Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 431
  • Views 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Najbolje da se grupa rasformira. Dio umro, Ozzy se raspada (a i pitanje da li je moguća saradnja s njim) - krajnje je vreme da Black Sabbath ode u penziju. Evo, Judasi najavili oproštaj, neka krenu nj

• Alice_Wrathchild
    Alice_Wrathchild

Pa, koliko god bili dobri, Black Sabbath je Black Sabbath, i za mene je Ozzy Black Sabbath, Dio je došao naknadno i njegov vokal je bio sasvim dobar za Rainbow, Heaven and hell, a i za njegovu solo ka

• Alice_Wrathchild
    Alice_Wrathchild

Nisam ja usrala stvar, i nijednog momenta nisam rekla da je Diu nešto falilo, ali pričala sam ti, za mene je Black Sabbath prva asocijacija onaj koncert u Parizu, 1970 na kom se Ozi trese od treme i s

• 2 months later...
comment_1486006

Eto ga i prvo zvanicno izdanje pod ovim nazivom ‘Heaven & Hell’. Upravo su objavili koncertni ‘Radio City Music Hall Live’, sa ove aktuelne turneje. Pojavice se kao dupli CD i kao DVD.

Kad otprilike da ovaj DVD ocekujemo kod nas u konkurentnoj distributerskoj ponudi na podforumu Berza? :zuba::zuba::zuba::bigblue:

comment_1486013
Slike nisu dobro ispale,slucajno sam pomjerio zoom prije svirke i primjetio tek ped kraj.

Sledeci put ima da angazujem Djenku...

Fine su sličice, momak, nema veze.

Osjeti se da je atmosfera, kao i zdravlje izvođača, klimava.

Usput, lijepa je bina i to, lijepo je vidjeti kad se neko potrudi... Malo me ograda ispred pojačala podsjeti na King Diamonda.

Sjetim se '80-ih, za svaki album nova bina po omotu albuma...

• 2 weeks later...
comment_1494824
skino album, razbija, a dvd ce valjda biti sutra-prekosutra. nadam se da cemo videti ovo pre nego sto raspuste bend.

Jel' bi bio dobar pa ga bacio na rapid?

Uzgred, da li sviraju samo stvari iz Dio perioda ili i neke pravljene s Ozijem?

Edited by ThePowerhead

comment_1494837
Jel' bi bio dobar pa ga bacio na rapid?

Uzgred, da li sviraju samo stvari iz Dio perioda ili i neke pravljene s Ozijem?

pa kad je sabat odradio svirku a da ne izgruvaju makar paranoid, iron man ili nib..

comment_1494844
pa kad je sabat odradio svirku a da ne izgruvaju makar paranoid, iron man ili nib..

Radili su mnoge svirke, ove godine kad sam gledao nisu svirali nijednu od tih pesama...mada je ponovo bila jedan od najlepsih koncerata, a posle Metallica :rockdevil:

• 2 weeks later...
comment_1504625

Sa krajnjim delom se slazem, sa pocetnim ne. Oni mogu da sviraju te pesme. Svirali su ih '81., '92., mogu i sada, ali je ovo turneja kojom je predvidjeno inache da se sviraju samo 3 albuma sa Diom u Sabbathu, a ne zovu se Black Sabbath, nego H&H zbog nekih legalnih peripetija...Sa krajnjim delom se slazem, sa pocetnim ne. Oni mogu da sviraju te pesme. Svirali su ih '81., '92., mogu i sada, ali je ovo turneja kojom je predvidjeno inache da se sviraju samo 3 albuma sa Diom u Sabbathu, a ne zovu se Black Sabbath, nego H&H zbog nekih legalnih peripetija...Sa krajnjim delom se slazem, sa pocetnim ne. Oni mogu da sviraju te pesme. Svirali su ih '81., '92., mogu i sada, ali je ovo turneja kojom je predvidjeno inache da se sviraju samo 3 albuma sa Diom u Sabbathu, a ne zovu se Black Sabbath, nego H&H zbog nekih legalnih peripetija...

• 4 weeks later...
comment_1520786

HEAVEN AND HELL — the band featuring BLACK SABBATH guitarist Tony Iommi and bassist Geezer Butler, singer Ronnie James Dio, and drummer Vinny Appice (BLACK SABBATH, DIO) — is currently in discussions with various record labels about recording a brand new studio album in 2008, Butler has confirmed to Black-Sabbath.com. More information will be made available soon.

OOOPPPPPPAAAAAA!!!!!!!!

Znachi kako li samo obradjuju jadnog Dia nije mi jedno, mora da tu neka opasna domaca Gizerova radi :D Do bre nekih godinu dana nije hteo ni da radi reunion, do skora prichao nema nista od nekih novih snimaka, mora da snima Magica2 blahblah...a kraljevi ce izbaciti novo delo. Josh da ga nazovu Black Sabbath, pa da sve bude na mestu.