Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

U metalu mi je omiljeni ilustrator bez premca Andreas Maršal. Somewhere Far Beyond, Hall of the Olden Dreams, samo par od njegovih mnogih remek djela.

Ng

NWI5MjIxLmpwZw

A uopšteno mi je omiljeni Kentaro Miura. Sto ljudi zajedno ne bi mogli nacrtat šta je on sam mogao.

LmpwZw

Ko se vama najviše dopada, bilo u metalu ili uopšteno

• Like 1
Posted

Maršal legenda svakako, ali bih ja pre izdvojio njegove radove van tih lotr gluposti:tongue: sjajne omote je uradio za Immolation, Hate Eternal, Obituary... ne zaboravimo da je njegov i Agent Orange:rockdevil:

Meni omiljeni definitivno Dan Seagrave (najbolji spoj muzike i vizuelne umetnosti u povjesti čovečanstva..), takodje jako cenim radove Dan Whelan-a i naravno neprevazidjenog Repke.. Od ovih novijih eto pomenuti Paolo Girardi je presjajan, ali što reče Haos već malo prezasićen i veoma repetativan dojam imaju njegovi radovi, sad to može biti i prednost ali i mana.. s jedne strane ima izgradjen identitet ali kad se to ponavlja u nedogled jednostavno dosadi.. eto malo je promenio kolorit na tom poslednjem coveru, malko i hladne boje za razliku od pastelnih koje je arčio godinama.. Takodje jako mi se svidjaju crno-beli radovi Mark Riddika, baš imaju taj oldskul fazon koji apsolutno leži i takvim bendovima.