Machka Naopachka Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Tako sam ja dugo dugo, do skoro naterale okolnosti. Sad volim, mada vise kiselu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Ja vodu i ne pijem Ako uvek imas flasu sa vodom pored sebe nema sanse da zaboravis. Nosaj onu od pola litre pa dopunjuj. Mada, koliko i sta jedes cudi me da ne zivis ispod slavine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 e doktori ako kojim slucajem znate onaj wartner hepek jel bas moraju da se bacaju aplikatori ili mogu da ih reuse-ujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Pobogu, na ovoj temi se jede... DUŠMANKOO ZAR SI HTELA TOO DUŠMANKOO DONELA SI ZLOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 mislim azot ispari i sta onda? kapiram da budu ko novi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 A gde si ti bradavice? I kolike su? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Sad ozniljno, nesto odlicno - na medicinskom faxu uce studente da kuvaju, uveli kao predmet: http://qz.com/545110/the-future-of-medicine-is-food/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 A gde si ti bradavice? I kolike su? jedna standardna (oko 3.5 mm) okruzena sa nekoliko mini; kaziprst, zglob (proksimalni), odozgo na naborima probao sam ono sranje s kiselinom sto se maze, nisam bio zadovoljan Sad ozniljno, nesto odlicno - na medicinskom faxu uce studente da kuvaju, uveli kao predmet: http://qz.com/545110...dicine-is-food/ jako kul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Dal mislis da me stvarno zanima Igrm slucaja dete mi ima jebene bradavice. Svasta se pominje kao lek a sad isprobavamo duck tape therapy ili kod nas selotejp. Zalepis, stoji 6 dana, skines potopis u vodu ruku, oturpijas onom mekanom turpijom za nokte pa opet zalepis. Muz je zamorac, izgleda da radi. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Dal mislis da me stvarno zanima 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 nemam pojma o cemu caskate ali grozna je, evo pricaj meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Priča se o bradavicama. Dajte slike! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 slike bradavica? au bokice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted November 20, 2015 Author Report Share Posted November 20, 2015 Aj ovako, ko ima bradavice na rukama, nogama moze da ih raseje gde god na telu i prenese bliznjem svom jer je u osnovi bradavica humani papiloma virus. Tako da tretirajte to... A sta znam najbolje je skidanje istih kod dermatologa, najsigurnija varijanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted November 20, 2015 Author Report Share Posted November 20, 2015 Sad ozniljno, nesto odlicno - na medicinskom faxu uce studente da kuvaju, uveli kao predmet: http://qz.com/545110...dicine-is-food/ Zaboravih ovo da prokomentarisem... Konacno... mnogo je prakticnije da objasnis ljudima sta da spreme i na koji nacin da unesu sve sto im je potrebno, nego da se kljukaju tabletama. Tipa ako pojedes dva brazilca dnevno, zadovoljavas svoje potrebe za selenom koji je mocan antioksidans, a ne moras da trosis pare na tablate za isto to Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Nadji neku babu da ti to popljuje. Meni proslo. Pardon, mom drugu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Nadji neku babu da ti to popljuje. Meni proslo. Pardon, mom drugu. Za babu tri bambija Ja da ih imam otisla bih doci. Al mi zao deteto da maltretiram. Inace, da, detetu preneo muz sa ruke. Mrnj mrnj. Zaboravih ovo da prokomentarisem... Konacno... mnogo je prakticnije da objasnis ljudima sta da spreme i na koji nacin da unesu sve sto im je potrebno, nego da se kljukaju tabletama. Tipa ako pojedes dva brazilca dnevno, zadovoljavas svoje potrebe za selenom koji je mocan antioksidans, a ne moras da trosis pare na tablate za isto to Zar nije jedan? A pricala mi koleginica da su kao neujednaceni po kolicini selena pa se kao neko otrovao od jednog. Nije nesto strucna pa joj i ne verujem... ali eto bacam u etar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 promeni muza spasi dete 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted November 20, 2015 Author Report Share Posted November 20, 2015 Zar nije jedan? A pricala mi koleginica da su kao neujednaceni po kolicini selena pa se kao neko otrovao od jednog. Nije nesto strucna pa joj i ne verujem... ali eto bacam u etar. Ma jok dva su taman, ja nekad pojedem i 5 zanesem se, cool sam skroz U sustini prekomerna doza selena iz brazilaca daje sliku radijacione bolesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Radijaciona bolest, pa divno. Drzacu se dva komada dnevno promeni muza spasi dete Necu, valja ovaj, osim sto je zarazen Papiloma virusom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Koliko gluposti iznosite, a niste mogli sirotog Čarlija da ispoštujete empatijom u vezi sa par bradavica. ccc Melinda, daj tako par korisnih proverenih saveta, tipa taj za brazilske orahe, ne mogu da jurim kroz more šuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Da ne bude da mi baba pljuje na dete. "The use of duct tape appears promising as a safe and nonthreatening treatment for children," writes lead author Dean R. Focht III, MD, a pediatric researcher with the Madigan Army Medical Center in Tacoma, Washington. In fact, duct-tape therapy looks to be more effective than cryotherapy, Focht adds. His study appears in the October Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine. http://www.m.webmd.com/men/news/20021015/duct-tape-gets-rid-of-warts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted November 21, 2015 Author Report Share Posted November 21, 2015 Koliko gluposti iznosite, a niste mogli sirotog Čarlija da ispoštujete empatijom u vezi sa par bradavica. ccc Melinda, daj tako par korisnih proverenih saveta, tipa taj za brazilske orahe, ne mogu da jurim kroz more šuma. Sto bi Sreta rekao... "Empatija za Čarlija. Jebo ovo" No, jedna saka kostunjavih plodova od dva brazilca, par lesnika, badema i oraha zadovoljava dnevne potrebe za selenom, cinkom, hromom i magnezijumom... dok kikiriki tu ne spada, info je da 100gr kikirikija=pola solje zejtina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Rasturam se ovih dana od kozjeg sira, domaća proizvodnja, uzeo sam i jedan sa mirođijom, to je fantazija koliko je fino, sledeći put ću naručiti i sa belim lukom, i jedan sa tucanom ljutom paprikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Uuu ja sam jela neki sa stare planine bem ti sunce kako je bio dobar. Uz rakiju... mmm kozji sir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts