Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 90k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Po meni je ovo skroz ok snimak koncerta:   Avantasia - Live In Mexico City 2008 01. Twisted mind 02. The scarecrow 03. Another angel down 04. Prelude + Reach out for the light 05. Inside 06.

• evo konacno 320 verzija sa bonus pesmama:   Edguy - Age of the Joker (Limited Edition) (2011)   1. Robin Hood 2. Nobody's Hero 3. Rock of Cashel 4. Pandora's Box 5. Breathe 6. Two Out of Seve

• FëanorSonOfFinwë
    FëanorSonOfFinwë

TALE - IS TALE!!!   Jedva cekam novi album... samo da bude neka pesma vesela kao ova gore navedena

comment_1791496
Na osnovu toga što je pravac u kome se Edguy kreće očigledan. Ono što je nekad bio zvuk Edguy-a, sada je rezervisano za Avantasia-u.

Pa dobro...ne znači da će biti loše...mislim,ni ja nisam oduševljena ovim što sam čula,ali nisam bila oduševljena ni novom Avantasiom,pa sam je na kraju 6 meseci non-stop slušala...Edguy definitivno više nije power,ali ko zna...možda to bude dobar ne-power metal :)

comment_1791505
Na osnovu toga što je pravac u kome se Edguy kreće očigledan. Ono što je nekad bio zvuk Edguy-a, sada je rezervisano za Avantasia-u.

ti kao da si 1 (JEDNOM) preslusao novu Avantasiu. Na albumu Scarecrow nema nikakvih elemenata starog Edguy-a, tek po neki sa zadnjeg albuma (Rocket Ride).

Razumem da ti se novi Tobijasov stil ne svidja, jer se on stvarno promenio, i muzika prilicno vuce na neki brzi rok a manje na metal, ali da se pravis pametan ovakvim recenicama, a da u stvari pojmas nemas je bas glupo...

Evo da cujete kako pesme zvuce:

http://www.7digital.com/stores/productDeta...&pid=329685

Edited by DBrave

comment_1792018
Uhu...pa ovo uopste nije lose...moji favoriti-Dragonfly,Nine lives i 9-2-9...Nego sta je sa pesmom Aren't you a litlle pervert too?Nju sam bas zeljno iscekivala :)

To mozhemo ti i ja nasamo...:D

Shalim se, pa nisu stavili jer je to samo bonus pesma...:P

comment_1792249
To mozhemo ti i ja nasamo... :D

Shalim se, pa nisu stavili jer je to samo bonus pesma... :P

Ma nema ta pesma veze sa mnom...ja to onako...zbog Tobiasa hocu da cujem,posto kapiram da je autobiografska... :):):)

A i on baxuz...samo izmislja nesto...ali skinucemo je mi sa neta...jednog dana,ako se ove pesme uopste IKADA pojave na netu... :)