeruješ! :bigblue:

Tebi vazda! :bigblue:

Al' opet kad je novi Slejer u pitanju oduzimam malo na sentimentalnost...

Izpraksovao sam se da po mnjenju foruma provaljujem kakvi su albumi pre nego što ih pustim... Tačno znam šta je kad saberem i oduzmem šta je ko rekao :D

comment_2854955

I sam sam imao taj stav prije nego što sam ga pustio, ali ne znam, meni značajan napredak u odnosu na posljednje, ne sjećam se kad sam posljednji novi Slejer album odslušao ovako sa apetitom!

Već treći put ide od jutros i još mi se sluša, odličan... I sam sam iznenađen :bigblue:

Vidjećemo još malo kad prođe vremena, možda sam samo u takvom raspoloženju da mi trenutno prija, ali ja prezadovoljan i uživam za sve pare!