5 hours ago5 hr comment_3121693 4 hours ago, azal said:lol i za anthrax cenu i za tebe jer ne razumes kako inflacija funkcionise4 hours ago, perzekjušn menijak said:Vrlo dobro znam kako inflacija funkcioniše (ekonomista sam po struci).Cena za naše uslove je nenormalna i ne može se opravdati ni inflacijom.Inflacija je manipulativno izmišljena kategorija. Report
4 hours ago4 hr comment_3121696 3 hours ago, Kumodraski Vo said:I posle kukaju kako nema koncerata..Mislim da nikada nije bila kuknjava kako nema koncerata, nego sto se ne dovode bendovi koje ljudi slusaju.Meni npr ne vredi apsolutno nijedan koncert ove godine u Srbiji, jer nijedan od tih bendova ne slusam. Anthrax kada vidim negde na festivalu u inostranstvu zastanem da cujem ako sviraju poneku sa prva 3 albuma, cim krenu da sviraju nesto drugo samo produzim dalje. Report
3 hours ago3 hr comment_3121699 Мени је скроз ок за сад: Лебанон Хановер, Тејт, Мират, 69 ајз, Омен, Дарк Фјунерал. А ће вероватно идем и на оно што не слушам, типа Лајфловер, Артиљери, Грејв Дигер, можда и Годсмек. Да ли може боље? Увек. Да ли је сад боље него раније, па јесте. Па де су још локалне свирке типа Бјесови, Врањковић, ККН што се не пропушта, плус ако буде опет неки Српски Црнометални Напад или ФСП, па биће ваљда још неке готике и неки опскурни бенд нек улети, пуна година а тек је почела. Report