Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Zar ne bi trebalo da ne placas tu plocu ako je laptop pod garancijom?

Edited by Phallusifer

• Replies 5k
  • Views 305k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jbt, vi ste svi neki programeri, samo sedite za kompom, niko pošten posao ne radi, tipa kenja o politici

• Генеральный
    Генеральный

али инте л5 квадрокор   лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе?

• nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju?   brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs de

Otkako je Vučićev batica preuzeo WinWin, nisam ušao kod njih ni za flešku.

ma ja sam kriv za to što se desilo

jogurt :D

ocedio ja to, radio je računar još godinu dana, ali onda je počeo da brljavi, a ja ga nisam odneo odmah, nego tek kad više nije mogao ni da se upali

Godinu dana, pa dobar si. Meni je sestra prosula Pepsi na laptop i radio je jos par minuta :D

gust jogurt, sporo je prodirao, stigao sam da ugasim :D

kapiram da je to sve unutra zapeklo, trebalo je da odnesem računar na čišćenje, ali nisam i eto

Godinu dana, pa dobar si. Meni je sestra prosula Pepsi na laptop i radio je jos par minuta :D

pepsi da prospeš na pepsi, radiće još par minuta :D

Je l prodaje neko kojim slučajem ddr2 2x 2gb hyperx na 800 mhz, ne mogu da nađem ni na kupujem prodajem.

to ti je najbolje da proveravaš po servisima

opet preporučujem:

znam ja za jedan kvalitetan, čovek radi sve i svašta, kapiram da će ti odgovarati

u Enjubu, na spratu, lokal 211, zove se DL Computers

a mogu i da se raspitam, pošto mi je par lokala pored posla :D

Prati oglase na Benchmark-u, bude svako malo.

Bilo je cini mi se na nekoj od ovih tema preporuka za monitore, uglavnom oni DELL 27ice ultra sharp, ne mozes da omanes :) Pregledaj temu par strana unazad, cini mi se da je ovde pisano.

BenQ XL2730Z

s druga strane AOC Q2778VQE je isti kurac, jedino bez freesync i kosta oko 300 evra ali ga nema kod nas. kazu da ima dobru sliku.

AOC stvarno best buy. Elem imam drugo pitanje. KOji proc da uzmem: i7 4790K ili i5 6600k? Prevashodno je gaming u pitanju

AOC stvarno best buy. Elem imam drugo pitanje. KOji proc da uzmem: i7 4790K ili i5 6600k? Prevashodno je gaming u pitanju

d6ca56afa7c742f9b3524cd4feb36d63.png

i7 dakle. Mada ti je za gaming dovoljan i i5 cetvrte generacije.

imam 970g1 grafu i to mi sasvim dovoljno, nego hocu sa amd na intel da predjem. ;)

Edited by Маузер

Onda idi na i5, nema razloga da bacaš pare na procesor koji ti neće doneti primetnu razliku

Sa dobrom pločom i brzom memorijom, vrlo je moguće da 6600K bude i brži (tj. da dobiješ veći FPS)

cenim da cu i5ondak uzeti. Mozda uzmem i7 6700k ali ne verujem da mi je potreban

Uzeh i5 6600k. Uz to maticnu maximus VIII hero, ripjaws 4 300mhz 16gm memoriju i noctua petnaestica. Sledece neki monitor 1440p i banja.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.