5 hours ago5 hr comment_3118829 slazem sedobro taj particular klip mozda zvuci smece ali... oransipazuzuzu je dobar Report
4 hours ago4 hr comment_3118830 Brate šta si gledao ove godine Oransi pazuzu zu dau met san daunfol of gajaApiš me za jaja Report
2 hours ago2 hr comment_3118832 4 hours ago, Haos sam ja said:2019a meni bila top, ovde bili dobri koncerti (Riverside, Richard Bona, Solstafir, Septicflesh, Mono, Black Lips, Red Fang, Snarky Puppy, Mgla, Acid Mothers Temple) + se baš dosta putovalo (te godine i Artmania i Brutal i Necros Christos / Venenum i Alfa Mist i Coheed i King Gizzard i BTBAM i Baroness i Amenra i Swallow the Sun), ah da, sad se setih da mi je to bila poslednja godina bez deteta 😀Brate, ja ti se divim kad vidim da uspes i da odes negde vani osim u Bgu i da napravis logistiku... nama to ne uspava nikako ni za Bg a tek za ino... Zato volim da vas citam i vase utiske sa certa, ko da sam bila (yeah right) haha Report
1 hour ago1 hr comment_3118842 Artificial Brain + Suffering Hour bukvalno DM koncert godine kod nas, sa izuzetkom Defeated Sanity. Dva benda u punoj snazi i u kreativnom naponu, ja bih rekao još jači paket nego Replicant + Pyrrhon. Em nema stubova da ometaju vidik. Report
1 hour ago1 hr comment_3118844 12 minutes ago, Haos sam ja said:Artificial Brain + Suffering Hour bukvalno DM koncert godine kod nas, sa izuzetkom Defeated Sanity. Dva benda u punoj snazi i u kreativnom naponu, ja bih rekao još jači paket nego Replicant + Pyrrhon. Em nema stubova da ometaju vidik.jbg ja ipak čekam koncert veka u decembru.. Report
56 minutes ago56 min comment_3118847 Meni je 2023 nikada jaca.Gorgoroth, Batushka, Hate, Dark Funeral, Cannibal Corpse, Svartgren x2, Bolzer, Watain, "Pantera", Midnight x3, Brutal Assault, Kaltenbach Open Air, ...And Oceans, Attic, Seth i za kraj godine The Stone. Ovo je iz glave, imam utisak da sam nesto zaboravio.Svaki odlazak je bio 200-400km minimum (ne racunajuci festivale). Tako da se stukla i lepa kilometraza. Oko 5.500+ km.Da se pojacaju malo objave za sledecu godinu pa da ponovimo opet, a mozda cak jos i vise. Report