Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)


Guest 10 dinara

Recommended Posts

Mujo je bio danima u depresiji, takvoj depresiji da su mu u glavi odzvanjala dva glasa..

 

Prvi glas je bio opušten i tješio ga je:

 

"Mujo, nemaš razloga za depresiju i ovakvu bezvoljnost, to je bio samo seks bez emocija. Nisi ti ni prvi ni posljednji lekar koji je "opalio" svoju pacijentkinju. Uostalom, nemaš stalnu vezu pa ne mozeš reći kako si nekog prevario...

 

Uostalom, svi lekari to rade, to je danas normalno... Opusti se čovječe, ti slučajevi "za jednu noć", danas su potpuno uobičajeni..."

 

A drugi glas ga je podsjećao: "Mujo, ti si veterinar..."

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam jel bilo, al dobra fora. Meni je lik sto vozi lik totalni car, ako izuzmemo da voli d apozajmljuje tudja kola :haha:

http://www.b92.net/automobili/vesti.php?nav_id=386832

Kakav idiot je vlasnik, umesto da ih je tužio i tražio naknadu štete (koja je zanemarljiva, ako je uopšte ima), on se bavi iznuđivanjem i sad će da odgovara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nudili mu ovi besplatno servisiranje, al bih ja to odbio. Zamisli da ti g aopet servisira ovaj lik :haha: Zato je trazio kao kompenzaciju neki automobil, ovi odbili i on bacio link na jutjub. E sad, ako je to islo preko advokata kao vansudsko poravnanje, onda nema nikakve ucjene :mrgreen: Najbolje jos da vlasnik auta odgovara :haha:

 

Ovakve stvari se na zapadu rjesavaju nagodbom, koji servis je lud da rizikuje ovakvo objavljivanje klipa na netu. Racunaju oni da gube povjerenje, novac, a to najvise boli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...