April 9Apr 9 comment_3123659 Gotovo preslikan prošli album, ali i dalje pišanje po sirotinji.. majstorčine Report
April 10Apr 10 comment_3123675 Gospoda rasturaju i dalje..Malo vise ima gruvastijih i klasicno dm rifova nego na proslom kako mi se cini, ali su nijanse u pitanju..Lagano brisanje guzice celim podforumom, a pogotovo Novitetima Report
Saturday at 05:34 PM5 days comment_3123701 KnjigovanjeImmolation descent 2026Piše: Ilija Đurđanović Brutal death metal nikada nije bila moja čašica apsinta, ali ovo je jedan maksimalno konkretan i dobar album. Ovo je kao stvoren album za ljubitelje Cannibal Corpsea i... Report
Saturday at 09:50 PM5 days comment_3123704 Na prvo slusanje zvuci kao album koji igra na sigurno, sve su to vec by the book provereni rifovi, kao da si roknuo u AI algoritam neke tipicne immo rifove i ovo je rezultat. Ovaj format pesama mi nije jasan, jedva 4 minuta, ni ne stigne da se razvije pesma vec gotova. Mozda se isticu prva i poslednja pesma koje imaju malo vise fokusa, ovo ostalo je prilicno genericno, tu i tamo zabode neki kreativniji rif. Report
Saturday at 11:18 PM5 days comment_3123707 Slazem se za kratke pesme i sigurne rifove..Ali opet je dobro jbg.. Report
Sunday at 04:58 AM5 days comment_3123713 11 hours ago, Kumodraski Vo said:Nisi nesto odusevljen?Pa i nisam, pošteno rečeno. Report
Sunday at 08:18 AM5 days comment_3123717 8 hours ago, Kumodraski Vo said:Slazem se za kratke pesme i sigurne rifove..Ali opet je dobro jbg..uvek su im pesme bile kratke, jedino sto mi pada na pamet da je duza pesma je Close to a World Below, koja je jedna od najboljih realno ne mozes nista lose da kazes o Immolationu, jesu svi isti ovi noviji albumi, ali super su, i ovaj novi zvuci isto tako. a pritom deluju kao jako dobri likovi, bilo bi mnogo lakse da seres po njima da su neki bednici, ali dzaba kad su dusice Report
Sunday at 08:59 AM5 days comment_3123720 meni ovaj bolji od prethodna dvajedino gadno korišćenje AI za spot Edited Sunday at 09:00 AM5 days by kuruz Report
Sunday at 11:18 AM4 days comment_3123724 Nikad mi se nije sviđao naziv ovog benda, ni logo, omoti, tematike i - što primetiste - dužina pesama. Premda su znali pošteno da rokaju glazbeno. Report
22 hours ago22 hr Author comment_3123843 Dobar album standardno od ove ekipe, meni prija što je kraći a to ona nije rekla. Pitao sam ko radi one zmijske Glen Benton back vokale kad ono Dan Lilker. Report
21 hours ago21 hr comment_3123845 https://hatemeditations.com/2026/04/15/the-riddle-of-immolation-a-beats-and-yelling-feature/ Report
21 hours ago21 hr Author comment_3123847 Ima čovek neke poente ali svakako su dobri albumi. To što on ističe je generalno problem mase bendova. Report
20 hours ago20 hr comment_3123851 da nije isto, Immolation stancuje sve iste dobre albume a ovi stancuju male-fronted nightwish albume Report
20 hours ago20 hr Author comment_3123852 Ovi su bolji od svih ikad ali ovaj priča o važnosti timskog rada. Report
4 hours ago4 hr comment_3123858 ''Vigna’s distinctive style is delivered in microcosm. His signature techniques, tonality, and rhythmic lurches are all present and correct, but they don’t lead anywhere. Gone are the intricate narrative threads of ‘Close to a World’ below, all is clipped back for the sake of delivering these basic, episodic suggestions cut together with crowd pleasing signature melodies.‘Descent’ hardens this trend. They seem to have taken the comments on the length of ‘Acts of God’ to heart by trimming things down to an industry standard forty minutes. But this is just rearranging the furniture on the Titanic at this point. Vigna’s riffing still lacks any motion.''Bukvalno moj isti utisak koji sam napisao gore, dobar tekst Report
4 hours ago4 hr comment_3123859 Pa ne znam kakav je to Titanik koji razbija glecere i idalje plovi.. Report
2 hours ago2 hr comment_3123863 Možda smatra da im sleduje brodolom, što je izvesno bez obzira na status i kvalitet, svemu dođe kraj.Meni ovo odlično zvuči, zrelo i prepoznatljivo. Prija mi i kraća forma pesama, jer danas se preteruje s numerama od 8+ ili 10+ minuta. Report