Thursday at 04:48 PM2 days comment_3123659 Gotovo preslikan prošli album, ali i dalje pišanje po sirotinji.. majstorčine Report
Friday at 11:29 AM2 days comment_3123675 Gospoda rasturaju i dalje..Malo vise ima gruvastijih i klasicno dm rifova nego na proslom kako mi se cini, ali su nijanse u pitanju..Lagano brisanje guzice celim podforumom, a pogotovo Novitetima Report
20 hours ago20 hr comment_3123701 KnjigovanjeImmolation descent 2026Piše: Ilija Đurđanović Brutal death metal nikada nije bila moja čašica apsinta, ali ovo je jedan maksimalno konkretan i dobar album. Ovo je kao stvoren album za ljubitelje Cannibal Corpsea i... Report
15 hours ago15 hr comment_3123704 Na prvo slusanje zvuci kao album koji igra na sigurno, sve su to vec by the book provereni rifovi, kao da si roknuo u AI algoritam neke tipicne immo rifove i ovo je rezultat. Ovaj format pesama mi nije jasan, jedva 4 minuta, ni ne stigne da se razvije pesma vec gotova. Mozda se isticu prva i poslednja pesma koje imaju malo vise fokusa, ovo ostalo je prilicno genericno, tu i tamo zabode neki kreativniji rif. Report
14 hours ago14 hr comment_3123707 Slazem se za kratke pesme i sigurne rifove..Ali opet je dobro jbg.. Report
8 hours ago8 hr comment_3123713 11 hours ago, Kumodraski Vo said:Nisi nesto odusevljen?Pa i nisam, pošteno rečeno. Report
5 hours ago5 hr comment_3123717 8 hours ago, Kumodraski Vo said:Slazem se za kratke pesme i sigurne rifove..Ali opet je dobro jbg..uvek su im pesme bile kratke, jedino sto mi pada na pamet da je duza pesma je Close to a World Below, koja je jedna od najboljih realno ne mozes nista lose da kazes o Immolationu, jesu svi isti ovi noviji albumi, ali super su, i ovaj novi zvuci isto tako. a pritom deluju kao jako dobri likovi, bilo bi mnogo lakse da seres po njima da su neki bednici, ali dzaba kad su dusice Report
4 hours ago4 hr comment_3123720 meni ovaj bolji od prethodna dvajedino gadno korišćenje AI za spot Edited 4 hours ago4 hr by kuruz Report
2 hours ago2 hr comment_3123724 Nikad mi se nije sviđao naziv ovog benda, ni logo, omoti, tematike i - što primetiste - dužina pesama. Premda su znali pošteno da rokaju glazbeno. Report