Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 117.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1748662
Не знам што се толико људи ложе на Оpeth лого ... мени је он стварно геј! ( мислим лого, не музика).

Pa ne znam, meni je naprosto savrsen. Logo kao umetnicko delo.

Jes da nije trve metal logo ali meni je opet(h) jedan od najboljih. :da:

• 3 weeks later...
comment_1767476
Heh, sad znam na koga su se Lordi ugledali po pitanju imidža. Ovi likovi su preterani...

НАравно да нису. По изгледу, они су само побољшана верзија Gwar-a.

comment_1767769
khm. logo....

....ajde ljudi na chiji logo podseca?

Ja bih rekao na Destruction,po slovima.

НАравно да нису. По изгледу, они су само побољшана верзија Gwar-a.

Da,ali Lordi nemaju Oderusov Cuttlefish Of Cthulhu. :rockdevil:

comment_1767847

Мене смара када је неки бенд толико опседнут својим имиџом (облачењем пре свега). Битно је само да не изгледају као да су дошли са неког сплава и то је то. А све те куке, мотике, лобање и крстови ме стварно нервирају. Као кад видим ове нове трешере (управо помислих на Violator), брате, они мени изгледају толико претерано и смешно са свим оним пришивачима и исцепаним јакнама да изгледа као да пародирају сами себе. Плус што СВИ носе оне исте "трешерске" патике. Дајте бре људи, макар мало оригиналности...

Edited by White Man

comment_1776570

Skoro svi Thrash Metal logo-i thrash10.jpg :D al` snowma10.jpglogo mog benda je naj bolji ni jedan drugi mu ne moze prismrdeti :D jer lepota je u jednostavnosti(kak` neko malo pre rece)(to ne znaci da treba da u Arielu napisem ime benda boldiram ga i to je logo :D )

Edited by Metal King

• 3 weeks later...
comment_1789917
Мене смара када је неки бенд толико опседнут својим имиџом (облачењем пре свега). Битно је само да не изгледају као да су дошли са неког сплава и то је то. А све те куке, мотике, лобање и крстови ме стварно нервирају. Као кад видим ове нове трешере (управо помислих на Violator), брате, они мени изгледају толико претерано и смешно са свим оним пришивачима и исцепаним јакнама да изгледа као да пародирају сами себе. Плус што СВИ носе оне исте "трешерске" патике. Дајте бре људи, макар мало оригиналности...

уууууу!!!!!!!! осећам се прозваним!!!!!! немој тако! ајд сад све живе металце прозивај зато што сви носе мартинке и старке, облаче се у црно, носе мајице са бендовима... ма дај, само кењаш! прслуци са пришивачима су закон, о патикама да не говорим! а ако ћеш оригиналност у метал облачењу, онда се обуци као ти ликови са сплава што их спомињеш, и бићеш најоригиналнији металац на свету!

• 3 weeks later...