Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 785
  • Views 45.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

ништа не каже ''брутални анални сех'' као чај од јасмина

• nizasto, obicno preseravanje. to su isti oni tripovi na fazon "med vaditi samo drvenom kasikom" i "rak = kiselina u organizmu"   ko je dao minus, PUSI KITU

comment_1655930

:) meni je to sjajna kombinacija, pogotovo poshto ne volim da sladim chajeve, a prejako mi je da pijem samo crni chaj. Sada sam vec i navikla, ne mogu da zamislim crni chaj bez mleka.

Pussy cat, pussy cat, where have you been? I've been to London to visit the Queen. Pussy cat, pussy cat, what have you done? I've caught a mouse wright under her throne ;)

comment_1656818

Kuća čaja u Mileševskoj i Apropo u ulici Nikole Spasića. Posebno ovaj drugi.

Zeleni čajevi sa egzotičnim voćem, kao 'Pustinjski čaj' i 'Ali-Baba' (uh, Ali-Baba) iz 'Kuće čaja' - preporučujem.

comment_1656942

Nana objasnjava, pored nje, dobra je kamilica , ne tolko po ukusu kolko je zdrava..

A engleski caj cu morati da popijem danas zbog gosn Paul Scolesa i onog njegovog cepanja mreze Barse...

comment_1660941

Posle muzike, chaj mi je omiljena droga. Pijem pre svega crni chaj, Earl Grey mi je u poslednje 2-3 godine postao omiljeno pice, ne samo toplo pice, nego uopshte medju picima. Sad bash cepam Liptonov, hehe. Takodjer dosta volem zeleni, sa medom je fantazija. Tu ima Twinings lepih kombinacija, Java Green Tea je moja preporuka fanovi zelenog :da:

Chajeve pijem bez shecera, eventualno u crni dodajem prs' mleka (il manje), prelepa kombinacija. Med+zeleni spomenuh...

Takodjer, chisti crni chaj+Jack Danielsa malo = pefekcija.

Shto se tiche ovih "domacih" chajeva, pa gotivim kamilicu, nanu..lipu sam cepao k'o lud k'o mali. Ali su mi nanu ogadili ljudi, jer svaki put kad dodje neko kod mene (chas' izuzecima), kad ga ponudim chajem ovaj/ova odma' trazi nanu..eh human ignorance, naravno uvek probam da "uvalim" crni chaj, poshto dooosta ljudi ga nikad nije probalo, a volim da namecem svoje favorite, heh. Vocne chajeve izbegavam, bljutavi su mi. Jedino kombinacije zeleni+limun, zeleni+narandza su mi kul, zeleni+jabuka npr mi uzas zivi...izbegavam vocne, zakljuchak.

Dnevno cepam po 3 otprilike, zimi, posebno ako me neka kijavica na'vata po 5-6 obavezno.

Edited by Angelystor

• 2 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.