Thursday at 08:24 PM1 day comment_3123237 51 minutes ago, Mickey mouse said:I da ih dovede neko,gde bi svirali?U obe Zappe bi bilo prejadno,DOB praktično ni ne radi,ostali prostori su premali ili preveliki...SKC bi bio bombonica...kad bi radio...Misliš da bi Neurosis napunio skc? Kakav optimizam Report
Thursday at 08:51 PM1 day comment_3123239 Ne znam sta fali Neurosis sa recimo Consecration i Father of serpents ili Nula predgrupama u Zapi ili Dorcol platzu.. ok nije idealno, ali bio bi dobar provod.. Report
Yesterday at 07:26 AM1 day comment_3123246 12 hours ago, VoivodBG said:sigurno ćemo doživeti , sada vec , kultne “Alive in Athens“ trenutke u Zappa Barci.kako da ne10 hours ago, Kumodraski Vo said:Ne znam sta fali Neurosis sa recimo Consecration i Father of serpents ili Nula predgrupama u Zapi ili Dorcol platzu.. ok nije idealno, ali bio bi dobar provod..jedino Barka da se rasproda kao za Gutalax i da karta bude 5000 din Edited yesterday at 07:26 AM1 day by azal Report
Yesterday at 07:36 AM1 day comment_3123247 11 hours ago, Night Prowler said:4000 je karta. TICKET IN THE POCKETGde si je kupio? Ne vidim na servisima da je dostupno, niti na događaju da su okačili da je u prodaji. Inače zaista treba da se ukine korišćenje AI za pravljenje postera, drugi poster je još gori od ovog gore.Apropo ovoga, udruži se sa rujama, iznajmite Ložionicu, jebiga jes SNS, ali tu bi koncert mogao da se održi ako ostave one tribine. I da cena karte od 5k bi bila ok, platili bi Ruje da gledaju njih.10 minutes ago, azal said:jedino Barka da se rasproda kao za Gutalax i da karta bude 5000 din Report
Yesterday at 09:02 AM1 day comment_3123249 Ide se na srpski blek metal.Što se Neurosis tiče, morali bi Rujkani jebeno da se isprse. Dobro mesto za takvu feštu bi bio onaj Hangar gde su bili Dark Tranquillity i Moonspell. Report
Yesterday at 09:45 AM1 day comment_3123251 Ortak iz bivse firme u kojoj smo radili svira u Arsonu bubnjeve. Necete pogresiti da vidite kako cuketa besno. Report
Yesterday at 10:00 AM1 day comment_3123253 2 hours ago, VoivodBG said:Gde si je kupio? Ne vidim na servisima da je dostupno, niti na događaju da su okačili da je u prodaji. Pisalo je negde juče da je presale u Rockfire Vinyl Shop, tamo sam kupio. Report
12 hours ago12 hr comment_3123269 Ojebali su Još Gorihttps://www.youtube.com/watch?v=yX71_BBXU0sKo ne ode sutra, zajebaće se. Edited 12 hours ago12 hr by VoivodBG Report
5 hours ago5 hr comment_3123275 5 hours ago, Косати Ћелавац said:Е, супер што имаш и Додхајмсгард. 💙Samo eklektika kod mene.5 hours ago, Kumodraski Vo said:Jel bila Umesto kurca, imam dusu crnca?Ne, nema Goribor pesaama, samo ove nove i što su radili za tu predstavu pre jedno deset i jače godina. Report
1 hour ago1 hr comment_3123284 Mene su Još gori potpuno razneli...Super su mi bile i one 2,3 pesme koje se vrte na YouTube,ali bio sam više u fazonu,možda bude malo mrtvo za neki live nastup. Malo sutra!Sinkauzi su briljantni,zvuk je teško opisati minimalistički,a kompleksan...ST...je ST,falio je mnogo,iz šapata u (polu)krik,kao posednut s vremena na vreme...ma sjajno.Imaju jednu pesmu,recimo da se zove "Ne znam šta je aktuelno",e to me dotuklo.Bilo krcati,i preko limita koje Karmakoma ima čini mi se.Isto će biti i večeras.Isto bilo i u NS.Jedva čekam i album i neki novi nastup.Koncert godine za mene sigurno i teško će se tu nešto promeniti do kraja. Report
1 hour ago1 hr comment_3123285 kratko sam bio na Serbian Black Metal Assaultu, pa samo komentar za dva i po bendaInto the Everblack - zakačio dve pesme, skroz korektan groove/death metalArson - maksimalno naprženi blekeri iz Kruševca, imali 4 stage propa - lobanju, odsečenu glavu, omču i zastavu Srbije haha. zvuče kao rani drugi talas, nije lošeŠakal - opet bili odlični kao i na SBMA u Novom Sadu pre 3-4 meseca. zvuk nije bio najbolji, bilo je pomalo muljavo, ali nije smetalo. u ovom momentu su najbolji domaći BM bend za gledanje, a ni albumi se ne gase, totalna podrškaposle Šakala morao da odmaglim, žao mi je što nisam ponovo video Deadspawned i Svartgren, ali ne sumnjam da su i jedni i drugi bili dobri kao i inače Report
2 minutes ago2 min comment_3123287 Bio sam i ja sinoć u Festu. Bilo krcato, maltene nije moglo da se mimoilazi sa ljudima u onom predsoblju gde je merch i garderoba. Ja očekivao neku bedu od posete kad ono međutim i to po groznom vremenu. Bravo.Prvi bend koji sam gledao je Arson, klinci iz Kruševca. Simpatičan napržen scenski nastup i solidan vokal, ostalo je dosta soc i nevešto ali oprostićemo jer im je entuzijazam na visokom nivou, dosta su mladi i mogu samo da napreduju. Šakal bio dobar mada sam pola njihovog nastupa bacao pogled na Barsa - KKCZ i samo se nervirao. Jebem ti onog ko je instalirao tv tamo. Odlični rifovi i dobre pesme mada imam i neke zamerke, ritam je uglavnom dosadno midtempaški i bubanj je užasno neinventivan, takođe glavni vokal je ispodprosečan dok recimo basista mnogo bolje urla i šteta što on nije glavni. Ali najbitnije je da su gitare dobre i da rifovi voze.Posle njih se malo ispraznio klub što je šteta jer su Deadspawned za mene bili def bend večeri, ozbiljno šamaranje i dominantno death metal rifovanje, bubnjar za par klasa bolji i interesantniji od svega do tada, prosto drugi nivo. Odličan bend.Svartgren nisam dočekao jer su počeli baš kasno, možda iza 1 posle ponoći a i oni mi uvek zvuče isto kad god sam ih gledao, korektno ali dosta monotono.Dakle, ima nade za srpsku metalurguju, svi uzrasti prisutni, nažalost dosta usranih pušača jebo im pas mater. Report