July 29, 200817 yr comment_1721910 nesam zainteresovan da komentarišem ko koga jebe i ko se sa kim svađa i miri... ali bih vrlo rado stavio par reči vezano za novi ajzakov album: Kada ga uporedim sa predhodna 2, sranje je, veće sranje od drugog albuma. aka... najgori album do sada.
July 29, 200817 yr comment_1721988 nesam zainteresovan da komentarišem ko koga jebe i ko se sa kim svađa i miri... ali bih vrlo rado stavio par reči vezano za novi ajzakov album: Kada ga uporedim sa predhodna 2, sranje je, veće sranje od drugog albuma. aka... najgori album do sada. drugi album nije sranje uopšte
July 29, 200817 yr comment_1721997 drugi album nije sranje uopšte nije, ali je slabiji od prvog po originalnosti. PAzi, ja ajsa respect-ujem do jaja, da se razumemo. Ali drugi je slabiji od prvog, treci od drugog... ne sviđa mi se ta linija...
August 3, 200817 yr comment_1724326 ajs je sve ideje ispucao sa bad copy, na prvom solo i drugom solo albumu, da ne pričam o onom 43zla...sve se ponavlja...presušio je sa idejama. koliko beše košta album, čuo sam nešto 150 dinara.
August 7, 200817 yr comment_1726548 ALi Ajs alias Vladimir Aksentijevic, nashao zhenu.... i sad će ko lenon i joko ono da zajedno prave pesme i izdaju albume...
August 8, 200817 yr comment_1727574 sutra uvece ajzaklija u kotoru na refresh festivalu sinoc bio timbe kao gost ovim bokeskim reperima who see a veceras vikler...
November 4, 200816 yr comment_1788260 nesam zainteresovan da komentarišem ko koga jebe i ko se sa kim svađa i miri... ali bih vrlo rado stavio par reči vezano za novi ajzakov album: Kada ga uporedim sa predhodna 2, sranje je, veće sranje od drugog albuma. aka... najgori album do sada. Novi album je sranje,drugi je slabiji od prvog ali je dobar.
November 23, 200816 yr comment_1802585 Ovi sto su najpametniji nikako ne mogu da zaobidju nijednu temu,nego moraju da edukuju siru masu sta je sranje a sta nije,ko je debil a ko ne,oni su pametniji a ostali su magarci. Jos kad bi uradili nesto od svojih nakaznih malih zivota od tolike pameti bilo bi fino. Kako mi se sere od takvih ljudi,neverovatno.
November 23, 200816 yr comment_1802839 mojne. nije sve tako crno. eto hoće neko i da kaže da mu je nešto bolje a nešto nije, i tako ... nigrutin je cool lik.
November 24, 200816 yr comment_1802916 Шта би хип-хоп панкеру попут Ајзака, да прави жњ рекламе на ТВ-у? За чипс, кикирики - који ли је већ рацку не знам, ионако шалтам канале док се врте рекламе ... ал' ова његова се бесомучно врти. Знам, знам ... мора понешто да се заради и за 'лебац насушни.
November 24, 200816 yr comment_1802918 Шта би хип-хоп панкеру попут Ајзака, да прави жњ рекламе на ТВ-у? За чипс, кикирики - који ли је већ рацку не знам, ионако шалтам канале док се врте рекламе ... ал' ова његова се бесомучно врти. Знам, знам ... мора понешто да се заради и за 'лебац насушни. jest a i to shto zaradi je malo sobzirom na veliku potraznju stanova , tj na cenu . on bi tako trebao da ze vrti na svakoj drugoj reklami cele godine da bi mogao negde da ima dom . vreme je takvo da su ova pitanj suvishna .
November 24, 200816 yr comment_1802925 nemam pojma kako zivi al slushaom sam neki album o dinkicu caru kako kaze da mu je bedna plata . Edited November 24, 200816 yr by Rle
November 24, 200816 yr comment_1802932 ja imam al davno ga iskuljuchishe jer ga ni nepali i ne placam spretplate al ti nisi slushala nijedan ajsov projekat a to je ono dosta unkul .
November 24, 200816 yr comment_1802933 nemam pojma kako zivi al slushaom sam neki album o dinkicu caru kako kaze da mu je bedna plata . srećom nemam tv pa nemam ni pojma o čemu pričate. Моја бака је имала обичај да каже како је телевизија извор многих зала. Како време тече, мислим да је ипак била у праву ...
November 24, 200816 yr comment_1802936 slušala al dosta davno. a nemam ga stashed ovde to jeste. al mi se dopada lik na šta me sve yum navukao možda i poslušam nešto novijeg datuma
November 24, 200816 yr comment_1803012 Jebote,gledao sam neki klip na youtube gde Ajs ulazi u pekaru i kaže:"Dajte mi hladan burek."