Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 522
  • Views 43.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FRUBI_ZMIJA_GADAFI
    FRUBI_ZMIJA_GADAFI

Cena karte je ista i danas 2.000rsd, koncert je u velikoj sali skc-a ... tako da znate .   Vidimo se veceras .  

comment_1978836
Ma daj fejsbuk nije nikakvo merilo. :P

Ipak jeste. Većina populacije ispod 30 godina ima fejsbuk nalog. Kako mi sada stvari izgledaju, bojim se da je 300-400 ljudi plafon za ovaj koncert, jer će metalci koji nisu najneposredniji fanovi benda radije dati pare za onaj raspad od narkomanskog festivala nego za ovaj cert. Kamo sreće da me publika demantuje.

comment_1978872
onaj raspad od narkomanskog festivala

Sad zvucis k'o Hefest. :) :) :)

Ne, pazi, meni se cini da bi vecu stetu ovom koncertu mogli da nanesu God Dethroned i Cynic, posto su u oba slucaja u pitanju death metal bendovi koji nastupaju u razmaku od nekoliko dana od AA a koncerti su zvanicno potvrdjeni otprilike u isto vreme kad i ovaj, dok je raspored Exita poznat vec odavno.

Edited by Talvi

comment_1979112

kako je krenulo i ovo ode u vrazju mater,nemam nesto vjere da ce se ista i odrzati-ili ce jedan ipak biti.u sakom slucaju iskustveno savjetujem da niko ne kupuje kartu ni na dan prije koncerta(jer ce u tom slucaju biti otkazan) ni sad(jer kako je krenulo nece ga biti,dabogda me publika demantovala) vec jedno nedjelju dana prije koncerta.pa dako se kako izvaga da se stvarno i odrzi.

comment_1979143
Ma sa Đoletom opušteno, dok on skonta da slabo ide prodaja i da bi bilo pametno otkazati, koncert bio i prošao. ;)

pazi ako to nije najaci sistem za organizovanje koncerta u srb,pomamio se.organizujes,i zaspes do koncerta. :mrgreen:

ipak ljudi sumnjam da je taj lik neozbiljan uopste,nekako mi smrdi da je mudro u ovome svemu odlucio da cuti.

Edited by umart

comment_1979375
Ipak jeste. Većina populacije ispod 30 godina ima fejsbuk nalog. Kako mi sada stvari izgledaju, bojim se da je 300-400 ljudi plafon za ovaj koncert, jer će metalci koji nisu najneposredniji fanovi benda radije dati pare za onaj raspad od narkomanskog festivala nego za ovaj cert. Kamo sreće da me publika demantuje.

Dobro sad, da li mislis da svi koji ce ici na aa sad traze po eventovima da se prijave ili sta vec. Sudi fejsbuk, ali ne mora znaciti da je to presudno. U svakom slucaju videcemo, i ja isto mislim da je 400 ljudi maks.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.