October 13, 20186 yr comment_2997145 Bas da cujem. Ovih dana obrcem Imaginery Soundscape i Gallows Gallery osamsto puta dnevno.
October 13, 20186 yr comment_2997155 jel ovo Hallowed Be thy Name jbt meni Imaginary među omiljenim albumima ikad možda
November 15, 20186 yr comment_3000994 idemo https://getmetal.club/147784-sigh-heir-to-despair-2018.html
January 13, 20196 yr comment_3001653 Ovaj "Heir to Despair" jak pretendent za najprijatnije izenađenje 2018. Daleko sam od Sigh fana, uglavnom mi bili dovoljno quriky i interesantni za par slušanja svakog albuma, ali ovaj me je baš fino držao. Da je malo originalniji materijal, pre svega u domenu riffovanja, pa bi mi i jači bio na top2018 listi.
August 29, 20222 yr comment_3076971 Evo ga još jedan. Album objavljen pre par dana. Edited August 29, 20222 yr by HellAwaits
September 17, 20222 yr comment_3077970 Rastura novi album. Možda najfokusiraniji Sigh, bez previše ludiranja ali zato melodije, rifovi, dalekoistočni začini...fantazija.
September 17, 20222 yr comment_3077972 Usaglasiću se, hej desilo se i to! Pokušavao sam pre da slušam pređašnje albume kada ste ih hajpovali po albumu, i cenio sam svirku, ali mi je oduvek sve bilo nekako prenatrpano i bez reda. Poslednji album je daleko kohezivniji kao jedna celina i čak kada ima tih prelaza da pesma ode u neočekivano, prija ušima. Ali daću šansu starim albumima ponovo.
September 18, 20222 yr comment_3078041 On 9/17/2022 at 2:12 PM, Haos sam ja said: Rastura novi album. Možda najfokusiraniji Sigh, bez previše ludiranja ali zato melodije, rifovi, dalekoistočni začini...fantazija. Čak i meni, koji nisam neki fan benda uopšte.
September 29, 20222 yr comment_3078610 Odličan je Shiki, jeste fokusiraniji a mislim da je to zbog toga što je Mirai za ovu turu unajmio jebene muzičare da utegnu svirku do maksimuma. Samo mi to ime albuma kao ortak iz kraja, e s kim si blejao sinoć ma bili Džoni, Pera i Shiki.
October 15, 20222 yr comment_3079146 Pridodajem virtuelni plus za album takođe. Šije Šiki, jaki Master's Hammer vibez, odobreno. Usput, šteta što ovo nije turneja
August 20, 20241 yr comment_3100420 Sjajan je Saj uživo, u gustom avgustu jedan od upečatljivijih koncerata. Imao sam već očekivanja da je Mika luda, ali nisam očekivao da je Mirai onako, pa, miran uživo, zanimljiv kontrast u performansima, a sve skupa zvuče sjajno kao bend. Još veći kontrast pored kimono Miraia gitarista u punoj samurajskoj opremi sa sve mačem. A dodatnu kjuti kult dozu ludila daje što im je ćerka (nadam se da je ćerka ) na backing vokalima, i to stoji nasred bine između njih. Malo malo headbanga, pa malo malo pa zeva, malo malo pa joj krvava majka nudi vodu, jako čudna situacija, ali nekako ne previše čudna. 3 pesme sa Shiki u kanda kratkom setu, ja jako srećan.
June 14Jun 14 comment_3114276 Objavili ponovo snimljen kultni album iz 2007, malo drugačijeg naziva I Saw the World's End - Hangman's Hymn MMXXV. Nije puko presviravanje, što dokazuje već i zvanični spot za Death With Dishonour. Na primer, sad je ritam na uvodu i refrenu preveden u blast-beat, orkestracije su drugačije postavljene u miksu itd. Evo lepog i detaljnog prikaza izdanja. https://yourlastrites.com/2025/06/13/sigh-i-saw-the-worlds-end-hangmans-hymn-mmxxv-review/
Monday at 09:18 PM4 days comment_3117183 On 8/20/2024 at 9:54 AM, Angelystor said:Sjajan je Saj uživo, u gustom avgustu jedan od upečatljivijih koncerata. Imao sam već očekivanja da je Mika luda, ali nisam očekivao da je Mirai onako, pa, miran uživo, zanimljiv kontrast u performansima, a sve skupa zvuče sjajno kao bend. Još veći kontrast pored kimono Miraia gitarista u punoj samurajskoj opremi sa sve mačem. A dodatnu kjuti kult dozu ludila daje što im je ćerka (nadam se da je ćerka ) na backing vokalima, i to stoji nasred bine između njih. Malo malo headbanga, pa malo malo pa zeva, malo malo pa joj krvava majka nudi vodu, jako čudna situacija, ali nekako ne previše čudna. 3 pesme sa Shiki u kanda kratkom setu, ja jako srećan.odgledah ih pre nedelju dana sa Imperial Triumphant, ali otprilike tako je slažem se, da ne ponavljam, svaka preporuka, još bio u prvom redusetlista dobra, bilo je Shikija, bilo 3 sa Hangman's Hymn što se i očekivalo, bio Dakini sa Scorn Defeata... 10 pesama samo ali vrh koncert, jedino što nisam imao pojma da Mirai ne svira više ništa na bini osim onih frulica povremeno, sve klavijature idu s razglasatakođe veze nisam imao da će koncert da bude u maloj sali pred 200 ljudi, mada i bolje (osim +10 stepeni unutra)
Monday at 09:42 PM4 days comment_3117186 e da, najjače, pred koncert i između bendova piče 80s arena hitovi, pour some sugar on me, you give love a bad name itdedit: šta je ovo nema mergovanja uzastopnih postova, balle reaguj Edited Monday at 09:43 PM4 days by obsessed by cruelty