Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2721814

Videh Bakića u prolazu na korzou,sine,izgleda ko onaj što su ga izbacili iz sataninog hosta.

• 1 month later...
  • Replies 327
  • Views 39.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2730318

naso sam neke videje na jutubetu,bakic peva whole lotta rozi,bolje reci,jede ona njega.auuuu,nesto iz 2007 ima i lemi kako se kurći z gitarom.

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
comment_2846178

Izvinjavam se, ali moram :haha: :haha: :haha:

OROZ:

A ćini mi se da sam u masi na Motorhedu vido Borisa Dobrokeša odnosno Lemmy Sixa sa yu metala,šparto baš brzo kroz masu,možda se nasevo žešće,il ga ufatila sraćka ko i mene,pa išo nekud da kenja.Kosa mu raste iz pola ćela,prvi put to vidim,i one obrve,ko onaj negativac iz filmova Ćarlija Ćaplina.I sad,a siguran sam da je on,al bre deluje mi ko cigan.Baš je garav,posle razmišljam,i onaj Miroslav Bakić je bio nekako garagan,što opet me navodi da,pa i onaj sa kukastim nosom što je sviro u Orozu gitaru je imo neke ciganske obrise lice,što navodi da su Oroz bili možda i među prvim domaćim metal rock bendovima de su svirali cigani.Al opet,nije to ništa novo, i Bane Garavi Sokak je furo cigane u bendu,pa grupa Balkan,ja mislim da im je pevać bio neke ciganske fele,pa ona dva brata što uvek na TV vojvodina sviraju u nekim emisijama sa penzionerima babama i dedama,i oni su cigani bilo.Al to je lepo od nas,mi smo tolerantniji recimo od onih u Beogradu,al vidim i oni su se otvorili ka ciganima u zvezde granda,pa ih ima sad,se takmiće,što ranije nije bijo slućaj.A što se Oroza tiće,sad i da me neko pita: BRATE PECO,pa što se Oroz raspo,ja bik reko: PUSTI BAĆA,ciganska posla.

http://petarvranjesic.blogspot.com/2015/07/exit-2015_15.html

• 8 months later...