Jump to content

Најбољи (најсмешнији, најглупљи) постови свих времена


Axeanosilas

Recommended Posts

Sa gej teme. Zanimljiva analiza. :haha:

 

Posle dosta razmatranja, moram da kažem da smo mi svi pederi.

 

Ja, kao istinski vernik, znam da je Bog napravio ženu od Adamovog rebra. Znači, i mi koji volimo žene - volimo muško rebro da stišćemo. U određenim pozama. Dakle, pederi smo.

 

Zatim, dobra većina nas voli pičketine. E sad, kad Lemi nazove Karnisera pičketinom klasičnom, da li to znači da volimo Karnisera? Pošto je odavno ustanovljen aksiom da Lemi iznosi samo činjenice, samo njegovo postojanje dokazuje da smo pederi.

 

Dalje, samo postojanje Avantgarde metal podforuma i družina pedera i dukatlija koja tamo obitava svedoči tome da je ovaj forum pro-gej. Plus, sumnjiv moderator (onaj softverski).

 

I želeo bih još samo da istaknem da je Josif najveća pederčina, jer je on imao najveći broj brutalnih bivših muških rebara tj. Karnisera.

 

Toliko.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dok igrate igru stvarno imate onaj depresivan osećaj da ste sami u gradu, izolovani. Provešće te sate kroz napuštene hodnike, a jedino što vas prati je ovaj genijalni soundtrack, statika i tu i tamo sa vremena na vreme neki vrisak. A i količina depresije i tuge kroz koju prodjete do poslednjeg sinematika može se opisati ko dan proveden gledajući farmu dok jebete zapaljenog delfina. Šteta što nijedan sledeći Silent Hill neće ponoviti tu atmosferu koju ima Silent Hill 2 .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aj sada da se vratimo na muziku, realno pratila sam bend do 2005 ali posle vise nisam mogla. Jbga bend koji je obecavao. Odjavljujem se sa ove teme....

 

 

Razumem te skroz. Upoznao sam fin broj riba koje su prestale da slusaju Alogiju od kad je Nikola dobio cerkicu ili od kad su nasle decka. :redface:

 

 

funny-random-photos-13.jpg?w=500&h=430

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hefest u akciji :haha:

 

Alogia svirala skorije u Arandjelovcu pred citavih 35-oro ljudi, ali kazu da su oprasili nenormalno. Likovi koji ih mrze kazu da su bili ekstra. Ja zakasnio na koncert jer jedna riba nije htela da me pusti iz kreveta. Izgrebala me preko ledja i vrata da sam bio pogodan samo za neki blek metal koncert gde se i onako svi prskaju krvlju. :rockdevil:

 

Bog kovanja, vajanja, metalurgije, vatre, vulkana, picke i yumetala :rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na temi o gradskom prevozu

 

Braco,od ponedeljka kontrola ne nosi vise prsluke.

 

Ajd ziv ko mrtav :pivopije:

Jbt sinoć sam čitao ovo neposredno pred spavanje i 'ladno sam sanjao kako se Lou i ja bijemo sa kontrolorom i Tigrom, koja psihodelija :D

Hahahaha!!!Najsmesnije je sto je Tigar kontrolor GSP-a.Kladim se da to nisi znao :bigblue:

 

:haha:

Edited by Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa teme Evropsko prvenstvo u kosarci,Lemmy opet u elementu :)))

 

jebote, gledamo cale i ja, dize se monija na sut i u tom trenutku nam zakucava strim :haha: i prokine kad je upala lopta u kos :haha:

 

 

U jebote,kako interesantno.Ajd stavi to na fejsbuk status.

 

neko gleda basket s calom, nekom cale sredi zivot.

 

 

I gleda basket sa caletom.

Edited by BruceBruce
  • Upvote 2
  • Downvote 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kada ste stavili Scarlet, juce Anonimusi uspeli da nam prirede jos jednu zabavu i dostave 4 home-production fotke od Mile Kunis. Ovi Anonimusi postali dosta vredni u poslednje vreme.

 

 

Svuda piše da postoje slike, a nigde ih nema.

 

 

Zar nisu u pitanju fotke Džastina Timberlejka, ali sa njenog telefona? Ja sam tako pročitao negde.

 

 

http://widget.newsinc.com/fullplayerwvars.html?wid=5742&cid=507&spid=23528999&freewheel=90000&sitesection=houstonchon_top Ja čuoh ovde da ima. Kao na četvrtoj slici je Mila zajedno sa Justinom koji je go do pojasa.

