Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2651071

Прва песма која се појавила ми је звучала стерилно, а ваши коментари су ме припремили за разочарање, али је ситуација потпуно супротна.

Албум звучи сјајно, од почетка до краја. Допада ми се што су спустили атмосферу и бацили се на изување

• Replies 938
  • Views 84.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I MRTVA NA KONCERT DA ME NOSITE MAJKU VAM JEBEM   AKO JE OVO LOZACINA NACICU VAS SVAKOG IMA MAJCINO MLIJEKO NA PUPAK DA PISATE OCA VAM JEBEM JA   SAD SAM KRENO DA PUSTIM NEKU PJESMU DA BUDIM KOMSI

• WATCH THE SKIES BLACKEN CAN YOU HEAR THEIR THUNDER ON MAJESTIC WINGS OF DEATH THE SWORD WILL CAST ITS SHADOW   THE DEMONS SPEWING FIRE LAYING DEATH UPON US THEY'RE CRUSHING BONES ON JUDGEMENT

• Grobodan
    Grobodan

http://decibelmagazine.com/blog/2017/7/2/possessed-since-dawn-an-interview-with-immolations-ross-dolan

• 1 year later...
comment_2798472

^Ima mnogo bendova sa ravnim tabanima.

Podsetilo me skorašnje ponovno pominjanje Dead Congregation-a u službi Immolation replacement terapije, na ovaj bend:

http://www.metal-arc...ands/Ignivomous

Nadjoh u searchu da su ih ne-lažni-ne-sport stubovi Morbid God, Grob i Fapril (i Sadomatora da ispoštujem, on je i vodio ljubav uz njihovu muziku) ispratili tamo kad je prvi album bio aktuelan... Pustih pre neko veče pred spavanje, malo mi na jedno uvo ušlo a na drugo izašlo, ali mi se čini da je bilo dobro, obrnuću još neki put

Edited by Demon Seed

• 3 months later...
  • 9 months later...
comment_2891577

Obrnuo sam ponovo poslednji album, da čujem ima li izmene u utisku posle nekog vremena... apsolutno ne.

Ravni rifovi, ravna produkcija, ravni vokali... Nižu se deonice, ulaze na jedno uvo i izlaze na drugo, atmosfere ni od korova. Biće da je prošlo njihovo vreme što se tiče pisanja muzike.

comment_2891595

Ja poslednji nisam obrnuo jedno 2 god. baš mi bzvz utisak ostavio, pogotovo ako se uzme u opticaj da je Majesty zvučao vrhunski, a Providence najbolji EP u poslednjih x godina, mada nije da taj bend nije imao lošijih albuma, meni npr. Failure daleko slabiji od prva dva, takodje, toliko hvaljeni Harnessin Ruin mi nije ništa spec. tako da ih ne treba tako lako odpisati, neka prodje neko vreme, napišu se kvalitetnije, zanimljivije pesme, imaju sigurno Ross i ekipa još toga da ponude, barem se tome nadam.

comment_2891627

Meni je Harnessin bio isuviše ravan, bez neke baš dobre pesme, za navlačenje klinaca na Immo bih pre preporučio Shadows in the Light, na njemu ima baš dobrih hitova World Agony, Passion Kill, naslovna... a nije previše zaguljen( :mhihi: ), ima fin odnos brutalnosti, melodike, gruva..

comment_2891639

Jeste zadnji Immo loš, ali kakve albume su imali u prošlosti.. Mardukovci bi trebalo da im budu roudiji :mhihi:

mada nije da taj bend nije imao lošijih albuma, meni npr. Failure daleko slabiji od prva dva, takodje, toliko hvaljeni Harnessin Ruin mi nije ništa spec.

e pa jebiga sad :haha:

vaši lični ukusi na stranu, Marduk ima jednu od najkonzistentnijih diskografija u black metalu sa vrlo malo besmislica i loših momenata

comment_2891652

@Talvi

Dawn of Possesion, Close to a World Below, Unholy Cult, Shadows in the Light, Majesty and Decay, albumčine samo takve,

ali, i da je bend snimio samo Here in After, više od pola extremne scene bi trebalo da im se sagnu!

• 5 months later...
  • 1 month later...