Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2479510

Vlade Jovanović nije upropastio samo Nikolu Pekovića, a svi ostali igrači stagniraju ili nazaduju otkad je on trener. VJ je neprijatelj KK Partizan i srpske košarke. Dobio je najtalentovanije igrače koje Srbija ima i uspeo od njih da napravi prosečnu ekipu koja u svakoj utakmici ima po 20 loših minuta. Dule Vujošević bi od ovih momaka napravio zvezde i lagano s pola gasa uzeo sva domaća takmičenja, uključujući i ABA ligu sa sve Makabijem.

Čovek koji Miljenovića i Bešovića ne uvodi u igru, a Anđušić mu igra 5 minuta po utakmici ne može da bude trener na duge staze. On je čovek koji uništava budućnost srpske košarke! Najbolje bi bilo da ga pošaljemo u Mega Vizuru da uči posao, a Miljenović da nam se vrati. Možemo da imamo kompletno srpski tim za najviše domete da nam je DV ili Svetislav Pešić trener.

Edited by solicitor

• Replies 12.1k
  • Views 509.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

comment_2479552

Dobicete moju kulambaru , slurp slurp duc duc varijantom .

Prase pod nooooooz , prase pod nooooz , prase pod noz prase pod noooooooz ....

Svinjo debelaaaaa , svinjo debela , svinjo debelaaaaa , svinjo debelaaaaaaa ....

comment_2479832

Чакарић феноменално одиграо цео турнир. У одбрани бриљирао...прави професионалац то мора да призна иако је безброј пута био попљуван.

Само за Срету, старог емотивца. :bigblue:

http://www.youtube.com/watch?v=almSC_s8OEc

comment_2479888

Andjusic prijatno iznenadio , mada on nije iznenadjenje , u Dzejmsu smo dobili dobrog pleja (ne mogu reci najboljeg , to je kao sto svi znamo Spanulis ) igra pametno , ne srlja , ne istice se solo potezima , pravio je glupe faule u napau , da nije njih duze bi igrao i bila bi laksa pobeda .

Sudjenje korektno , cak se moze reci i malo na stranu Zvezde , Macvan i Raduljica podbacili , ne mogu da shvatim na 5 sek do kraja napada , raduljica ima 1 na 1 ledjima , a ide van reketa ???? Mogla se utakmica i ranije resiti .

Atmosfera podsetila na stare dane domace lige i stare derbije 90-tih . Gadna kosarka , ali praznik kosarke !

comment_2479968

Само за Срету, старог емотивца. :bigblue:

http://www.youtube.com/watch?v=almSC_s8OEc

Moj komp filtrira klipove tipa oliver dragojevic , franjo tudjman , partizan i slicno :bigblue:

Svaka cast Pesicu sta je napravio od onih invalida (polu invalide) . Videlo se koliko znaci publika , jer bez Delija izgubili bismo 30 razlike . grobari jednostavno nisu postojali , usrali smo ih u svakom pogledu . Na zapadu nista novo , ni na parketu , ni na tribinama . Svasta bih mogao da napisem , ali onda mi na pamet padne Filip Covic i sjebe ceo koncept . Ja sam kriv za Covica , danas sam pijan prozivao grobare da ce ih jebati Filip sincic , jer sam zeleo da provokacija bude potpuna . Jedan dobar crnac na pleju i jedan na centru i to je to . Angelystore jajarice prepotentna , cisto da ti kazem da ni na Helloweenu nisi glavni , a ne ovde :bigblue:

Hail poseduje znanje , ali za sudjenje se izvrndupecio skroz .

comment_2479981

Kad god bi Partizan poceo da se odlepljuje sudili bi se iscenirani faulovi u napadu , taktika "padaj ko da te voz pokupio" , u prve 2 cetvrtine Partizan izlazi iz bonusa u prva 3 minuta , kad se kriterijum izjednacio stvari su dosle na svoje mesto , mada je Partizan konstantno vodio .

Ponekad zavidim Sreti a i ostalima na forumu , jer imate mene koji vas moze obrazovati u kosarkaskom smislu .

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.