Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2k
  • Views 218.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Bojana Maljević je postala klasična neurotična narkomanka. Privatno je jedna odurna i uobražena osoba kojoj treba samo lupati palamarom po čelu. Ovo govorim iz ličnog iskustva.

• Ovo je najbolji sitcom koji sam gledao. Nadam se da Ashton Kutcher nece da upropasti 9. sezonu, jer ipak Charlie Sheen je nezamenljiv.

• Aj ne kenjaj kad ne znas ni sta je novela... Nisam ja rekao da je serija losa, super je, al' knjiga je uvek bolja.

comment_1819294

Seca li se neko mini serije "Zavera cutanja" iliti "Conspiracy of silence"- davali je devedesetih na RTS-u (ili kako se tada zvao), sa Ian Tracey-em (glumio u seriji Tropska vrelina). Rech je o ubistvu devojchice kraj reke, o kome se cutalo 16 godina. Serij je radjena po istinitom dogadjaju. Ako je ima negde za download pishite mi pp. Ja gledala tri epizode i poslednju nisam zbog chuvenih restrikcija u to vreme, a sad ne znam de da je trazim...

comment_1819391

Mislio sam da sam odgovorio ovdje, ali vidim da nisam.

Topla preporuka za:

B0007NN6JC.01.LZZZZZZZ.jpg

IMDB Wikipedia Rapidserbia

Ovo je na neki način jedno-i-po-sezonska prethodnica (znatno poznatije i popularnije) serije Rescue Me, isti autori, dosta sličnosti u scenariju, fotografiji, glumačka ekipa...

U ovom slučaju Denis Leary glumi ultra-poročnog policajca, uz više komedije a manje drame, u okvirima od 30 minuta.

• 2 weeks later...
comment_1825691

gledao sam tonu serija i ni jedna se ne moze meriti sa Malcolm In The Middle, od komedija ovo je vrh vrhova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OBAVEZNO SKIDAJTE

zahvalnice primam u obliku gajbe piva

i naravno neponovljivi kralj Al Bundy u Married with Children (moj avatar govori sve)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
comment_1888716

Ja volim 'Married with children' :D

Prastara serija, snimana je valjda '87...

Sem toga, vecina serija koje se emituju na Fox Life-u trenutno: 'Reba', 'Scrubs', 'Grey's Anatomy'... Ima jos, ali mi trenutno stao mozak :D

'How I Met Your Mother' nije losa, mada je meni najbolja bila prva sezona, posle pocelo malo da smara :)

comment_1889921

DVE NAJJACE SERIJE SA KOJIMA SAM SE ZALUDEO U POSLEDNJE VREME SU SUPERNATURAL I HEROES!!!!!!!!!!! AKO IH NISTE GLEDALI BRZO NA DOWNLOAD ILI ODMA BATALJUJTE INTERNET!!!