January 29Jan 29 comment_3121503 Sirenia, 4. maj, Zappa barka. Ova ekipa iz Hellhammera se baš bacila na posao. Hoće li imati narod toliko para? Imam neke jezive Terranostra fleševe. i samo se delimično šalim. Report
January 30Jan 30 comment_3121516 Јеботе Сиренија. Нисам чуо ништа о том бенду бар 20 година. То ико слуша? Report
January 30Jan 30 comment_3121520 Što je najgore, verovatno ima više ovih što slušaju tu plastiku nego intrigantnu, interesantnu muziku Report
January 30Jan 30 comment_3121521 Ova godina što se koncerata tiče baš obećava...da ćemo uštedeti pare na ovu aktivnost. Report
January 30Jan 30 comment_3121522 27 minutes ago, Haos sam ja said:Što je najgore, verovatno ima više ovih što slušaju tu plastiku nego intrigantnu, interesantnu muzikuJa u sebi kad gledam godisnje top liste albuma: Report
January 30Jan 30 comment_3121524 2 hours ago, Косати Ћелавац said:Јеботе Сиренија. Нисам чуо ништа о том бенду бар 20 година. То ико слуша?ima jedan entuzijasta ovde na forumu 😘 @Grobodan Report
February 1Feb 1 comment_3121552 On 1/30/2026 at 2:29 PM, Mickey mouse said:Ova godina što se koncerata tiče baš obećava...da ćemo uštedeti pare na ovu aktivnost. Report
February 3Feb 3 comment_3121627 Ima ovo uskoro u ovom Hellhammer klubu, dobar bend je Zlobnik. Ali kad će neko reći ovim paorima da ne moraju da stavljaju reč "spektakl" i slična preuveličavanja uz bilo šta. Report
February 3Feb 3 comment_3121628 izgleda da ce svake nedelje u tom klubu biti neki grindcore spektakl Report
February 3Feb 3 comment_3121629 Kakav je taj Hellhammer klub uzivo? Koliko je to veliko, koliko ljudi staje?Video sam samo neki snimak gde jedva njih troje-cetvoro stoje na toj bini.35 minutes ago, Haos sam ja said:Ima ovo uskoro u ovom Hellhammer klubu, dobar bend je Zlobnik. Ali kad će neko reći ovim paorima da ne moraju da stavljaju reč "spektakl" i slična preuveličavanja uz bilo šta.Dan ranije sviraju u dnevnoj sobi, pardon klubu Dve Krigle Debele u Somboru. Report
February 3Feb 3 comment_3121630 mislim da je taj neki fazon, kafic sa malo binom. taman za lika poput rippera. Report
February 3Feb 3 comment_3121632 Staje max 140 ljudi, tako kažuUskoro i Cripple Bastards, duvajte ga, grind spektakl sa vojvodom Đulijom Report
February 3Feb 3 comment_3121634 Ufff ne bih voleo da sam u HH klubu ni kad je 50 ljudi.. sve preko toga bićete nabijeni ko sardine.. hahahha Report
February 3Feb 3 comment_3121635 Petak tombola,subota takmičenje u tabliću,nedelja grind spektakli.U nekom slepom crevu Zemuna.Teško se nešto može zameriti ovakvoj biznis ideji... Report
February 3Feb 3 comment_3121636 5 minutes ago, Mickey mouse said:Petak tombola,subota takmičenje u tabliću,nedelja grind spektakli.U nekom slepom crevu Zemuna.Teško se nešto može zameriti ovakvoj biznis ideji...Немој тако, треба скупити паре за Хелхамер1 hour ago, Chicken Little 420 said:Staje max 140 ljudi, tako kažuUskoro i Cripple Bastards, duvajte ga, grind spektakl sa vojvodom ĐulijomКрипл Бастардс јеботе, сећам се тог спектакла и кад сам кренуо да излазим пре цца 25 година, дал беше са Ноу Абјузом или тако нешто. Report
February 4Feb 4 comment_3121654 Karta 5,700.00 din. 😆Neka ga poduvaju ko treba da poduva.Kartu za The Big 4 u Sofiji 2010. platio 41,89 EUR. Edited February 4Feb 4 by perzekjušn menijak Report