September 25, 200816 yr comment_1761906 Boze decko, ti si stvarno utripovan, ako si tolko sposoban gde su onda tebi intervjui? Pa nema ih, zato što se ovi iz Metal Sound-a poznaju i druže godinama, pa im je bilo lako da se organizuju, a ja ne mogu solo da izdajem časopis. Pazi, čak ni sa mnom, koji još nisam napunio dvadesetu, ne možeš se meriti ni po znanju engleskog, ni po poznavanju pravopisa i gramatike, niti po iskustvu u metalu ili novinarstvu. Tako da STFU. Od svega toga, mogu ti priznati samo ovo poslednje. No, ja iz navedenog razloga nisam mogao ni steći iskustvo.
September 25, 200816 yr comment_1761921 Pa ne moraš, priznao mi je Univerzitet u Kembridžu kad mi je napisao A na Proficiency diplomi BTW, niko se u Metal Soundu baš ne poznaje godinama; ja urednika jedva da poznajem desetak meseci.
September 25, 200816 yr comment_1761931 Pa ne moraš, priznao mi je Univerzitet u Kembridžu kad mi je napisao A na Proficiency diplomi BTW, niko se u Metal Soundu baš ne poznaje godinama; ja urednika jedva da poznajem desetak meseci. Samo još da si u Kembridžu završio taj Proficiency, a ne ovde, svakako bi bio jači od mene iz engleskog. To je ono što i meni fali - dok ne provedemo najmanje godinu dana na engleskom govornom području, ne možemo biti vrhunski poznavaoci tog jezika, ni ti, ni ja. Al' dobro, nisam se uključio u metal svet na vreme. To ipak nije razlog da me Grob omalovažava pominjanjem ''klozetskog humora''.
September 25, 200816 yr comment_1761975 11.Aren't You A Little Pervert Too[/color] :) Ovo ima da valja!
September 25, 200816 yr comment_1761998 da li bi ti umro za metal? Jednoga dana svi ćemo umreti, pa će moći da kaže ko god hoće za šta smo umrli.
September 25, 200816 yr comment_1762020 To ipak nije razlog da me Grob omalovažava pominjanjem ''klozetskog humora''. Pa prvo si ti njega izvredjao
September 25, 200816 yr comment_1762122 Evo neceg da prekinemo sumorne teme o umiranju i kojecemu koje nemaju veze sa bendom... Edited September 25, 200816 yr by r'n'r angel
September 25, 200816 yr comment_1762355 dajte ljudi da pricamo o bendu, zajebite prepucavanje... Ako vas i neko prozove za nesto budite zreliji pa nemojte da odgovarate nego iskulirajte...
September 25, 200816 yr comment_1762430 Naređao sam sve albume Edguy-a i Primal Fear u Mp3 plejer. Slušam ih u gradskom prevozu u poslednje vreme. Primal Fear kao i uvek kida, Edguy u poređenju s njim smara. Odnos otprilike 4:1 u korist Primal Fear. Od Edguy-a mi je najviše legao album Kingdom of Madness, što je iznenađenje, ranije sam se uglavnom ložio na novije albume.
September 25, 200816 yr comment_1762526 Pa naravno kad ima pesme koje se zovu Sex Fire Religion i Aren't You A Little Pervert Too
September 26, 200816 yr comment_1763044 Klozetski humor ti je bio glupa sala na racun naseg pola. Ja se znam sa ekipom oko godinu i po. A ako hoces da pises, evo - napisi mi jednu recenziju, posalji, ako valja - stavljamo na sajt. E, da, pitao sam Tobijasa da li bi umro za metal rekao je da bi
September 26, 200816 yr comment_1763067 OK, napisaću. Uskoro treba da se pojave neki novi, zanimljivi albumi, pa ću nešto na tu temu.
September 26, 200816 yr comment_1763074 I ako imas neku malo konkretniju zamerku, na kvalitet pisanja i sl. slobodno reci, stamparske greske se desavaju, a ako neko slabo zna gramatiku to ga ne cini bas losim novinarem. Kakva ce to exkluziva da bude, Princ nam pise recnezije, ima da se srusi sajt od poseta. Mozes i neku erotsku pricu (autobiografsku)...
October 2, 200816 yr comment_1767031 Edguy sam počeo da slušam pre dve godine, kad sam naišao na Rocket Ride. Taj album sam dugo uzdizao u nebesa, smatrao ga najboljim u 2006. godini, a kasnije, kad sam nabavio i ostale albume Edguy-a, i najboljim albumom ovog benda. Za dve godine se moje mišljenje promenilo. Smatram da Rocket Ride i uopšte noviji albumi pate od previše zajebancije u tekstovima, a muzički sve više vuku na hard rock. Tako sam skoro došao do zaključka da su The Savage Poetry i Kingdom of Madness najbolji albumi Edguy-a, a Angel Rebellion i Frozen Candle najbolje pesme.