 

Ponadas se gola Mila, kad ono nije nego samo Justin do pojasa :D

Edited by Demon Seed
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

"kurac na biciklu" je muzička kategorija koju tražiš.

;)

 

 

E pa u taj zanr spada i alogija!

 

 

Uvek se nadje budala iskompleksirana koja svoju trenutnu frustraciju gura pod svim mogucim temama.

 

Jebala te Alogija usrana, muka mi je vise Alogije. Opsednut si njome kao da ti je to bila bivsa riba koju si verio pa te zajebala sa nekim crnjom.

Si ti imao ribu neku u poslednje vreme? Radije bih pricao o tome kakva joj je picka, jel prima anal, jel guta itd...

 

 

Aj da ti napishem jezikom koji ti razumes 01000010 01101111 01110100 01100101 00100000 01101001 01110011 01101011 01101100 01101010 01110101 01100011 01101001 00100000 01110011 01100101 00100001

 

Оплаках. :haha:

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ye Olde School versus Modern (Urban) Metal Pro et Contra- Novi ili Stari Metal?

Shvatite ovaj topic kao jedno polu-intelektualno raspravljanje (znaci ne prozivka) izmedju mozda dva glavna tabora u metalu: Old School Metal, to jest: Traditional Heavy Metal (pre britanskog nju vejva,), Traditional Doom Metal (npr. Sabbath, Vitus, Trouble), N.W.O.B.H.M. (Saxon, Maiden, Angel Witch), Progressive Metal (Dream Theater, Queensryche, Shadow Gallery), Thrash Metal (Metallica, Sodom, Megadeth), Speed Metal (Accept, rani Guardian, Exciter), a mogu i ostali extreme metal zanrovi, death i black, recimo Obscura, od blacka da ne navod posto ima mlogo nesuglasica ko je trve i br00t4l, dal je Euronymous zasluszio itd, itd. Takodjer bi mogli ovde svrstati i neo classical, simfonik i power (Ingve, Adagio, At Vance, HammerFall, Symphony X) a na strani urbanog metala su: Nu Metal, Alt Metal, Metalcore, Deathcore, Industrial Metal, Groove Metal, Rap Metal, Funk Metal, Trance Metal.. Oprostite ako sam nesto zaboravio, dodajte, mada bih rekao da je manje vise to sve. Zanima me zasto mislite zasto je jedna strana bolja, sta mislite o svim prozivkama, ko je u pravu, i ako ste on onih malo redjih sto spaday u oba tabora, objasnite kakao. I molim vas da koristete argumente, a ne nmetalcorci su pederasi, rep metalci vole crnce, ne metalke ne gutaju, ili da su doomeri retardi usporeni, da thraserke niked ne peru dupe pa morate da ga perete tri sta kad zavrsite, itd, itd.

Edited by Divlji Tigar

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Сад ми био пописивач. У тренутку кад је било питање о вероисповести на радију креће Dio - Time to Burn. Морао сам да кажем хеви метал :rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo je glupost na kub, al' ajde... Ocigledno ljudi koji su ispratili filmove, nisu citali ni knjige ni stripove, Svarci fizicki osim sto je napucan, nema blage veze. A o njegovom glumackom umecu je tek smesno pricati... Ok, je uradjen prvi deo, al' sad da je neki kult i da to nije moglo mnogo bolje ne stoji. Ponavljam jos jednom muzika je savrsena. A mislim da je dobro vreme za ozivljavanje ponovo Konana, zbog tehnoloskih mogucnosti danasnjice. Uostalom glupo je unapred pljuvati nesto sto jos nije ni izaslo. Videcemo kakav ce da bude novi Konan... I da ima mnogo prica o Konanu, tako da sa rimejkom to nema veze.

Dalje, mislim da ima smisla takve filmove ponovo snimati. Pogledajte Batmana npr. mnogo je bolji od onih starih, neuporedivo. Spiderman se isto snima i mislim da od one ranije trilogije moze samo x puta bolji da bude.

A o snimanju rimejkova Kuma i slicnih filmova - to se niko nece usuditi u skorije vreme, niti ima potrebe snimati opet kultne filmove.

 

Odavno nista nisam stavio na ovu temu, ali ovo stvarno ne smem da izostavim. Tek sam sada video iako je bilo u maju. Kakva gomila gluposti. :no:

  • Upvote 1
  • Downvote 13

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...