Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koncertne agencije u Srbiji

Featured Replies

Tada me je razočarao i kao čovek i kao komunista.

Nego... ipak bih se menjao sa njim; za taj sladak život.

• Replies 7.5k
  • Views 694.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FRUBI_ZMIJA_GADAFI
    FRUBI_ZMIJA_GADAFI

LEGACY je NAJBOLJA KONCERTNA METAL AGENCIJA PO POSLEDNJIM ISTRAZIVANJIMA KOJE JE SPROVEO STRATEGIC MARKETING!   Nakon koncerta NILE poraso nam rejting.  

• Zao mi je sto nisam odmah odgovorio,ali nekoliko dana sam bio odsutan jer sam lobirao u privremeno okupiranoj Krajini.Takodje zahvaljujem i Kuruzu,sto je ostavio link za temu jer se u protivnom ne bih

• Dosadilo mi je vredjanje pa rek'o da se javim ovde. Sixx, ja sam Milorad Vuckovic, moj telefon je 065-667-9999, molim da me pozoves da izadjemo negde, bilo gde, da mi objasnis zasto sam retard, gde

On 4/14/2026 at 2:51 PM, Chicken Little 420 said:

ako je nekom potreban info:

18. april, Zappa Barka

19.30 ulaz

20.00 Roses of Thieves

21.15 Myrath

Испоштовали сатницу.

Ајмо само позитивне ствари да не будем "олд мен јелз ет клауд":

• Није била гужва. "Екипа мала али одабрана" или тако неки клише. Ко је дошо видело се да ужива

• Певач одличан, делује као добричина

• Нису били искључиво пензоси као на Тејту

• Метал деда, инвентар свирки у Запи

• Није био сосаж фест

• Бицепс од њихове сниматељке (?) - ајм нот асјуминг џендер хир

• Добио сам жељу да упалим Сегу и опичим Аладина

Идем да пустим нови Имолејшн да прочистим уши од песка

Dobro bilo sasvim, slažem se sa stavkama a posebno Aladinom. Falio mi samo bolji zvuk gitare. Pevač odličan, najbolje kad je sišao da peva iz mase i poklonio se kralju rok scene našem Vuletu

Edited by Grobodan

Vule iz Kule na forumu, siva eminencija rok svirke. Gde je distorzija tu je i on. Legenda.

Mada nije bilo ni buzukija ni sirtakija baš odlično grčko veče u Hellhammer klubu sinoć. Prvi na binu su izašli mladjani blekeri Warhammer, iako možda manje iskusni baš su me kupili, odlično su izriljali sve ono najbolje što se od bleka očekuje, dakle uz neizbežno krljanje bilo je tu i malo sporijih atmosferičnih momenata uz melodičnije gitare, pa zatim odma prelaz na krljačinu klasičnu.. Deluju dosta dinamično jer su im pesme porilično kratke a opet sa dosta tih prelaza kao i promena ritma (mali bubnjarko razvalio.. hahaha). Pevač naravno najharizmatičniji u bendu i vidi se da je ogroman fan Gaala, kako po korpspejntu tako i samom izvodjenju. Za mene baš pozitivno iznenadjenje jer sam ipak najviše došao zbog Abyssus-a. Ovi grčki veterani sledeći izlaze na binu i šta reći, najbazičniji oldskul DM koji se može zamisliti, likovi kao da su izvučeni iz čaure i nisu čuli ništa dalje od 91-e godine.. hahaha Naravno i oni su baš rasturili i vratili nas 30ak godina u nazad kao da smo prisustvovali ranim snimcima Benedinkšna, Pestilensa, Morgotha, Obućara itd. Što se samog zvuka tiče bio je sasvim ok, ali za tako mali prostor ipak preglasno, evo i dalje mi zuji u ušima i gluv sam ki top.. hahaha

Sve u svemu baš fina svirkica sa pravom ug atmosferom ali i nažalost jako slabom posetom, sa sve članovima bendova mislim da je bilo ukupno 20ak duša...

da kazem ja i da su Khirki bili super u Festu u petak. ne dolaze vec 4 putu u BGu dzabe, bio je prilicno pun klub, brdo ljudi doslo u majicama sa proslih koncerata i dobar deo publike je znao tekstove i djuskao/pevao sa njima.

iz te neke grcki bendovi za siroke narodne maste price, ove su mi 20 puta bolji od onih Villagers, ne bi me iznenadilo da ce nastaviti da im raste popularnost kod nas. jako su usvirani i kao trio zvuce kao kuca