Miilos Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Mislio sam da su se Septic Mind raspali. Dan nije mogao lepše da mi počne. : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Alex Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 (edited) Mislio sam da su se Septic Mind raspali. Dan nije mogao lepše da mi počne. : ) I ja sam mislio da su se raspali pa me je Solitude iznenadio diskom. Album nije nesto na prvu loptu. Previse je nekako progresivan i nema tezinu. Preslusaj pa prosledi utske. p.s.javi ako ti treba rip. p.p.s.radicu intervju sa njima za Pure Nothing Worship #3. Edited October 26, 2014 by InnocentYoungThroatCutter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Preslušao sam samo jednom, ne baš nešto pažljivo. Čini mi se da je malo blaži od prethodna dva, ali odma' se čuje da su to oni, videćemo kad ga obrnem još koji put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Pozdrav drugari, Je l' možete da postujete par linkova distro-a ili portala sa kojih najčešće poručujete diskove/LP-eve? Našao http://tiny.cc/f2ehox i deluju mi jako korektno pa me zanimaju vaši utisci što oko njih što generalno oko cena, dostave etc. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 http://www.discogs.com/ Кад год сам при парама поручим нешто одавде. До сад је све шљакало ок. А има и добар избор,од половних до нових примерака. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Kakve su cene za polovnjake? Kakvo je u odnosu na ebay što se tiče i toga i poštarine i sl.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 jedini smor je sto je isto kao ebay, moras da nadjes jednog lika od koga bi kupio nekoliko diskova da bi ti se isplatio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 http://www.ebay.com/usr/apothecary9 ja sam uzimao od ovog lika jedina je mana što se čeka, ali ništa drugo nije problem, što govore i ocene pošiljka je bila vredna 25 dolara, na kutiji je napisao da je cena 8, poštar samo ugurao u sanduče, ništa nisam platio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Ja nijednom do sad nisam plaćao išta poštaru kad bih naručivao preko ebaya, kad tebi to naplaćivali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 jednom drugaru sam naručio neki album za sličice, platio je neke poštanske troškove iz Njemačke mu slali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Ни ја нисам никад до сад плаћао било какве трошкове нашој пошти. Само стигне пакет,подигнем у пошти и крај. Мада ме не би чудило да хоштаплери и то уведу само да "попуне" буџет јебо их он више. Плаћање те поштарине нашој пошти вероватно зависи од тежине и величине пакета па чим је тежи или гломазнији врло је вероватно да ће да вас оглобе за поштарину ови наши скотови. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Meni je kad stigao Steven Wilson poslednji (ovo pakovanje), znači dosta veliko i kanda skuplje, niko ništa nije otvarao, niti sam plaćao nešto pošti. Par meseci kasnije, naručio neku majicu preko ebaya, neka glupa cifra, 10ak dolara, pakovanje manje nego kad mi Amazon šalje 3 diska, i to su mi naši otvarali i za to naplatili "uslugu" carine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Па ја искрено не знам које је мерило тога када наплаћују царину и у којим случајевима отварају пакете. Пар пута сам поручивао дискове од неког Финца и он је увек на оној налепници писао "for promotional use only" па можда збох тога никад до сад нисам плаћао царину нити су отварали те пакете. Вероватно је другачији режим кад ти стижу плоче или неке дроњке. Онда се вероватно руководе оним принципом "аха,ако има паре да се просерава и купује преко интернета онда значи да има паре па ајде и ми да га мало оглобимо" док ваљда и сами знају да нико нормалан неће поручивати 1 или 2 диска из иностранства да би то после препродао и зарадио?! Знају и сами да се то не исплати. Не знам,ваљда је то у питању. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 The Cure - Disintegration 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Ja u 90% slučajeva plaćam našoj pošti troškove. Uglavnom je to iznos od 100 dinara. Na carini mi otvore paket, a zatim pošalju preko naše pošte i naplate poštarinu. Jedino kada je manja pošiljka desi se da je ne ovaraju i tada je poštar samo ubaci u sanduče. Kada je na paketu naznačena vrednost obavezno plaćam i troškove carine (tj. PDV-a) od 20%. Zato kad god naručujem napomenem da, ukoliko je to moguće, ne navode vrednost na pošiljci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 (edited) Edited October 30, 2014 by Chicken Little 420 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 (edited) Dean Clea - L.U.N.A. Opeth - Watershed Opeth - Ghost Reveries Opeth - Heritage Opeth - Pale Communion Bathory - Blood Fire Death Accept - Blind Rage (Digipak CD+DVD) Alogia - Elegia Balcanica Invazija - Invazija Gary Moore - Corridors Of Power Gary Moore - Run for Cover Joe Satriani - Surfing With The Alien Joe Satriani - Flying In A Blue Dream Death - Symolic Ozzy Osbourne - Bark at The Moon + Blizzard Of Ozz Ozzy Osbourne - Diary Of A Madman Tygers Of A Pan Tang - The Cage Vitalij Kuprij - High definition Vitalij Kuprij - Extreme Measures David Vlades - Paradise Lost Tony Baena -Burning Spirit Hyperion - Where Stone Is Unscarred Bob Katsionis - Noemon Pheonix Reign - Destination Unknown Ellias Vilianen -Taking The Lead Joe Stump - Revange oF The Shredlord Edited November 1, 2014 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сале Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Death - Leprosy Pestilence - Spheres Bölzer - Soma Domains - Sinister Ceremonies Katechon - Man God Giant Abruptum - Evil Genius Desiderii Marginis - Hypnosis Karjalan Sissit - Fucking Whore Society Arcana - Emerald Koja je ovo droga, majko mila, da sam znao ne bi ni počeo da kupujem originale. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Kako je spakovana Soma, je li ima nesto interesantno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Skroz isto kao Aura, booklet od dve stranice, omot je sličan, čak je i raspored slova isti (imena pesama, postava). Verovatno su namerno tako uradili. Uzgred, popravilo mi se mišljenje o EP-u. Nije baš na istom nivou kao Aura, ali ne znam da li je to moguće uopšte. Ali ko zna, videćemo kad izađe album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Imam Auru na vinilu, jako je lepo izdanje. Ako su i Somu spakovali slicno, verovatno cu i nju na ploci da kupim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Grupa JNA - Crno-beli randevu 3 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts