April 9Apr 9 comment_3123659 Gotovo preslikan prošli album, ali i dalje pišanje po sirotinji.. majstorčine Report
April 10Apr 10 comment_3123675 Gospoda rasturaju i dalje..Malo vise ima gruvastijih i klasicno dm rifova nego na proslom kako mi se cini, ali su nijanse u pitanju..Lagano brisanje guzice celim podforumom, a pogotovo Novitetima Report
Saturday at 05:34 PM5 days comment_3123701 KnjigovanjeImmolation descent 2026Piše: Ilija Đurđanović Brutal death metal nikada nije bila moja čašica apsinta, ali ovo je jedan maksimalno konkretan i dobar album. Ovo je kao stvoren album za ljubitelje Cannibal Corpsea i... Report
Saturday at 09:50 PM4 days comment_3123704 Na prvo slusanje zvuci kao album koji igra na sigurno, sve su to vec by the book provereni rifovi, kao da si roknuo u AI algoritam neke tipicne immo rifove i ovo je rezultat. Ovaj format pesama mi nije jasan, jedva 4 minuta, ni ne stigne da se razvije pesma vec gotova. Mozda se isticu prva i poslednja pesma koje imaju malo vise fokusa, ovo ostalo je prilicno genericno, tu i tamo zabode neki kreativniji rif. Report
Saturday at 11:18 PM4 days comment_3123707 Slazem se za kratke pesme i sigurne rifove..Ali opet je dobro jbg.. Report
Sunday at 04:58 AM4 days comment_3123713 11 hours ago, Kumodraski Vo said:Nisi nesto odusevljen?Pa i nisam, pošteno rečeno. Report
Sunday at 08:18 AM4 days comment_3123717 8 hours ago, Kumodraski Vo said:Slazem se za kratke pesme i sigurne rifove..Ali opet je dobro jbg..uvek su im pesme bile kratke, jedino sto mi pada na pamet da je duza pesma je Close to a World Below, koja je jedna od najboljih realno ne mozes nista lose da kazes o Immolationu, jesu svi isti ovi noviji albumi, ali super su, i ovaj novi zvuci isto tako. a pritom deluju kao jako dobri likovi, bilo bi mnogo lakse da seres po njima da su neki bednici, ali dzaba kad su dusice Report
Sunday at 08:59 AM4 days comment_3123720 meni ovaj bolji od prethodna dvajedino gadno korišćenje AI za spot Edited Sunday at 09:00 AM4 days by kuruz Report
Sunday at 11:18 AM4 days comment_3123724 Nikad mi se nije sviđao naziv ovog benda, ni logo, omoti, tematike i - što primetiste - dužina pesama. Premda su znali pošteno da rokaju glazbeno. Report
6 hours ago6 hr Author comment_3123843 Dobar album standardno od ove ekipe, meni prija što je kraći a to ona nije rekla. Pitao sam ko radi one zmijske Glen Benton back vokale kad ono Dan Lilker. Report
5 hours ago5 hr comment_3123845 https://hatemeditations.com/2026/04/15/the-riddle-of-immolation-a-beats-and-yelling-feature/ Report
4 hours ago4 hr Author comment_3123847 Ima čovek neke poente ali svakako su dobri albumi. To što on ističe je generalno problem mase bendova. Report
3 hours ago3 hr comment_3123851 da nije isto, Immolation stancuje sve iste dobre albume a ovi stancuju male-fronted nightwish albume Report
3 hours ago3 hr Author comment_3123852 Ovi su bolji od svih ikad ali ovaj priča o važnosti timskog rada. Report