Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.7k
  • Views 146.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1498496
tako da je veoma verovatno da cu izviseti i za jedan i za drugi original na 'certu...

Jel mislis da ce biti diskova da se kupi na ovom koncertu?

Ja se vise furam na original ’tour T-shirts’, jos ako su sa ispisanim datumom koncerta, a uglavnom jesu :) :)

comment_1498880

Nek izbaci neko mapu ,gde je ta Hala sportova,nisam naviko na koncertte preko reke ,treba da organizujem gde cu da pijem prethodno...../??????????????????????????????

• Author
comment_1499491

Od danas ili sutra pocinje plakatiranje. Po mom misljenju, to su najbolji plakati za ijedan koncert u Terra Nostra organizaciji.

Inace, karata za fan pit ima jos, i ko god hoce, neka naruci preko formulara sa sajta www.terranostra-promotions.com ili preko pp, samo da posalje licne podatke(obavezan broj telefona)

Pozdrav!

comment_1499933

a kad ce da stignu te karte za fan pit... narucio jos kad je krenula akcija.. trebalo da stigne od 10. avgusta pa do +10-15 dana.. slao mail.. kao frka oko toola.. tool prosao a karte ne stizu.. i evo jos uvek cekam.. sta se desava... jel nekome stigle karte za fun pit??

Edited by StRatO

• Author
comment_1500125
a kad ce da stignu te karte za fan pit... narucio jos kad je krenula akcija.. trebalo da stigne od 10. avgusta pa do +10-15 dana.. slao mail.. kao frka oko toola.. tool prosao a karte ne stizu.. i evo jos uvek cekam.. sta se desava... jel nekome stigle karte za fun pit??

Posalji mi podatke na pp. Moguce da tvoja narudzba nikada nije dosla do mene. Cim posaljes podatke, poslacu ti kartu, nema problema. Inace, ja sam vec sve brojeve telefona okrenuo, svih koji su narucili, tako da vjerovatno nije stigla...

Pozdrav!

comment_1500428

Kul je plakat : )

A josh bolje sto nema domacih predgrupa :rockdevil:

Много добар овај албум, идем и ја на концерт.

Биће пара, то није проблем. :da:

Kolega, imas pivo od mene u bgu kada se vidimo :rockdevil: Mudar potez :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.