Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 244
  • Views 39.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
comment_3001653

Ovaj "Heir to Despair" jak pretendent za najprijatnije izenađenje 2018. Daleko sam od Sigh fana, uglavnom mi bili dovoljno quriky i interesantni za par slušanja svakog albuma, ali ovaj me je baš fino držao. Da je malo originalniji materijal, pre svega u domenu riffovanja, pa bi mi i jači bio na top2018 listi.

• 3 years later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
comment_3077972

Usaglasiću se, hej desilo se i to! Pokušavao sam pre da slušam pređašnje albume kada ste ih hajpovali po albumu, i cenio sam svirku, ali mi je oduvek sve bilo nekako prenatrpano i bez reda. Poslednji album je daleko kohezivniji kao jedna celina i čak kada ima tih prelaza da pesma ode u neočekivano, prija ušima. Ali daću šansu starim albumima ponovo.

• 2 weeks later...
comment_3078610

Odličan je Shiki, jeste fokusiraniji a mislim da je to zbog toga što je Mirai za ovu turu unajmio jebene muzičare da utegnu svirku do maksimuma.

Samo mi to ime albuma kao ortak iz kraja, e s kim si blejao sinoć ma bili Džoni, Pera i Shiki.

• 3 weeks later...
  • 10 months later...
  • 1 year later...
comment_3100420

Sjajan je Saj uživo, u gustom avgustu jedan od upečatljivijih koncerata. Imao sam već očekivanja da je Mika luda, ali nisam očekivao da je Mirai onako, pa, miran uživo, zanimljiv kontrast u performansima, a sve skupa zvuče sjajno kao bend. Još veći kontrast pored kimono Miraia gitarista u punoj samurajskoj opremi sa sve mačem. A dodatnu kjuti kult dozu ludila daje što im je ćerka (nadam se da je ćerka :haha:) na backing vokalima, i to stoji nasred bine između njih. Malo malo headbanga, pa malo malo pa zeva, malo malo pa joj krvava majka nudi vodu, jako čudna situacija, ali nekako ne previše čudna. 3 pesme sa Shiki u kanda kratkom setu, ja jako srećan.

• 9 months later...
comment_3114276

Objavili ponovo snimljen kultni album iz 2007, malo drugačijeg naziva I Saw the World's End - Hangman's Hymn MMXXV.

Nije puko presviravanje, što dokazuje već i zvanični spot za Death With Dishonour.

Na primer, sad je ritam na uvodu i refrenu preveden u blast-beat, orkestracije su drugačije postavljene u miksu itd.

Evo lepog i detaljnog prikaza izdanja.

https://yourlastrites.com/2025/06/13/sigh-i-saw-the-worlds-end-hangmans-hymn-mmxxv-review/

• 2 months later...
comment_3117183
On 8/20/2024 at 9:54 AM, Angelystor said:

Sjajan je Saj uživo, u gustom avgustu jedan od upečatljivijih koncerata. Imao sam već očekivanja da je Mika luda, ali nisam očekivao da je Mirai onako, pa, miran uživo, zanimljiv kontrast u performansima, a sve skupa zvuče sjajno kao bend. Još veći kontrast pored kimono Miraia gitarista u punoj samurajskoj opremi sa sve mačem. A dodatnu kjuti kult dozu ludila daje što im je ćerka (nadam se da je ćerka :haha:) na backing vokalima, i to stoji nasred bine između njih. Malo malo headbanga, pa malo malo pa zeva, malo malo pa joj krvava majka nudi vodu, jako čudna situacija, ali nekako ne previše čudna. 3 pesme sa Shiki u kanda kratkom setu, ja jako srećan.

odgledah ih pre nedelju dana sa Imperial Triumphant, ali otprilike tako je slažem se, da ne ponavljam, svaka preporuka, još bio u prvom redu
setlista dobra, bilo je Shikija, bilo 3 sa Hangman's Hymn što se i očekivalo, bio Dakini sa Scorn Defeata... 10 pesama samo ali vrh koncert, jedino što nisam imao pojma da Mirai ne svira više ništa na bini osim onih frulica povremeno, sve klavijature idu s razglasa

takođe veze nisam imao da će koncert da bude u maloj sali pred 200 ljudi, mada i bolje (osim +10 stepeni unutra)