Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 316.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Navijacu za Barsu naravno,uvek protiv engleskih mongoloidnih izdrkotina.

• "delije":   nisam grobar,nit' simpatizer nijednog srbijanskog fudbalskog kluba,ali koji kurac vam smeta prolaz partizana?prvo vam klub profitira jer partizan vadi evropske poene za srpski fudbal koj

• Hail Metal
    Hail Metal

Kao prvo hvala Smorock sto dozvoljava , mimo pravila , da se iznese istina o danasnjem zlocinu nad fudbalom !   Mislim da se posle ove vecerasnje utakmice tema komotno moze nazvati LJIGA SAMPIONA ,

comment_1477926
Laziovi navijači su najveća GOVNALaciovi navijači su najveća GOVNA u Evropi! Kako taj klub treba suspendovati!!! Nacistički simboli na tribinama, izbodeni navijači... jeste li vidjeli kako je ono šiptarsko govno Behrami uletio klizeći start?!?!! Pa ono je bilo za smrtnu kaznu ili bar doživotnu suspenziju iz fudbala. Ali neka, majku im jebem prljavu, izbaciće ih Dinamo!!! Zaista ne mogu da shvatim ljude koji vole Lacio.

Pa i Romini navijači su desničari, a navijači Lacija čak nisu ni najekstremniji u Italiji po tom pitanju, možda jesu najpoznatiji...

I Frančesko Toti je najveći ciganin koji je igrao fudbal, ali ja i dalje razumijem ljude koji vole Romu ;)

comment_1478009
Ja sam i napisao da je to realno,sta se bunis , po trofejima jesu Zvezda i Steaua veci od navedenih to niko nije sporio , samo bi bilo interesantno i cudno da jedna Rumunija ima isti broj klubova u Ligi sampiona kao i Italija ako se ne varam ili Nemacka , to se jos nije dogodilo , ali ako je mogla grcka da bude sampion Evrope moze i Rumunija dva predstavnika.
To je to.Slazem se.
Pa i Romini navijači su desničari, a navijači Lacija čak nisu ni najekstremniji u Italiji po tom pitanju, možda jesu najpoznatiji...I Frančesko Toti je najveći ciganin koji je igrao fudbal, ali ja i dalje razumijem ljude koji vole Romu ;)
U ubedjenjima najekstremniji navijaci u Italiji jesu navijaci Livorna.To su levicari,partijasi i komunisti do panja.
comment_1478158

Sta me boli uvo ciji su kakvi navijaci, gledam fudbal, a ne navijace. Onaj siptar je druga prica. Werder me neprijatno iznenadio, Ajax popusio kuci od Slavie, to mi je bas bilo drago, Zvezda je standardno smesna, a rendzers jos smesniji, ovo ce biti najgora liga sampiona do sada.

comment_1478280
Sta me boli uvo ciji su kakvi navijaci, gledam fudbal, a ne navijace. Onaj siptar je druga prica. Werder me neprijatno iznenadio, Ajax popusio kuci od Slavie, to mi je bas bilo drago, Zvezda je standardno smesna, a rendzers jos smesniji, ovo ce biti najgora liga sampiona do sada.

Pa kad ne igra Juventus :bigblue:

comment_1478292

Вердер ће проћи, мислим да ће и Ајакс, убио их је у Арени, а Славија је дала гол са пенала, мада ко зна са таквим утакмицама, биће чупаво. Пуно изненађења је било ове године

comment_1478873

Pa i Romini navijači su desničari, a navijači Lacija čak nisu ni najekstremniji u Italiji po tom pitanju, možda jesu najpoznatiji...

Веронини су најекстремнији...

Милан ће да добије групу са 3 слаба тима...

comment_1479276
Веронини су најекстремнији...

2001 ili 02 sam bio na Verona-Juventus i opušteno navijao za Juve. Deluju mi kao prosečna navijačka grupa. A što se tiče rasizma nema čak ni U u u crncima, što je na našim stadionima redovna pojava.

comment_1479329
0-1 Del Pjero iz penala u drugom poluvremenu. Ušao je i Kovačević u igru kasnije.

Uh do jajca, to je bila 2000/2001 sezona. Mogu ti reći da si sretan čovek, gledao si Van Der Sara na golu Juventusa :lol:

Aj' da ne bude totalni off... Juve te godine u LŠ nije prošao grupu. Bio je poslednji u društvu Panatinaikosa, La Korunje i Hamburga. :lol:

edit: slovce

Edited by Калавера

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.