Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

91 members have voted

1. 1. Angel Of Death ili Raining Blood?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• 3 weeks later...
  • Replies 7.7k
  • Views 601.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam odakle pojedinima ideja da su Slayer umetnici. Umetnici su koliko i Seka i Karleuša, ni manje ni više. Pop kultura, koja funkcioniše po biznis pravilima i ćao. To što je neko prvi put jebo uz

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ti si u ovoj prici bitan koliko i krivi kurac,samo sto ti to ocigledno ne kontas moroncino.Vi ste govorili da se oni moraju raspasti,a ja ti kazem da njih boli kurac za raspad zato sto od toga zive i

• рогозуб
    рогозуб

Hanneman je Postmortem, otishao u Crypts of eternity, dal cje biti Hell Awaits i South of Heaven, ili ako je Cleansed the soul mozhda cje da bude Jesus saves; ili cje ipak da Haunt the chapel

• 2 weeks later...
comment_3014954

U jbt, tek sad vidim ovo, baš šteta, čovek uradio jedne od najboljih omota ikada, RiB i SoH omoti imaju gotovo isti značaj za Metal koliko i sami albumi!

RIP Larry

btw da ironija bude veća, pre neki dan sam okačio SoH na zid, a nisam ni pomislio šta je moglo da se desi..:no:

comment_3015802
On 6/1/2019 at 3:26 PM, HUMAN said:

U jbt, tek sad vidim ovo, baš šteta, čovek uradio jedne od najboljih omota ikada, RiB i SoH omoti imaju gotovo isti značaj za Metal koliko i sami albumi!

:haha:

msm greota za čoveka i svaka njemu čast ali ti ga isto kidaš brt baš :blek:

Značajni za metal pokidalo evo sad sam ih otvorio da ih zagledam prvi put, imaju taj neki nemoj da me gledaš, nemoj da me gledaš, šmek

comment_3015925
On 6/8/2019 at 6:32 PM, Demon Seed said:

Značajni za metal pokidalo evo sad sam ih otvorio da ih zagledam prvi put, imaju taj neki nemoj da me gledaš, nemoj da me gledaš, šmek

Ati onda kupi kompakt cd JelEne KarleUše, koji prosto vrišti gledAjme, gledAjmee

On 6/8/2019 at 11:00 PM, Haos sam ja said:

South of heaven je npr vrhunski omot. 

Da se jednom složimo:D

A i onaj RiB sa sve oni demoni s dignuti kurčevi, pa djećeš većega mEtala

comment_3016017
8 hours ago, Talvi said:

i meni je Diabolus najbolji, usrao sam se kad sam ga kao klinac video na Hard Metalu :haha:

i + taj logo mi je baš bio vrh, šteta što ga nisu više koristili

Baš baš davno sam imao tu majicu, koja je samo odjednom volšebno nestala.. Još sam dodao DEATH crvenom bojom za tekstil:mhihi:. Sećam se, keva je baš čudno gledala na nju..

btw ipak, nema teorije da je Diabolus bolji omot od RiB i SoH, meni čak nije ni od HellA. A u stvari mi je najbolji njihiv omot Divine..

comment_3016033

Slejera nikad dosta, ali kad bih tako jurio svaki bend koji volim, vrlo brzo bih bankrotirao.. Ostaju ona dva certa (kod nas) kao jedni od najboljih koncertnih iskustava ikada, pogotovo na Exit-u..

Ko uopšte njima sad lupa bubnjeve?

comment_3016263

Anthrax, Slayer. Sinoc u Pesti. Koja pobeda od koncerta, oba benda pokidali. Charlie napokon ponovo za bubnjevima posle duzeg vremena!!!  Anthrax mnogo bolji nego u novembru u Becu, Slayer za klasu slabiji. Ne znam sto su uprostili scenografiju na odnosu od prosle godine, posebno me iznenadilo sto se nije pojavio onaj Hanneman zelen znak ko Heiniken u cast njemu. No, dobro. Vredelo je otici opet na ovaj tour, ako je stvarno gotovo ja sam svakako zadovaljan, a Anthrax-a cemo se jos nagledati, kojom energijom prase je na zavidnom nivou. Majice bezobrazno skupe za Pestu, cak 11 000 ft, obicno budu najvise 8000, al junacko srce nije izdrzalo da ne uzme dva komada :mhihi:  Sreo sam 20-ak nasih ljudi, ocekivao sam vise... 

• 3 weeks later...