July 7, 200916 yr comment_1998005 Pustih posle 100 godina onaj snimak Cynica iz BG-a, Rna svo vreme ispred kamere...
August 1, 200916 yr comment_2016993 Било је овде неке расправе о једном концерту у СКЦ-у који је најављен као Смак, иако су у питању били гос'н Најда и екипа. Точак није уопште био на видику. Углавном, водила се расправа, сви смо се сложили да је труло, а откуд он нађе баш мени да пише, немам појма. Вероватно зато што сам модератор или нешто слично. Елем, каже човек следеће: "Dosta vise aman sa tim proseravanjima o prisvajanju imena.Idete mi svi vi poznavaoci muzike na kurac bre.Kad sam ja prisvajao ime Smaka?Pa ljubite u kurac onog idiota Borisa,a ne znas da se zbog njega i raspala grupa koju volis.Covek mogo uzivo da otpeva dve pesme.Svi ste vi idioti definitivno.Pustite me na miru,krajnje je vreme.Najda" Ја му фино разложно све обајсним, а он мени даље каже: "Po toj logici ti bi trebalo da budes moderator nekog pop sajta,a ne tzv. yumetal varijante. Gadi mi se sta sve lupetate o meni.Na kraju krajeva i treba da postoje takvi kao sto si ti jer potvrdjuju tezu kolika smo cobanska zemlja.Uglavnom tebi slicni i namecu svoje misljenje o muzici,a blago receno,veze nemaju.Bez uvrede,ali ja to mislim a vi samo to potvrdjujete svojim lupetanjima. Za pevace koje se palite uslov je da pevaju dva tona,a2 i h2.To je vas parametar. I sta ja da pricam sa vama o muzici,kad ste u odrpanim Maiden majicama,masne kose i puno kompleksa. Kad budes imao prilike da ukapiras sta sam ti uopste rekao,verovatno ces biti deka koji cirka kaficu u nekoj birtiji. Pozdravi sve tvoje drugare.Sledeci put kad me slusas stavi vatu u usi da ti slucajno voda ne udje u njih. Ja sigurno vise volim Smak od svih vas zajedno i zrtvovao sam dobar deo svog zivota i mladosti da bih Tocku bio veran,a vi optuzujete i serete. Ja nikad nisam napisao Najda Smak,to su radili menadzeri.Nekoliko svirki sam otkazivao zbog toga,pa i taj tribute to Smak je bio grupi u cast,a ne meni.Kao trojka smo zvucali bolje nego sa sve pokojnim Lazom.To su bile obrade,a valjda toliko mozes da ukapiras sta znaci tribute. I na kraju ja sam od Smaka pokupio ono najbolje,a vi ste jos uvek u "74.-oj god.Zao mi vas je ponekad koliko ste ograniceni.Neka je Boris ziv i zdrav,takodje i Kerber,mislim Gale.U svakom slucaju nemerljivi su u odnosu na sve vas. Ako neko treba da bude odgovoran to su upravo menadzeri i sa tim zavrsavam.Imam svoju muziku koju tek necete da skapirate.Poseti www.myspace.com/deliveranceinc pa poslusaj malo pesme Idolatry i Inside the circle. Uzivaj u dobroj muzici i zelim ti sve najbolje. NAJDA" Да ли је потребан икакав коментар? Ovo podebljano me je zaintrigiralo kad sam prochitao sad....
December 3, 200915 yr comment_2106857 http://www.myspace.com/atlantidaband Na linku iznad možete čuti pesmu posvećenu Bošku!
February 24, 201015 yr comment_2152749 Bas sam se setio svirke iz Sremske Mitrovice. Plenio je kao najbolji. Nedostaje.
February 28, 201015 yr comment_2154287 Znachi srce mi se kida... Kad sam ovo video na Tv prosto nisam mogao da poverujem... BOSKO POCIVAJ U MIRU!!!!! Edited February 28, 201015 yr by MilickO
May 2, 201015 yr comment_2184755 Datumi, ko želi da dođe: Osveštavanje spomenika je 7.5. Godišnji pomen je 29.5.
June 3, 201015 yr comment_2197240 Данас је тачно годину дана... Нисмо те заборавили, Бошко! Почивај у миру.
June 3, 201015 yr comment_2197438 Nikada i necemo.Poslusajte Alister-ovu "U mraku svemira" sa novog albuma "Otrov" posvecenu Bosku.
July 14, 201114 yr comment_2375628 Shefe, setih se nashe poslednje svirke par meseci pre nego shto cesh a nas napustish... Jbt, kao da je juche bilo.
July 14, 201114 yr Author comment_2375652 uzas, ja idalje ponekad tripujem da ga vidjam po gradu kad vidim nekog lika koji malo lici na njega.
June 4, 201213 yr comment_2530377 I posle tri godine sve što bih rekao je jednostavno suvišno, praznina iza Boška nikad neće biti popunjena.
June 4, 201213 yr comment_2530506 R.I.P. Boško !! Jedan od najboljih Thrash Metal Vokala ikad u Srbiji